Rabbim için bir bakın çok caresezim?

Gecmisinden pişman olabilirsin bu ayrı birşey.Bunun dışında konun baştan sona sinir bozucu.İffetini bakireligini korumak lafları...Erkektir yapar anlayışı karşısında rest çekeceğine böyle ezik aciz tavırlara girmen.Kendini bir mal gibi görmen.Diyecek birşey bulamıyorum.Gerçekten yazık.He bak bu erkektir yapar demiş ya evlendikten sonra da erkektir yapar demeye devam ederse hiç şaşırma.

Tek koruyabildigim iffetim bakireligim oldu

anal iliski oldu bir tanesi ilede oral

Evet bakireliğinizi(!) şahane korumuşsunuz.

Ya altı üstü cinsellik, bu kadar büyük manalar yükleyip dünyanın sonu gelmiş gibi davranmasanız mesela? Doğanın kanunu işte. Öyle anlatmanıza da gerek yok, yaşadınız bitti gitti.

Bir de nişanlınıza söyleyin, namus, iffet denilen kavramlar, kadın genital organı ile doğrudan ilişiği olan kavramlar değil. Kendinize büyük yazık ediyorsunuz ya böyle biriyle evlenerek, neyse ne diyeyim...

Bu konuda haklısın ilerde seni kısıtlayıp kendi haltlar yemesin sonra dikkt et

Karmakarisigim duman gibi ilk önce Rabbim affetsin beni gerisi boş biliyorum bende ama çocukluğum Gençliğim babam hersey aklıma geliyor .Allah korkum var içim içimi kemiriyor insanın kendinden nefret etmesi kadar acı bir duygu yok köpük bir gençlik geçirdim . Ama döndüm o yoldan Rabbim affetsin

Erkek yapar demiş ya diyemedin mi benimde işte bi erkek yaptı daha ne konuşuyorsun elalemin karısına kızına yürürken iyi hoş kendi sevgilisi kız kardeşi yapınca namus bekçisi yok ya önce kendi şeysine sahip çıksın pislik adam kusura bakma ama sinirim bozuldu o adi başka kızlarla yatıp kalkarken kendi namusu ne oldu peki nisanlana ödül mü takmışlar

belki onun da sizden sakladıkları vardır, belki o da pasif anal ilişki yaşamıştır mesela, bunu asla bilemezsiniz, siz onun yalan söylemediğini düşünüyorsunuz o da sizin...
ama bişey diyim mi, elim erkek eline değmemiş olsa bile bu zihniyetteki bir yaratıkla değil evlenmek aynı evrende nefes almak istemezdim. öyle şeyler yaşadıysan evlenmeyelim, erkek yapar kadın yapamaz... tam özgüvensiz, anti aydın, penise tapan canlı modeli, oksijen israfı

Tabikide anlatma ayrıca yaşamışsın gitmiş kendine niye bu kadar dert ediyosun annene nasıl söyledin oda iyi cesaret :) öncelikle sen geçmişe takılıp kalmaktan bi kurtul şimdi söylesen kesin ayrılırsınız tövbe etmişsin unut gitsin

sonra nisanlim girdi hayatıma ben bakıreyim ama o bakır değil ama bu mevzularlaran nefret eder
Kendisi bakir değil ama nefret ediyor ha?

bana sordu geçti mi başından bole bişi diye ben kaldgmetdgm sevstgm oldu ama o şeyler olmadı dedim zaten varsa evlnmylm demsti bu Yalanla yaşamak çok zor
Yav he kendi bakir değil ama bakire istiyor. Böyle şeyler yaşadıysan evlenmeyelimmiş!

erkek yapar hata sonucta ama bayan iffetni korusun ben normal sex yasadim o oral anal bilmrm ne bana ters diyor
Erkek tabii yapar kadın yapmaz kadına tü kaka böyle şeyler erkek adam her türlü naneyi yer ama el değmemiş bakire rüyalarını süsler!
İğrenç herifler! Böylesiyle mi evleneceksin! Aldatır seni bu sonra da pişmiş kelle gibi sırıtıp erkek adam aldatır der

Çok çok çok haklısınız ama ole seviyorum ilk defa bu kadar sevdim yani anlatamıyorum içimdeki yangını hergecen gününden nefret ediyorum
Şu anki durumundan nefret ediyosun. Ve buna bir son vermeyip evlenecek misin? Hayatının nefret ettiğin kısmını sonsuza kadar hayatına zincirleyecek misin? Allah akıl fikir versin. Kendine bu kötülüğü yapma. Çekil kenara bak ilişkinize. İyice tart "sevdiğini". Ben bu adamın nesini seviyorum diye sor kendine. Hatta otur liste yap. İyi ve kötü şeyleri yaz onun hakkında. Onunla birlikte olduğunda hayatında değişecek iyi ve kötü şeyleri yaz. İyice ölç tart. Bu psikolojiyle evliliğe gidilmez. Hoş "sevdiğinizin" o kafasıyla hiç gidilmez evliliğe ama..
Erkek yapar ama kadın yapamaz. Bu zihniyetin her yerde karşına çıkacağını unutma. Her lafının üstüne buna benzer bir yorum alacağını düşün. Yine de diyorsan çok seviyorum o zaman senin hayatın senin bileceğin iş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…