Rabbim için bir bakın çok caresezim?

Sen Tovbenin Allaha etmissin zatennn boyle seyleri aklina bille getirme soylemene gerek yok ondan once olmus bi olay tovbeni kalpten yapmissan Annandan dogmus gibi tertemizsin zatenn ama bu demek olmuyo yap tovbe et nisanlin bille olsa sana yaklasmasina izin verme evlenene kadarr ki tovben salih tovbelerden olsun Allah gunahlarimizi affetsin bu isin erkegi kadini yok ayrica..

Biz ne yapalim? Konuda kim kime ne demis belli degil. Allahla aranda olan seye de biz bisey diyemeyiz...

Arkadaşım Fazla arabeske bağlama olayı
anlatma olay üstünde konuşma diyoruz illa anlatacaksan bu olay hiç kapanmayacak
Ne yaşadıysan yaşamışsın geçmiş gitmiş oral olsa ne olur şu saatten sonra anal olsa ne olur...
Tamam bekaretin varmış oğlanın oda yokmuş geçmişe mazi derler
Niye illa anlatmak istiyorsun çözemedim

Tövbe et ve anlatma yanlış insan içindir , herkes hata yapabilir , önemli olan tekrar etmemek ve pişman olmaktır.

Sen ortaya cikmasindan mi korkuyosun tam olarak

bikere mantıgın cok yanlıs . eee bunu din için diyorsan tövbe etrim diyorsan kadında neyse erkegede o günahı. bazı erkekler elimin kiri diye dolanıyor karsılarınada kendileri gibi insanlar cıkıyor böyle .

sana gelince erkek yapar kız yapamaz kafasını degistir. bosuna pişman olma oda yapmıs oisman olacaksan baska seyler için ol

Adamı seviyorsan Sus kaybetmemek için .Yada konuş anlat bitsin nişanlıli ğin. ne istiyorsun daha yada bence en doğrusu psikiyatri ye git derim azcık aklını başına alırsın sanki benim başıma adam sütten çıkmış ak kassik

Gecmis gecmiste kalmis kimseye hesap vermek zorunda degilsin Allah la kendi aranda tövbe et bidaha ayni hataya dusme yuvani kur arkana bakma icini ferah tut hatalar bizler icin surda kimsenin garantisi yok senin yaptigin hataya dusmeyecegine..hersey olacagina varir unutma Allah yar yardimcin olsun insaallah guzel bi yuvan olur cok mutlu olursun

Sevgili konu sahibi,
Geçmiş konularınızı da inceledim az önce.
Siz bir an önce en yakın hastanenin psikiyatri bölümünden randavu alın.
Saplantılarınız , zorlantıya dömüşmeden profosyenel yardım alın.
Böyle hayat geçmez.

adam sormuş sana sonuçta var mı böyle bişi diye
o nasıl bakir olmadığını açıkladıysa sen de yaptıklarını söylemeliydin zira bakireyim zannediyosun ama değilsin bakirelik bi tek zarla olan bi şey değil ... dinen bakarsan da böyle
tövbeni etmişssin ne güzel
ama eşin olacak adama şimdiden yalan söylemişssin
bence doğruyu mutlaka söyleyin tövbe etmiş birisine yakışmaz bu yaptığınız

Canim yasin kac?
Okuyor musun calisiyor musun?
Biraz gez dolas oku, universiteye gir. Girdiysen yuksek lisans falan yap, ufkunu genislet. bu nedir?
Okurken icim daraldi tovbe estagfurullah.

Benim anlayamadığım nasıl oluyorda bu adam sandıklarımız kalıpta "senin bir erkekle ilişkin oldumu,olduysa şimdi git yoksa kal"gibi hadsizce konuşabiliyorlar?Neden bu hakkı ona verdiniz?
Kendisine bakir değilmiş üstelik. Ona herşey hakta birtek size mi yasak?Ona günah değil,size mi günah?
Bu kafada ki bir adamla gerçekten evlilik dusunuyormusun konu sahibi?Hala seviyormusun onu cidden?

konu sahibi şimdi bişi sorucam sen bi konu açmıştın yakın zamanda
bi arkadaşınla sevişmiştin ama onun da senin de sevgilin vardı
sonra o arkadaş seni tehdit etmişti
üzerinden 2 yıl geçmesine rağmen bunu kendine hala dert ediniyodun
sorum şu şuanki sevgilinle 2 yıl önce de sevgili miydin

İşte tam bu kafadaki adamlarla evlenen bu kafadaki kadınlar üç beş konu aşağıdaki her erkek aldatır mı konusuna "her erkek aldatır ama bazıları yakalanmaz" diye cavep yazıyor. Kendi seçtikleri adamların beş para etmediğinin farkında değiller halbuki. Şu adamdan koca mı olur baba mı?

Kesinlikle doğru söylüyorsun..ve galiba
En kötüsü de bu kafaya sahip kari-kocalar çocuk yetiştiriyorlar..bir nesil daha böyle sonra yine yine..
Kurtulun bu kafadan ne olur ya..sizin değerinizi belirleyen şey bunlar değil. Karakteriniz,şahsiyetiniz,onurunuz ve aklınız.

Konu sahibi her kimse isin dalgasinda. Gecmisine baktim da hep ayni tarz ekimde ameliyat oldum bakireligime zarar mi demis 4 ay sonra evlenicem demis. Gitmis ocak ayinda bi konu acmis barda erkek arkadasiyla ilgili. Simdi de bu konu.
İnsanlar adam gibi size cvp yaziyo yol gosteriyo siz de bunlari okurken kıs kıs guluyosunuzdur.
İsinize bakin lutfen..

Yaşandı bitti saygısızca de bırak pişmanlığı kimseyede anlatmak zorunda değilsin olanları unut ve evlen ayrıca pardonda oral sex sevmeyen erkek varmı zannetmiyorum erkek oral sex e de anal sex e de bayılır yanlışım varsa düzeltin bu yüzden kendini suçlamayı bırak yoksa ilk geceni kendine zehir ediceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…