RABBİM dualarımızı duyuyor...sabır ve umut..inşallahhhhh

merhametli

Guru
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2007
327
5
296
Manisa
Aylardır Tüp bebek konusunda yazılan onca mesajı okudum zaman zaman duygulandım güzel haberlerle sevindim ümitlendim...ışık arıyorum..ümidimin bitmemesi için sabrımın dahada artması için okuduklarımla güç toplamaya çalışıyorum...ve nihanet beklenen an geliyor 4 aylık çabamın karşılığında ağustos ayında tüp bebeğe başlıyorum(RABBİM NASİP EDERSE İNŞALLAH)hepimize dua ediyorum ALLLAHIM SEVİNDİRSİN İNŞALLAH SİZLERDE BANA DUA EDİN OLU MU?İHTİYACIMIZ OLAN TEK ŞEY BU...SEVGİLER KADER ARKADAŞLARIM:38:

Aylardır Tüp bebek konusunda yazılan onca mesajı okudum zaman zaman duygulandım güzel haberlerle sevindim ümitlendim...ışık arıyorum..ümidimin bitmemesi için sabrımın dahada artması için okuduklarımla güç toplamaya çalışıyorum...ve nihanet beklenen an geliyor 4 aylık çabamın karşılığında ağustos ayında tüp bebeğe başlıyorum(RABBİM NASİP EDERSE İNŞALLAH)hepimize dua ediyorum ALLLAHIM SEVİNDİRSİN İNŞALLAH SİZLERDE BANA DUA EDİN OLU MU?İHTİYACIMIZ OLAN TEK ŞEY BU...SEVGİLER KADER ARKADAŞLARIM:38:[/QU

Rabbim yardımcın olsun tedavinin çok güzel geçmesini bizlerede güzel haberler vermeni dilerim.dualarım senin dualarım tüm anne olmak isteyenlerle sen de bana dua edermisin bende ağustos sonunda başlıcam kısmetse

Aylardır Tüp bebek konusunda yazılan onca mesajı okudum zaman zaman duygulandım güzel haberlerle sevindim ümitlendim...ışık arıyorum..ümidimin bitmemesi için sabrımın dahada artması için okuduklarımla güç toplamaya çalışıyorum...ve nihanet beklenen an geliyor 4 aylık çabamın karşılığında ağustos ayında tüp bebeğe başlıyorum(RABBİM NASİP EDERSE İNŞALLAH)hepimize dua ediyorum ALLLAHIM SEVİNDİRSİN İNŞALLAH SİZLERDE BANA DUA EDİN OLU MU?İHTİYACIMIZ OLAN TEK ŞEY BU...SEVGİLER KADER ARKADAŞLARIM:38:

Allah yardımsın olsun canım . Bu yolda dilerim Rabbim sana güç kuvvet verir güzel haberlerini bizlerle paylaşman dileğimle ...

tedavin hayırlı uğurlu olsun şimdişden inş. bebeğine kavuşucaksın cnm sende bizleriçin dua et :49::49::49::49::49:

Allah razı olsun ..dua ederim etmemmi bana mesajla isimlerinizi yazın isimlerinizle edicem söz veriyorum..benim adımı merak edene mesajla yazarım canlarım hoşçakalın..rabbim dualarımıza icabet etsin aminnn:49:

Hayirli cumalar diliyorum.
Allah c.c. su mubarek ay ve gunlerde edilen dualarimizi geri cevirmesin ins Aminnnn
Ne zor bir sinavdir sabir ve duayla asilmayacak yol yok Mevlam bu ugrda maddi ve manevi emek veren herkezin kucaklarini doldursun kimsenin emekleri ve elleri bos cevrilmesin Rabbim okadar buyukki yeterki ol desin istesin hic olmazmi Hakkimizda hayirlisi neyse o olsun ins
Canim kardesim merhametli nickin gibi Rabbim sana ve tum isteyenlere merhamet etsin tedavin hayirli olsun adina coook sevindim canim kucagin ve göbusun dolsun Allahim her daim yar ve yardimcimiz olsun canim
Ne zaman basliyorsun?
Yoksa basladinmi?
Unutma adetinin ikinci gunu bal tarcin corek otu ye toplamaya kadar Peygambber efendimizs.a.v cörek otu ölümden baska her derde devadir buyurmus onun sirrina inanaraktan besmeleyle yap ye sabah aksam bir tatli kasigi sifa Rabbimden
Benimde biliyorsun kuzum 20 sene sonra dunyaya geldi duayla sabirla umutla pozitif ol stresten uzak dur bol bol yuru boool su ic gene ugrarim canim AllahA EMANET OL SEVGILER:16:

