- Konu Sahibi merveguzel
-
Tek koruyabildigim iffetim bakireligim oldu
anal iliski oldu bir tanesi ilede oral
Bu konuda haklısın ilerde seni kısıtlayıp kendi haltlar yemesin sonra dikkt etGecmisinden pişman olabilirsin bu ayrı birşey.Bunun dışında konun baştan sona sinir bozucu.İffetini bakireligini korumak lafları...Erkektir yapar anlayışı karşısında rest çekeceğine böyle ezik aciz tavırlara girmen.Kendini bir mal gibi görmen.Diyecek birşey bulamıyorum.Gerçekten yazık.He bak bu erkektir yapar demiş ya evlendikten sonra da erkektir yapar demeye devam ederse hiç şaşırma.
Karmakarisigim duman gibi ilk önce Rabbim affetsin beni gerisi boş biliyorum bende ama çocukluğum Gençliğim babam hersey aklıma geliyor .Allah korkum var içim içimi kemiriyor insanın kendinden nefret etmesi kadar acı bir duygu yok köpük bir gençlik geçirdim . Ama döndüm o yoldan Rabbim affetsinSonuçta pişmansın değil mi ,tövbe edince Allah affediyor en büyük günahları bile.sen ne yapmissinki başka bir insana zarar vermedin ya öyle hataları onarmak daha zor.Lütfen kendini böyle küçük görme rahatla ve dediğin gibi gözün kör olmasın o değecek biriyse onunla devam et.
Erkek yapar demiş ya diyemedin mi benimde işte bi erkek yaptı daha ne konuşuyorsun elalemin karısına kızına yürürken iyi hoş kendi sevgilisi kız kardeşi yapınca namus bekçisi yok ya önce kendi şeysine sahip çıksın pislik adam kusura bakma ama sinirim bozuldu o adi başka kızlarla yatıp kalkarken kendi namusu ne oldu peki nisanlana ödül mü takmışlarVicdanım hoc rahat değileğer bole birşeyin varsa sessizce benden ayrıl falan demsti ben bu konuyu actgmda bende yok demek zorunda kaldı sonra iyice suphelendi sen bu konuda çok konsysn yapmışsın gibi hisstdrysn tavırları ole falan dedi bende yok yok dedim bilmiyorum hayırlısı falan dedi
erkek yapar hata sonucta ama bayan iffetni korusun
Ama o sadece normal ilisk yasamis oral gibi bişi değil ki
Kendisi bakir değil ama nefret ediyor ha?sonra nisanlim girdi hayatıma ben bakıreyim ama o bakır değil ama bu mevzularlaran nefret eder
Yav he kendi bakir değil ama bakire istiyor. Böyle şeyler yaşadıysan evlenmeyelimmiş!bana sordu geçti mi başından bole bişi diye ben kaldgmetdgm sevstgm oldu ama o şeyler olmadı dedim zaten varsa evlnmylm demsti bu Yalanla yaşamak çok zor
Erkek tabii yapar kadın yapmaz kadına tü kaka böyle şeyler erkek adam her türlü naneyi yer ama el değmemiş bakire rüyalarını süsler!erkek yapar hata sonucta ama bayan iffetni korusun ben normal sex yasadim o oral anal bilmrm ne bana ters diyor
Tamam işte tövbe ettim diyorsun daha neAma o sadece normal ilisk yasamis oral gibi bişi değil ki
Şu anki durumundan nefret ediyosun. Ve buna bir son vermeyip evlenecek misin? Hayatının nefret ettiğin kısmını sonsuza kadar hayatına zincirleyecek misin? Allah akıl fikir versin. Kendine bu kötülüğü yapma. Çekil kenara bak ilişkinize. İyice tart "sevdiğini". Ben bu adamın nesini seviyorum diye sor kendine. Hatta otur liste yap. İyi ve kötü şeyleri yaz onun hakkında. Onunla birlikte olduğunda hayatında değişecek iyi ve kötü şeyleri yaz. İyice ölç tart. Bu psikolojiyle evliliğe gidilmez. Hoş "sevdiğinizin" o kafasıyla hiç gidilmez evliliğe ama..Çok çok çok haklısınız ama ole seviyorum ilk defa bu kadar sevdim yani anlatamıyorum içimdeki yangını hergecen gününden nefret ediyorum
Bekareti gider diye düşünüyordur konu sahibesini de nişanlısı olacak o"adamı" da çözemedim ..Ya sormadan edemeyeceğim. Normal sekse karşı mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?