valla benim kaynanam öğretmen ama durum anlattığım gibi yukarda oku istersen bence insanın kendinde bitiyor herşey çalışıyor çalışmıyor sosyal çevre ezilmişlik farketmez.nitekim benim kaynanamda kendi kaynanadından çekmiş ama işte....
anneler bzden çok farklı düşünüyolar ne kadar çabalasanda anlamak zor bence benim nişanlım en başından daha bir aylık görüşüyor iken annesine söyledi beni bakarız siz anlaşırsanız demişti ama sonradan durmadan bahaneler üretti net birşey söylemedi sanırım kişilikle alakalı birşeyee ciddi olduğunuzu bilmiyomuydu neden şimdi böle bi tepki verdi daha önceden de verebilirdi
ee ciddi olduğunuzu bilmiyomuydu neden şimdi böle bi tepki verdi daha önceden de verebilirdi[/QUOT
birlikteliğimizi en basından beri biliyordu.. ilk basta bişey demiyordu.. sonra ne olduysaa..
ee ciddi olduğunuzu bilmiyomuydu neden şimdi böle bi tepki verdi daha önceden de verebilirdi[/QUOT
birlikteliğimizi en basından beri biliyordu.. ilk basta bişey demiyordu.. sonra ne olduysaa..
hiç olumlu bişey demedimi peki önceden ..
GÜZELİM SEN TATLI CANINI SIKMA bak söylüyorum sana bu iş istesede istemesede olacak ne güzel babası size destek veriyor sizzin yanınızda olacak en kötü şey ne biliyomusun en kötü babası istemeye gidiyorum sen geliyosan gel gelmiyosan gelme diyecek sevgilinde anne ben seninle olarak senin rızanı alarak yapmak istiyorum diecek ama böyle davranırsan sensiz yapmak zorunda kalıcam buna mecbur etme beni diecek istesede istemesede olacak bu onla yada onsuz sen gönlünü ferah tut ve sabret biraz bencede erkek arkadaşının dediği gibi uzatmayın bu işi
kimse kimseyi sevmek zorunda değil ki.. aynı kişiye seviyor değer veriyoruz
evlenince öyle olmuyor işte. kaynana gelin ilişkisi çok önemli. eşin hep arada kalır yoksa. sen yine de nişanlandıktan sonra kaynananın gönlünü yapmaya çalış. kendini ne yapıp et sevdirmeye çalış. belki seni gördükten sonra sever belli olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?