rabbimmm melegim sana emanetttttt....hamileyimmmmmmmmmmmm

tebrikler canım allah bagıslasın kuzusunu darısıda diger bebiş isteyen arkadaslara olsun inşallahhhh

nazancıgım maş keseyı gormussunuz cok sevndımmmmmmmmmmmmmm haberlerını alıyoruzzzzzzzz

Canım Allah tamamına erdirsin benim içinde dua et çikolata kistim var 35 yaşındayım bende çok istiyorum hamişlerin duası kabul olurmuş benim içinde et olurmu

cnmm benimm ne güzell dilekler yazmışsınn gözlerimm dolduu.rabbim insaallah en kısa sürede sanada ve bütün isteyenlerede nasip etsinn.benim için i.dilekte bulunan herkesee binlerce teşşekkürlerr.rabbim kimseyii kapısından boş çevirmesinn insaallahh

amanda aman neler goruyorum hayırlı olsun canımmm.. Rabbım saglıcakla kucana almayı nasıp etsın ınsallah.. Darısı esraya ve tum ısteyenlere ınsallah

hayırlı olsun canım benim...allah tamamına erdirsin...sağ salim kucağına almayı nasip etsin rabbim inşallah...

Canım Allah tamamına erdirsin benim içinde dua et çikolata kistim var 35 yaşındayım bende çok istiyorum hamişlerin duası kabul olurmuş benim içinde et olurmu

rabbimmm dualarınıı boş çevirmesinn gönlünee göre versinn insaallahhh rabbimm çok bekletmedenn kavustursunnn

kızlarrr hepinizzzinn i.dileklerii duaları içinn tşklerr.insaallahh rabbim dualarımızıı kabul ederr..Allah ıma şükürlerr olsunnn kii şu ana kadar bir sıkıntı yok ayakta çok dururnca veya çok fazla oturunca sırtım agrıyor sadece .1 hafta kaldıı kuzumun kalp atışlarını duymayaa.rabbimmm melegimle beni hiç ayırmasın .rabbimm dua edenn meleginii bekleyenlereedee en kısa zamandaaa yavrularını versin insaallahh

canım bütün dualarımız seninle allah hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip etsin sana..allah en kısa sürede bana da nasip eder inşallah

hayırlı olsun canım rabbim sağ salim kucağına almayı nasip eysesin aminnnnnnnnnn

zaman geçmiyor esracıımmyaaaaaaa.pazartesii olsada minigimin kalp atışlarını duyabilsem keşkkee bekliiyoruzz tezeesiii insaallah güzellhaberler getirecegiz sizee

zaman geçmiyor esracıımmyaaaaaaa.pazartesii olsada minigimin kalp atışlarını duyabilsem keşkkee bekliiyoruzz tezeesiii insaallah güzellhaberler getirecegiz sizee

yarın duyucaksın ınş pıtpıt atan kalbını melegının
hayırlı haberlerlen don ınşşş
duanı eksık etme bızeede

yarın duyucaksın ınş pıtpıt atan kalbını melegının
hayırlı haberlerlen don ınşşş
duanı eksık etme bızeede

yarın oldu ve duyamadık esracım o minicik bebengimin kalp atışlarını benim bebegim 3 gün geriden geliyormuş maalesef yinede 10 gün şans verdik yavruma.verende Allah alanda rabbim dayanma kuvveti verir insaallah

Tebrik ederim canım,
İnşallah sağsalim kucağına alırsın bebeğini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…