- 24 Ağustos 2015
- 4.650
- 12.518
- 128
- 32
- Konu Sahibi merveguzel
-
Ya sormadan edemeyeceğim. Normal sekse karşı mısınız?
Haha iyi güldümHayır anneye nasıl anlatır "anneciğim bakireliğimi korudum ama anal ve oralde iyi iş çıkardım" mı dedin ne dedin
yoook o sözüne bende irite oluyorum ama ben şu yaptığım şeyin acısını kaldiramiyorum ne salak misin ne aptal mism
Her konu başlığı da " Allah rızası için fakire bir sadaka " modunda başlıyor vajenin etrafında dönüp duruyorYalnız bakireliğini koruyan Merve hanım, sizin konular ve konu başlıkları da bi dikkatimi çekmedi değil. Pek güven vermediniz.
Gerçi şu halde fake çıkarsınız umarım diyorum.
Her konu başlığı da " Allah rızası için fakire bir sadaka " modunda başlıyor vajenin etrafında dönüp duruyor
Neyin güven verNedim acaba ?Yalnız bakireliğini koruyan Merve hanım, sizin konular ve konu başlıkları da bi dikkatimi çekmedi değil. Pek güven vermediniz.
Gerçi şu halde fake çıkarsınız umarım diyorum.
Yalnız bakireliğini koruyan Merve hanım, sizin konular ve konu başlıkları da bi dikkatimi çekmedi değil. Pek güven vermediniz.yazma ozman zorlama yaziyorsun
Ne kadar komik demi :) çok hossunuza gitmiş ay ne güzel ne güzel :)Değil mi ama? :))
"Allah için bi bakın bakireliğimi koruyorum bugün de" konuları.
İyide kendi de yapmış. Farkında mısınız? Madem artık hassassınız bu konuda siz bu adamı nasıl kabul ediyorsunuz hayatınıza? çok garip.Vicdanım hoc rahat değileğer bole birşeyin varsa sessizce benden ayrıl falan demsti ben bu konuyu actgmda bende yok demek zorunda kaldı sonra iyice suphelendi sen bu konuda çok konsysn yapmışsın gibi hisstdrysn tavırları ole falan dedi bende yok yok dedim bilmiyorum hayırlısı falan dedi
Arkadaslar eleştiri yapın diye açmadin fikir verin diye eğer eleştiri yapicaksaniz yaptığının yanlış olduğunu felan vurgulayin evet Rabbim için yazdım konu basliginda içimden gelerek yazdım çünkü yalnızım ve annem biliyor tek oda yanımda yok çok yanımda olamıyor paylasma ihtiyacı duydum çünkü piskolojm bozuldu . Kendime zarar vermekten korkarak yaşıyorum anlatabiliyor muyum? Düşene bir tekme atılır doğru . Sizde haklisinizNeyin güven verNedim acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?