- 25 Aralık 2015
- 2.697
- 2.507
- 133
- 32
- Konu Sahibi merveguzel
-
Sen Tovbenin Allaha etmissin zatennn boyle seyleri aklina bille getirme soylemene gerek yok ondan once olmus bi olay tovbeni kalpten yapmissan Annandan dogmus gibi tertemizsin zatenn ama bu demek olmuyo yap tovbe et nisanlin bille olsa sana yaklasmasina izin verme evlenene kadarr ki tovben salih tovbelerden olsun Allah gunahlarimizi affetsin bu isin erkegi kadini yok ayrica..Hayırli aksamlar kadınlar kulubu üyeleri buralarda eski sayılmaz yeniyim daha önce bir konu acmisimdir. Konuya geleyim kimseyi bunalıma sokmadan genç kizligimi biraz aykırı geçti eğlenmeyi seven geceleri çıkan bir kızdım . Tek koruyabildigim iffetim bakireligim oldu .. ama gerisi boş 3 kisile yanlış iliskiler yasadim bir tanesi malesef ve malesef anal iliski oldu bir tanesi ilede oral dedigimiz şey hatirladikca kendimden gençliğimden nefret ediyorum tövbe ler etdim Allah biliyor ya çok pismanim sonra nisanlim girdi hayatıma ben bakıreyim ama o bakır değil ama bu mevzularlaran nefret eder ve bana sordu geçti mi başından bole bişi diye ben kaldgmetdgm sevstgm oldu ama o şeyler olmadı dedim zaten varsa evlnmylm demsti bu Yalanla yaşamak çok zor 2 ay sonra dugunum var ama ben aşığım bu adama erkek yapar hata sonucta ama bayan iffetni korusun ben normal sex yasadim o oral anal bilmrm ne bana ters diyor kahroluyorum her geçen gün anneme anlatdim . Allaha Sığın anlatma diyor ama içimdeki bu şey beni öldürüyor nolur bana biraz fikir verin kendimden iğreniyorum
Burayı anlayamadım kaldgmetdgm yani
Sen ortaya cikmasindan mi korkuyosun tam olarakHayırli aksamlar kadınlar kulubu üyeleri buralarda eski sayılmaz yeniyim daha önce bir konu acmisimdir. Konuya geleyim kimseyi bunalıma sokmadan genç kizligimi biraz aykırı geçti eğlenmeyi seven geceleri çıkan bir kızdım . Tek koruyabildigim iffetim bakireligim oldu .. ama gerisi boş 3 kisile yanlış iliskiler yasadim bir tanesi malesef ve malesef anal iliski oldu bir tanesi ilede oral dedigimiz şey hatirladikca kendimden gençliğimden nefret ediyorum tövbe ler etdim Allah biliyor ya çok pismanim sonra nisanlim girdi hayatıma ben bakıreyim ama o bakır değil ama bu mevzularlaran nefret eder ve bana sordu geçti mi başından bole bişi diye ben kaldgmetdgm sevstgm oldu ama o şeyler olmadı dedim zaten varsa evlnmylm demsti bu Yalanla yaşamak çok zor 2 ay sonra dugunum var ama ben aşığım bu adama erkek yapar hata sonucta ama bayan iffetni korusun ben normal sex yasadim o oral anal bilmrm ne bana ters diyor kahroluyorum her geçen gün anneme anlatdim . Allaha Sığın anlatma diyor ama içimdeki bu şey beni öldürüyor nolur bana biraz fikir verin kendimden iğreniyorum
bikere mantıgın cok yanlıs . eee bunu din için diyorsan tövbe etrim diyorsan kadında neyse erkegede o günahı. bazı erkekler elimin kiri diye dolanıyor karsılarınada kendileri gibi insanlar cıkıyor böyle .Hayırli aksamlar kadınlar kulubu üyeleri buralarda eski sayılmaz yeniyim daha önce bir konu acmisimdir. Konuya geleyim kimseyi bunalıma sokmadan genç kizligimi biraz aykırı geçti eğlenmeyi seven geceleri çıkan bir kızdım . Tek koruyabildigim iffetim bakireligim oldu .. ama gerisi boş 3 kisile yanlış iliskiler yasadim bir tanesi malesef ve malesef anal iliski oldu bir tanesi ilede oral dedigimiz şey hatirladikca kendimden gençliğimden nefret ediyorum tövbe ler etdim Allah biliyor ya çok pismanim sonra nisanlim girdi hayatıma ben bakıreyim ama o bakır değil ama bu mevzularlaran nefret eder ve bana sordu geçti mi başından bole bişi diye ben kaldgmetdgm sevstgm oldu ama o şeyler olmadı dedim zaten varsa evlnmylm demsti bu Yalanla yaşamak çok zor 2 ay sonra dugunum var ama ben aşığım bu adama erkek yapar hata sonucta ama bayan iffetni korusun ben normal sex yasadim o oral anal bilmrm ne bana ters diyor kahroluyorum her geçen gün anneme anlatdim . Allaha Sığın anlatma diyor ama içimdeki bu şey beni öldürüyor nolur bana biraz fikir verin kendimden iğreniyorum
Canim yasin kac?Vicdanım hoc rahat değileğer bole birşeyin varsa sessizce benden ayrıl falan demsti ben bu konuyu actgmda bende yok demek zorunda kaldı sonra iyice suphelendi sen bu konuda çok konsysn yapmışsın gibi hisstdrysn tavırları ole falan dedi bende yok yok dedim bilmiyorum hayırlısı falan dedi
Benim anlayamadığım nasıl oluyorda bu adam sandıklarımız kalıpta "senin bir erkekle ilişkin oldumu,olduysa şimdi git yoksa kal"gibi hadsizce konuşabiliyorlar?Neden bu hakkı ona verdiniz?
Kendisine bakir değilmiş üstelik. Ona herşey hakta birtek size mi yasak?Ona günah değil,size mi günah?
Bu kafada ki bir adamla gerçekten evlilik dusunuyormusun konu sahibi?Hala seviyormusun onu cidden?
Kesinlikle doğru söylüyorsun..ve galibaİşte tam bu kafadaki adamlarla evlenen bu kafadaki kadınlar üç beş konu aşağıdaki her erkek aldatır mı konusuna "her erkek aldatır ama bazıları yakalanmaz" diye cavep yazıyor. Kendi seçtikleri adamların beş para etmediğinin farkında değiller halbuki. Şu adamdan koca mı olur baba mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?