- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.575
- 598
- Konu Sahibi merveguzel
-
Ne kadar komik demi :) çok hossunuza gitmiş ay ne güzel ne güzel :)
Anneniza nasil anlattiniz ya?Arkadaslar eleştiri yapın diye açmadin fikir verin diye eğer eleştiri yapicaksaniz yaptığının yanlış olduğunu felan vurgulayin evet Rabbim için yazdım konu basliginda içimden gelerek yazdım çünkü yalnızım ve annem biliyor tek oda yanımda yok çok yanımda olamıyor paylasma ihtiyacı duydum çünkü piskolojm bozuldu . Kendime zarar vermekten korkarak yaşıyorum anlatabiliyor muyum? Düşene bir tekme atılır doğru . Sizde haklisiniz
Yahu neyin macerasi içimden geçeni yazdım fake oldum tövbe Yarabbim .Mervecim ısrarla alıntı yapıyorsun, gerek yok böyle ekşınlara, ne dediğim belli.
Hem sen de gülüyorsun bak. :)
Biz sana ayrıl diyoruz. O adamdan cacık olmaz diyoruz. Nasıl bunlar da ağır eleştiri kısmına mı giriyor? Analın oralın vajinan kimseyi ilgilendirmez. Heleki kendisi her istediğini yapmış bi hödük hiç laf edemez. Adam bakir olsa ve bakire istese burda başka şeyler yazılırdı. Ama sana adam yapar kadın yapamaz diyen birini kendine koca mı yapmak istiyorsun gerçekten?Arkadaslar eleştiri yapın diye açmadin fikir verin diye eğer eleştiri yapicaksaniz yaptığının yanlış olduğunu felan vurgulayin evet Rabbim için yazdım konu basliginda içimden gelerek yazdım çünkü yalnızım ve annem biliyor tek oda yanımda yok çok yanımda olamıyor paylasma ihtiyacı duydum çünkü piskolojm bozuldu . Kendime zarar vermekten korkarak yaşıyorum anlatabiliyor muyum? Düşene bir tekme atılır doğru . Sizde haklisiniz
O da yaptığı için siz de yaptığınız için içinizdeki suçluluk duygusunu kenara bırakıp yolunuza bakın alt mesajını burda 7 sayfa yazılmış zaten. Yanlış mı yanlış günah mı günah bu sizin kendinizle alakalı bir durum. Allah bilir ecrini. Nasıl bi tavsiye istiyorsunuz ben anlamadım.Arkadaslar eleştiri yapın diye açmadin fikir verin diye eğer eleştiri yapicaksaniz yaptığının yanlış olduğunu felan vurgulayin evet Rabbim için yazdım konu basliginda içimden gelerek yazdım çünkü yalnızım ve annem biliyor tek oda yanımda yok çok yanımda olamıyor paylasma ihtiyacı duydum çünkü piskolojm bozuldu . Kendime zarar vermekten korkarak yaşıyorum anlatabiliyor muyum? Düşene bir tekme atılır doğru . Sizde haklisiniz
Ama o sadece normal ilisk yasamis oral gibi bişi değil ki
denksiniz işte. neden kahroluyorsun?Hayırli aksamlar kadınlar kulubu üyeleri buralarda eski sayılmaz yeniyim daha önce bir konu acmisimdir. Konuya geleyim kimseyi bunalıma sokmadan genç kizligimi biraz aykırı geçti eğlenmeyi seven geceleri çıkan bir kızdım . Tek koruyabildigim iffetim bakireligim oldu .. ama gerisi boş 3 kisile yanlış iliskiler yasadim bir tanesi malesef ve malesef anal iliski oldu bir tanesi ilede oral dedigimiz şey hatirladikca kendimden gençliğimden nefret ediyorum tövbe ler etdim Allah biliyor ya çok pismanim sonra nisanlim girdi hayatıma ben bakıreyim ama o bakır değil ama bu mevzularlaran nefret eder ve bana sordu geçti mi başından bole bişi diye ben kaldgmetdgm sevstgm oldu ama o şeyler olmadı dedim zaten varsa evlnmylm demsti bu Yalanla yaşamak çok zor 2 ay sonra dugunum var ama ben aşığım bu adama erkek yapar hata sonucta ama bayan iffetni korusun ben normal sex yasadim o oral anal bilmrm ne bana ters diyor kahroluyorum her geçen gün anneme anlatdim . Allaha Sığın anlatma diyor ama içimdeki bu şey beni öldürüyor nolur bana biraz fikir verin kendimden iğreniyorum
Tek koruyabildigim iffetim bakireligim oldu ..
Ay ben yazacaktım bu mantıkla düşünüyorsa bir insan o zaman dokunmamasi gerek kadınlara. Kimle yaşadı ki ozaman nişanlıniz bilmem ne ilişkisini?Senin günahın senin tövben Allahın takdiri o mesele sizin aranızda
Ama nişanlın sevimsiz erkek yapar ne demek yaa erkek yaptığını bir kadınla yapmıyor mu sonucta5
Cok anlayisli bir annen varmis bu birincisi ikincisi bakir olmayan bir erkek boyle seylere takiliyorsa omur boyu seni kendinden dusun konumlandircak.Allahla senin aranda gunahlarin ama sen o adamla mutlu nasil olcaksin ben bakir olmayan biriyle yapamam de ayril ayrilamiyosan da icine at Allah affedermi onu hicbi kul bilemez ama tek bildigim affedilmicek gunah yoktur kul hakki haricindeHayırli aksamlar kadınlar kulubu üyeleri buralarda eski sayılmaz yeniyim daha önce bir konu acmisimdir. Konuya geleyim kimseyi bunalıma sokmadan genç kizligimi biraz aykırı geçti eğlenmeyi seven geceleri çıkan bir kızdım . Tek koruyabildigim iffetim bakireligim oldu .. ama gerisi boş 3 kisile yanlış iliskiler yasadim bir tanesi malesef ve malesef anal iliski oldu bir tanesi ilede oral dedigimiz şey hatirladikca kendimden gençliğimden nefret ediyorum tövbe ler etdim Allah biliyor ya çok pismanim sonra nisanlim girdi hayatıma ben bakıreyim ama o bakır değil ama bu mevzularlaran nefret eder ve bana sordu geçti mi başından bole bişi diye ben kaldgmetdgm sevstgm oldu ama o şeyler olmadı dedim zaten varsa evlnmylm demsti bu Yalanla yaşamak çok zor 2 ay sonra dugunum var ama ben aşığım bu adama erkek yapar hata sonucta ama bayan iffetni korusun ben normal sex yasadim o oral anal bilmrm ne bana ters diyor kahroluyorum her geçen gün anneme anlatdim . Allaha Sığın anlatma diyor ama içimdeki bu şey beni öldürüyor nolur bana biraz fikir verin kendimden iğreniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?