- 3 Mart 2009
- 2.344
- 269
- 123
- 40
- Konu Sahibi bebegim_01
-
saol cnm insaallahh cnm i.dileklerin için tşklerr.rabbime şükürler olsun kalp atışlarını aldık dün çok rahatladım en azından içimde oldugundan benimle kalmak istediginden daha emin oldum.insaallahrabbim saglıklı ve uzun bir ömür nasip eder kuzumaTebrik ederim canım,
İnşallah sağsalim kucağına alırsın bebeğini.
şşekkür ederim cnmm.amin insaallah cnm.insaallah saglıgıyla sıhatiytele gelir yavrum.hayırlı olsun
hayırlı olsun canım sımdı ne kadarlık bebısın benım 9+2
allah tamamını erdirsin canımm sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah benimde kızım var o duygu muhteşem isteyen herkese yaşatsın rabbim.......
hayırlı olsun tatlım senin adına çok sevindim darısı isteyen herkesin başına
günaydın herkese ..benim günüm pek aydın deil maallesef kızlar.dün eşimle marsaya gittik ve acı gerçegi ögrenmiş bulunduk.maalesef bebegimde gelişme gereiligi var ve kalp atışları yoktu10+3 olmasına ragmen 6+4 çıktı hemen dr.umu aradım ve ona sordum dedi pazartesi hemen gel eger okadar gerilik varsa kürtaj yapmamız lazım dedi.bebegimle birlikte geçirecegim son saattlerim kızlar.gökyüzünden ikinci bir yıldız daha kayıyor deryadan sonra bende ayrılıyorum aranızdan.bunu yazarken bile okadar zorlanıyorumki.nasıl alışacam bu duruma bilemiyorum rabbim sabır versin insaallah.kese bozulmammış dedi dr.dün ama gelişmemmişte .böyle durumlarda bebege testlermi yapılıyor lütfen tecrübeli olanlar bana akıl versin kızlar.kromozom analizi bireyleremi bebegemi yapılıyor eger öyleyse bebege ne testi yapılıyor ??
Hayirli ugurlu olsun canim..bende istiyorum ama cesaret edemiyorum
günaydın herkese ..benim günüm pek aydın deil maallesef kızlar.dün eşimle marsaya gittik ve acı gerçegi ögrenmiş bulunduk.maalesef bebegimde gelişme gereiligi var ve kalp atışları yoktu10+3 olmasına ragmen 6+4 çıktı hemen dr.umu aradım ve ona sordum dedi pazartesi hemen gel eger okadar gerilik varsa kürtaj yapmamız lazım dedi.bebegimle birlikte geçirecegim son saattlerim kızlar.gökyüzünden ikinci bir yıldız daha kayıyor deryadan sonra bende ayrılıyorum aranızdan.bunu yazarken bile okadar zorlanıyorumki.nasıl alışacam bu duruma bilemiyorum rabbim sabır versin insaallah.kese bozulmammış dedi dr.dün ama gelişmemmişte .böyle durumlarda bebege testlermi yapılıyor lütfen tecrübeli olanlar bana akıl versin kızlar.kromozom analizi bireyleremi bebegemi yapılıyor eger öyleyse bebege ne testi yapılıyor ??
canım yanlışlık yok maalesef.bebegi aldılar.patolojiye gönderdiler 10 gün sonra sonuç çıkacak.gelişmeleri yazarım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?