Rafet El Roman'ın 18 Yaşındaki Kızı Estetik Yaptırdı

aylleen

Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2014
6.177
3.525
198
Bir dizi estetik ameliyattan sonra Instagram'da son halini paylaşan Tuğba Altıntop ve Rafet El Roman'ın 18 yaşındaki kızları Su, erkek arkadaşıyla poz verdi.

Bir dizi estetik ameliyattan sonra Instagram'da son halini paylaşan Rafet El Roman'ın 18 yaşındaki kızı Su, yeni yılı üç yıldır birlikte olduğu yabancı erkek arkadaşıyla karşıladı.

"BABASI NE DİYECEK"

Sevgilisiyle çektiği fotoğrafa, "Havada aşk kokusu var" diye not düşen genç kızın yabancı sevgilisine babası Rafet El Roman'ın ne tepki vereceği şimdiden merak konusu oldu.

(Genç kızın eski hali)

alıntı

hiii!! neyyy! estetik!! bide Rafet'in kızı!! inanamıyorum!!

Iyi olmus bence yakismis haber degeri goremedim malesef cokmu abes 18 yasinda estetik yaptrmis olmasi bnde 16 yasimda yaptirmistim mesela

bende ilk estetiğimi 18ime girdikten 1 hafta sonra 2.estetiğimide 3 ay once yaptırdım şeklim şemalim değişmedi doğru doktor doğru uygulama önemli.

Burnu babasına çektiyse zaar ondan yaptırmıştır. Yine de estetiğe karşıyım. Neysek o olalım

Kızın burnu kötüydü zaten annesi kac yıl once demisti burnunu yaptrcaz diye

Babası ne diyecek denmiş babası zaten biliyordur sevgiliyi de

estetiği de

Millete ne anlamıyorum. İster estetik yaapr ister yapmaz. Onlara ne yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…