Rabbim için bir bakın çok caresezim?

Sevgilinin bakir olmadığı gibi, sen de bakire değilsin. Zarın etrafında dönüp dolaşıp her şeyi yaşayıp zarı sağlam bırakmakla bakire olunmuyor. Ama bunlar önemli değil. Sorun değil. Sorun olan, sevgilinin seni değil, zarını sevmesi. 'Bakire değilsen benden sessizce ayrıl' filan. Bu ne ya? Kaç yaşındasınız siz? Senin kimle ne yaşayabileceğine, " kendini korumak" zırvası altında kim ne karışıyor? Senin tam olarak ne yapman lazım biliyor musun? O kişiye " Dur bakalım, haddini bileceksin önce. Beden benim bedenim, geçmişte kiminle ne yaşadığım seni ilgilendirmez. Sevdim, istedim yaşadım, pişman değilim. Hazmedemiyorsan hadi yallah" diyeceksin. Böyle bir had bildirme yapamıyorsan böyle ezilir büzülürsün 3 kuruşluk adamın karşısında işte. Bu adamla evlenirsen başını taşlara vuracaksın ilerde.
 
Allah m ya pis herif kendi sevişti zina yaptı kızları yatağına aldı pislik sen yapınca olmaz dıyor . Onun gibiler el degmemiş zor bulur onun gibiler inşAllah beter insanlarla evlenırler karakter olarak dıyorum . Ya insanız ya hata olur tövbe ederiz . Boyle pis herifler kendıleri her yer temiz aile kızı isterlerya fitil oluyorum. Bırak Allah aşkına bırak yol ver değmez herif
 
yoook o sözüne bende irite oluyorum ama ben şu yaptığım şeyin acısını kaldiramiyorum ne salak misin ne aptal mism

Acı niye inancin gereği mı acı duyuyorsun? Öyleyse bir şey diyemem. Yoksa sığır sultan oral sevmiyor diye mi bu acı? Aslında adam da haklı. Seviseceksen doğru düzgün seviş öyle yarım yamalak bana ters demiş işte. Konu seks kokuyor bu arada.
 
Yalnız bakireliğini koruyan Merve hanım, sizin konular ve konu başlıkları da bi dikkatimi çekmedi değil. Pek güven vermediniz.
Gerçi şu halde fake çıkarsınız umarım diyorum.
Her konu başlığı da " Allah rızası için fakire bir sadaka " modunda başlıyor vajenin etrafında dönüp duruyor
 
Kendini bu kadar basite indirgeme.Sen kendini bu kadar basit gorursen kimseden deger goremezsin.Neyse ne.Yasadin gitti.Ne diye suclu hissediyosun?sanki karsinda sutten cikmis ak kasik var.
Erkek yapar kafasini tasimayin kadin vucudunuzda gozunuzu seveyim.
 
İyide kendi de yapmış. Farkında mısınız? Madem artık hassassınız bu konuda siz bu adamı nasıl kabul ediyorsunuz hayatınıza? çok garip.
 
Siz hemcinslerinizi, kendinizi aşağılıyorsunuz. Ve kadınları aşağılayan bir erkekle berabersiniz. Böyle çifte standart uygulayan erkekleri nasıl seviyorsunuz? Bencil, sapkın düşüncelinin teki. Görsen yolunu değiştireceğin adam için düşüncelere bak. Senin hesabın allah'a kula değil. Onun ne haddine. Kendi neymiş ki ne bekliyor. Çok sinirlendim. En çok da konu sahibine. Resmen erkek yapar kadın yapınca iffetsiz diyor ya. Aferin size.
 
Bakirelik anlayışınız biraz değişik.. Her neyse ne yaşadıysanız yaşadınız bu ne bizi ne de bir başkasını ilgilendirir. Kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz. Nişanlınız sizi çoook sevseydi böylesine aşağılayıcı bir tavırla size gelmezdi. Aşk anlayşınız da ilginç.. Yani sonuç olarak sevişen sevişir sevişmeyen sevişmez fokaaat benenaa:)
 
Neyin güven verNedim acaba ?
Arkadaslar eleştiri yapın diye açmadin fikir verin diye eğer eleştiri yapicaksaniz yaptığının yanlış olduğunu felan vurgulayin evet Rabbim için yazdım konu basliginda içimden gelerek yazdım çünkü yalnızım ve annem biliyor tek oda yanımda yok çok yanımda olamıyor paylasma ihtiyacı duydum çünkü piskolojm bozuldu . Kendime zarar vermekten korkarak yaşıyorum anlatabiliyor muyum? Düşene bir tekme atılır doğru . Sizde haklisiniz
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…