Rabbim için bir bakın çok caresezim?

Anneniza nasil anlattiniz ya?

Yaşadığım cinsel fanteziler beni değiştirmedi, sevdiğin şey huyum, fikirlerim değilse
Çıkmayalım bu yola

Diyemiyor musunuz?

O an istedim ve yaşadım. Yetişkin aklı başında insanım. Yine aynı durum olsa tercihim sevişmemek olabilir.

O kadar.

Biz sana ayrıl diyoruz. O adamdan cacık olmaz diyoruz. Nasıl bunlar da ağır eleştiri kısmına mı giriyor? Analın oralın vajinan kimseyi ilgilendirmez. Heleki kendisi her istediğini yapmış bi hödük hiç laf edemez. Adam bakir olsa ve bakire istese burda başka şeyler yazılırdı. Ama sana adam yapar kadın yapamaz diyen birini kendine koca mı yapmak istiyorsun gerçekten?

O da yaptığı için siz de yaptığınız için içinizdeki suçluluk duygusunu kenara bırakıp yolunuza bakın alt mesajını burda 7 sayfa yazılmış zaten. Yanlış mı yanlış günah mı günah bu sizin kendinizle alakalı bir durum. Allah bilir ecrini. Nasıl bi tavsiye istiyorsunuz ben anlamadım.

Bence bu konuyu kapat Tovbeleri kabul eden Allahtir..
Anlatma birsey hic kimse masum değil..

Madem içine sinmiyor, geçmişinle alakalı hesap vermek zorunda hissediyorsun kendini, konuş açık açık. Herşeyi göze al derim ama.

Senin günahın senin tövben Allahın takdiri o mesele sizin aranızda

Ama nişanlın sevimsiz erkek yapar ne demek yaa erkek yaptığını bir kadınla yapmıyor mu sonucta5

denksiniz işte. neden kahroluyorsun?
bakireliği önemsiyorsa o da bakir olmalıydı.

Geçmiş geçmiştir bitti gitti.Desem ki adam sütten çıkmış ak kaşık vicdan yap,adam da aynı nane yani.hic takılma bence aynen devam

Kendisi bakir degilse bakire birini isteyemez zaten
Ben evliliginizi hayirli gormuyorum bir kez daha dusun istersen

Bu yazıyı yazan biri normal bir psikolojiye sahip olamaz
Bu psikoloji ile yarın evlendin diyelim nasıl bir evliliğin olur heleki nasıl bir anne olursun yapma bunu kendine ve tedavinin ol ve seni sen olduğun için seven isteyen birini bul

Senin günahın senin tövben Allahın takdiri o mesele sizin aranızda

Ama nişanlın sevimsiz erkek yapar ne demek yaa erkek yaptığını bir kadınla yapmıyor mu sonucta5
Ay ben yazacaktım bu mantıkla düşünüyorsa bir insan o zaman dokunmamasi gerek kadınlara. Kimle yaşadı ki ozaman nişanlıniz bilmem ne ilişkisini?

Kaldığım ettiğim seviştiğim oldu ama o şeyler olmadı ne demek?

Sevişmenizi kabul ediyor ama anal ve oral seks yapmanızı mı kabul etmiyor yani?

barda tanışıyorsunuz, her şeyi yaşıyorsunuz ama evleneceğin adam, erkek yapar kadın yapamaz kafasında bir üniversite mezunu cahil. sen de buna göz yumuyorsun. çünkü seviyorsun.

daha ne işte. madem öyle ona itaat et ve sus. evlen, mutlu ve masumu oynamaya devam et.

Cok anlayisli bir annen varmis bu birincisi ikincisi bakir olmayan bir erkek boyle seylere takiliyorsa omur boyu seni kendinden dusun konumlandircak.Allahla senin aranda gunahlarin ama sen o adamla mutlu nasil olcaksin ben bakir olmayan biriyle yapamam de ayril ayrilamiyosan da icine at Allah affedermi onu hicbi kul bilemez ama tek bildigim affedilmicek gunah yoktur kul hakki haricinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…