- 3 Mart 2009
- 2.344
- 269
- 123
- 40
- Konu Sahibi bebegim_01
-
Hayırlı olsun cnm. Allah tamamına erdirsin inş hepimizin gebeliğini...
hayırlı olsun canım benimde 97 cıkmıstı ama düşük yaptım inş hayırlısıyla kucana alırsın
Maşallah canım, tebrik ederim. Rabbim çok bekletmeden bizlerede nasip etsin inşallah...kızzlarr birgünn buraya hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm diye uzun uzun yazmayı hep hayal ettim rabbim dualarımı emeklerimizii boşa çıkarmadıı şükürler oldunn bebegimizii gönderdii.
ben günümden 7 gün önce idrarda belli belirsiz bir çizgi gördümm Allahımmm bune dedimm hayalmi görüyorum görmek istedigim şeyimii ne bu dedim sonra 2 gün sonra yine yaptım ewet silikte olsa vardıııı
pazarteside yaptım evet daha belirgindii yanılmıyordumm çizgi vardıı şükürler olsunnnn rabbimeeeeee
pazartesi direkk saglık ocagına kan vermeye gittim.
pazartesi degerim 37 çıktı daha çok yeniii dr.um tekrarlayalım dedi
çarşamba degerim 97 çıktı şimdi
pazartesi gel bi daha yapalım dedi pazartesiyii bekliiyorumm dualarınızııı eksik etmeyin kızlarrrr.
rabbim herkessiii kapısından boş çevirmesinnn.herkese versin.
Maşallah canım, tebrik ederim. Rabbim çok bekletmeden bizlerede nasip etsin inşallah...
kızzlarr birgünn buraya hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm diye uzun uzun yazmayı hep hayal ettim rabbim dualarımı emeklerimizii boşa çıkarmadıı şükürler oldunn bebegimizii gönderdii.
ben günümden 7 gün önce idrarda belli belirsiz bir çizgi gördümm Allahımmm bune dedimm hayalmi görüyorum görmek istedigim şeyimii ne bu dedim sonra 2 gün sonra yine yaptım ewet silikte olsa vardıııı
pazarteside yaptım evet daha belirgindii yanılmıyordumm çizgi vardıı şükürler olsunnnn rabbimeeeeee
pazartesi direkk saglık ocagına kan vermeye gittim.
pazartesi degerim 37 çıktı daha çok yeniii dr.um tekrarlayalım dedi
çarşamba degerim 97 çıktı şimdi
pazartesi gel bi daha yapalım dedi pazartesiyii bekliiyorumm dualarınızııı eksik etmeyin kızlarrrr.
rabbim herkessiii kapısından boş çevirmesinnn.herkese versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?