- 20 Ocak 2010
- 48.771
- 188.436
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi merveguzel
-
Vazgectim evlenme bu adamla. Neden diye sorarsan tekrar bi okudum yazdıklarını. Basindan boyle bir sey geçti mi diye sormus. Afedersin ama ben bu adama "vay ayı vay" derdim yani. Kadina bu sorulur mu ya! Cok igrenc. Istersem yatarim istersem kalkarım, kime ne! Yani senin bunu duydugunda o ilişkiyi bitirmen gerekirdi. Cok igrenc bir soru bu! Kimseden duymadım şükür. Hele esimden assslaaaa. Kimseyle sevgili oldun mu diye dahi sormadı. Esime yalan soylemedim bu konuda. Ama hicbirseyi de anlatmadım. Durduk yere gecmisi acmanin manası nedir yani? Geçmiş, geçmişte kalmistir. Bu soruyu sorman onurumu kırdı de ayrıl. Satılık mal değilsin sen. Kendine deger ver biraz. Aska degil.Hic bir sey soyleme. Ne yaşadıysan yaşandı bitti. Hesabın Allahla senin aranda. Anlatma. Cunku anlatinca kendileri ne halt ederse etsinler kadın yapmamalı diyorlar. Bizde de tam tersi. Ben her seyi yasadim. Gördüm gecirdim. Esimden yana oyle bir sey yok. Zaten esimin ilk sevgilisiydim. O benim kacincim inan hatirlamiyorum. Ama vicdan azabı da cekmiyorum. Yine olsa yine yaşardım. Kendimi tanıyorum çünkü. Tek pismanligim evlenmeden once esimle birlikte olmamak. Onu da deneseydim iyiydi. Hahahahaha. :) Bosver tatlim kendi her halti yeyip karsisindakinde masumiyet arayan birine hicbir aciklama yapmak zorunda degilsin. Benim erkek kardeslerim bile biliyor onceki hayatımı. Gayet normal karsilamislardi. Kadinlar hayvam degiller. Ne kadar erkek varsa o kadar da kadın var ve cinsellik sadece "çüküm var benim, erkaaaam la beeeen" diyen ayıların sahip olduğu bir dürtü değildir. Takma kafana bunları.
Hayırli aksamlar kadınlar kulubu üyeleri buralarda eski sayılmaz yeniyim daha önce bir konu acmisimdir. Konuya geleyim kimseyi bunalıma sokmadan genç kizligimi biraz aykırı geçti eğlenmeyi seven geceleri çıkan bir kızdım . Tek koruyabildigim iffetim bakireligim oldu .. ama gerisi boş 3 kisile yanlış iliskiler yasadim bir tanesi malesef ve malesef anal iliski oldu bir tanesi ilede oral dedigimiz şey hatirladikca kendimden gençliğimden nefret ediyorum tövbe ler etdim Allah biliyor ya çok pismanim sonra nisanlim girdi hayatıma ben bakıreyim ama o bakır değil ama bu mevzularlaran nefret eder ve bana sordu geçti mi başından bole bişi diye ben kaldgmetdgm sevstgm oldu ama o şeyler olmadı dedim zaten varsa evlnmylm demsti bu Yalanla yaşamak çok zor 2 ay sonra dugunum var ama ben aşığım bu adama erkek yapar hata sonucta ama bayan iffetni korusun ben normal sex yasadim o oral anal bilmrm ne bana ters diyor kahroluyorum her geçen gün anneme anlatdim . Allaha Sığın anlatma diyor ama içimdeki bu şey beni öldürüyor nolur bana biraz fikir verin kendimden iğreniyorum
Rabbim icin okuyun,
Allah rizasi icin okuyun, diye baslik mi olur konularinizin basliklari hep boyle
İnsanlarin vicdani duygularini somuruyosunuz yani pes. İcerikle baslik da cok uyumsuz her anlamdan.
Ben de hiç sevmiyorum nedir bu böyle dilenci gibi yalvarırım okuyun aşlah rızası için okuyun....başlığa bakarken içim sıkılıyor
neden kendınızden ıgrenıyorsunuz kı ben evlenmeden cınsellıgı kesfetmıstım eşimlede de uzun bır sure bırlıkte yasadık ve ılk gunden berı cınsellık hayatımızda ıdı oncesı de vardı ama kımse kımsenın gecmısını sorgulamadı bence cınsellık tü kaka bırsey değil yaşadığınız güzel anlar yanınıza kar kalır ama kendinizi pis günahkar vs hissetmeniz çok yanlış, kimseyede birşey açıklamak zorunda değilsiniz... beden sizin hayat sizin..!!Hayırli aksamlar kadınlar kulubu üyeleri buralarda eski sayılmaz yeniyim daha önce bir konu acmisimdir. Konuya geleyim kimseyi bunalıma sokmadan genç kizligimi biraz aykırı geçti eğlenmeyi seven geceleri çıkan bir kızdım . Tek koruyabildigim iffetim bakireligim oldu .. ama gerisi boş 3 kisile yanlış iliskiler yasadim bir tanesi malesef ve malesef anal iliski oldu bir tanesi ilede oral dedigimiz şey hatirladikca kendimden gençliğimden nefret ediyorum tövbe ler etdim Allah biliyor ya çok pismanim sonra nisanlim girdi hayatıma ben bakıreyim ama o bakır değil ama bu mevzularlaran nefret eder ve bana sordu geçti mi başından bole bişi diye ben kaldgmetdgm sevstgm oldu ama o şeyler olmadı dedim zaten varsa evlnmylm demsti bu Yalanla yaşamak çok zor 2 ay sonra dugunum var ama ben aşığım bu adama erkek yapar hata sonucta ama bayan iffetni korusun ben normal sex yasadim o oral anal bilmrm ne bana ters diyor kahroluyorum her geçen gün anneme anlatdim . Allaha Sığın anlatma diyor ama içimdeki bu şey beni öldürüyor nolur bana biraz fikir verin kendimden iğreniyorum
İffet ile bakirelik anlayışınız nedir ? Yaşadıklarınızı sorgulamak kimsenin haddi değil elbette fakat bu yaşadıklarınızla iffet ile bakireliğiniz korunmuş mu oluyor ?? Asıl önemli olan kızlık zarının yırtılmamış olması mı ?Hayırli aksamlar kadınlar kulubu üyeleri buralarda eski sayılmaz yeniyim daha önce bir konu acmisimdir. Konuya geleyim kimseyi bunalıma sokmadan genç kizligimi biraz aykırı geçti eğlenmeyi seven geceleri çıkan bir kızdım . Tek koruyabildigim iffetim bakireligim oldu .. ama gerisi boş 3 kisile yanlış iliskiler yasadim bir tanesi malesef ve malesef anal iliski oldu bir tanesi ilede oral dedigimiz şey hatirladikca kendimden gençliğimden nefret ediyorum tövbe ler etdim Allah biliyor ya çok pismanim sonra nisanlim girdi hayatıma ben bakıreyim ama o bakır değil ama bu mevzularlaran nefret eder ve bana sordu geçti mi başından bole bişi diye ben kaldgmetdgm sevstgm oldu ama o şeyler olmadı dedim zaten varsa evlnmylm demsti bu Yalanla yaşamak çok zor 2 ay sonra dugunum var ama ben aşığım bu adama erkek yapar hata sonucta ama bayan iffetni korusun ben normal sex yasadim o oral anal bilmrm ne bana ters diyor kahroluyorum her geçen gün anneme anlatdim . Allaha Sığın anlatma diyor ama içimdeki bu şey beni öldürüyor nolur bana biraz fikir verin kendimden iğreniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?