Hayirli cumalar diliyorum.
Allah c.c. su mubarek ay ve gunlerde edilen dualarimizi geri cevirmesin ins Aminnnn
Ne zor bir sinavdir sabir ve duayla asilmayacak yol yok Mevlam bu ugrda maddi ve manevi emek veren herkezin kucaklarini doldursun kimsenin emekleri ve elleri bos cevrilmesin Rabbim okadar buyukki yeterki ol desin istesin hic olmazmi Hakkimizda hayirlisi neyse o olsun ins
Canim kardesim merhametli nickin gibi Rabbim sana ve tum isteyenlere merhamet etsin tedavin hayirli olsun adina coook sevindim canim kucagin ve göbusun dolsun Allahim her daim yar ve yardimcimiz olsun canim
Ne zaman basliyorsun?
Yoksa basladinmi?
Unutma adetinin ikinci gunu bal tarcin corek otu ye toplamaya kadar Peygambber efendimizs.a.v cörek otu ölümden baska her derde devadir buyurmus onun sirrina inanaraktan besmeleyle yap ye sabah aksam bir tatli kasigi sifa Rabbimden
Benimde biliyorsun kuzum 20 sene sonra dunyaya geldi duayla sabirla umutla pozitif ol stresten uzak dur bol bol yuru boool su ic gene ugrarim canim AllahA EMANET OL SEVGILER:16:
NİL CANIM çok teşekkür ederim ALLAH RAZI OLSUN elimden gelen herşeyi yapıyorum ve YÜREKTEN AMİN DİYORUM Rabbim dularımızı kabul etsin inşallah..tavsiyelerine uyacağım cnm söz ..bende bir gün buraya müjdeli haberle gelmek istiyorum okuyanlara umut olmak istiyorum sen bana umut olmuştun tavsiye ettiğin ilacıda almıştım..faydası olabilecek ne varsa içiyorum İÇİM AKTAR DÜKKANI GİBİ OLDU:)))sabrımın karşılığını aldığım günlerin gelmesi için,bekliyorum ALLAH,IN DEDİĞİ OLUR olmazsada boynumuz kıldan ince yine hamd ederim isyandan RABBİME SIĞINDIM YILLARDIR OLDUĞU GİBİ YİNE ŞU DUA YI OKUYORUM ELHAMDÜLÜLLLAHİ ALA KÜLLİ HAL...:nazar:

NİL CANIM çok teşekkür ederim ALLAH RAZI OLSUN elimden gelen herşeyi yapıyorum ve YÜREKTEN AMİN DİYORUM Rabbim dularımızı kabul etsin inşallah..tavsiyelerine uyacağım cnm söz ..bende bir gün buraya müjdeli haberle gelmek istiyorum okuyanlara umut olmak istiyorum sen bana umut olmuştun tavsiye ettiğin ilacıda almıştım..faydası olabilecek ne varsa içiyorum İÇİM AKTAR DÜKKANI GİBİ OLDU:)))sabrımın karşılığını aldığım günlerin gelmesi için,bekliyorum ALLAH,IN DEDİĞİ OLUR olmazsada boynumuz kıldan ince yine hamd ederim isyandan RABBİME SIĞINDIM YILLARDIR OLDUĞU GİBİ YİNE ŞU DUA YI OKUYORUM ELHAMDÜLÜLLLAHİ ALA KÜLLİ HAL...:nazar:[/QUOTE
tedviyi yazmayı atlamışım..4 aydır ön hazırlıkdayım nisandan bu yana ilaçlar diyet spor şimdilik her şey yolunda geçen ay 2 tanede olsa yumurtam oluştu..hamd olsun YARADANIMA..AĞUSTOS ADETİMDE YANİ 10 15 GİBİ istanbulda olucam kısmetse başlıyoruz...:49:

Tedavın hayırlı olsun
cıktıgın bu yol sana ugur getrsın
saglıklı bır bebegın olsun ınsallah
bende eylul yolcusuyum kısmetse

Tedavın hayırlı olsun
cıktıgın bu yol sana ugur getrsın
saglıklı bır bebegın olsun ınsallah
bende eylul yolcusuyum kısmetse

Amin Esra seninde hayırlı olsun ALLAH yardımcın olsun ..1 saattir kendime şaşıyorum :))ağustos ayında olduğumu yeni farkettim::)sebebini gelince, tüp bebek tedavim bu ay olacaktı ..ama bayram dolayısıyla ve bitmeyen ilaçlarım nedeniyle eylüle erteledim..aklım yüreğim ağustosda kalmış:)))))EYLÜL EYLÜL EYLÜL HAYDİ BİSMİLLAH:):54:

merhametli Rabbim yar ve yardimcin olsun.insallah hayirlisiyla bebisin olur.bende aylardir bekliyorum ama vucud yumurta uretmiyo.tup bebege baslayamiyoruz.senin adina oyle sevindimki insallah hersey guzel olur guzel haberlerle topigine yazarsin.senin icin dua etcem..

Amin Esra seninde hayırlı olsun ALLAH yardımcın olsun ..1 saattir kendime şaşıyorum :))ağustos ayında olduğumu yeni farkettim::)sebebini gelince, tüp bebek tedavim bu ay olacaktı ..ama bayram dolayısıyla ve bitmeyen ilaçlarım nedeniyle eylüle erteledim..aklım yüreğim ağustosda kalmış:)))))EYLÜL EYLÜL EYLÜL HAYDİ BİSMİLLAH:):54:

tum dualrım yola cıkan herkes ıcın
rabbım yuzumuzu gukldursun
ve
rabbım herkesın emeklerının karsılıgını versın hayırlısylannnnnnnnnnnn

Back
X