- Konu Sahibi upsydaisyy
valla ben de çok kaçamak yapıyorum o yüzden de yavaş verdim ama bırakmadım bu akşam da yaptım mesela kaçamak canım çok bardakta mısır çekti yedim ama akşam yemeğinde form yemiştim sadece bu tarz kaçamaklar oluyor benim bu arada bfit bir spor salonu türkiyenin her yerinde bulunuyor normal fitnesstan biraz daha farklı hidrolik fitness diye geçiyor ama ben onun ardından 60 mekik 40 squat 40 bacak içi çalışıyorum bugün de dumblle başladım allahın izniyle hem kilo verip hem sıkılaşıcamsen de diyet yapıyorsan bana katılabilirsin istersen
![]()
Kaçamak yapmanın da zamanı önemli bence. Mesela sabah kahvaltida yapilan kaçamak çok sorun degil ama gece yatmadan önce ağzıma bir şey alırsam, ya da akşam yemeğini fazla kaçarirsam, ciddi sorunlar oluyor bende. Kilo verimim duruyor.
Hmmmm, çook süper, çook yararlı bir şeymiş demek ki bu bfit. Arkadaşım bir seferinde gitmişti sanitim, bir aleti 30 sn yapıyor sonra öteki alete geçiyor. Böyle böyle yarım saat spor yapıyor. Seninki de buna mi benziyor?
Çok tempolu çalışıyorsun, ne güzel! Ben pek spora vakit ayiramiyorum ve bu dezavantaj benim icim, ne yazık ki... Tatil olsun diye iple çekiyorum günleri. Iste, o zaman kendime doya doya vakit ayiracagim, inşaallah.
Benim de günlüğüm var, ona yazıyorum. ^^ Arada uğrarım hep buraya da.