Rahat Battı Sanırım Bana.

Ponciginannesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2018
692
374
53
34
Merhaba herkese hayırlı günler dilerim içimdeki düşünceleri yazıya dökerek birileri ile paylaşmaya konuşmaya ihtiyacım var.
eşim ile 4 yıllık evliyiz 2 bucuk yaşında bebeğimiz var rabbime şükür. eşim ile çok büyük bir aşk ile evlendik çok seviyordum çok aşıktım ona ki hala öyledir.. inşallah. ikimizde çalışıyoruz bu arada herkes gibi tabi ki ufak tefek sorunlarımız oluyor ,
Ben bekarken farklı bir insandm rahat batardı bana.. nasıl derseniz 2 yıllık bir ilişkim vardı o zamanlar. zamanla aşk heyecan bitti onu elde ettim için rahatlık oluştu ona karşı duygularm bitti ve ayrıldım birşeye ulaştığım zaman elde ettiğim zaman onun heyecanı kalmazdı bende. çok sıkılan bir insanımdır evlenince böyle olmaz dedim çünkü evlilik farklı bir durum.
Gelelim bana ; iş yerim cok sıkıcı sabahtan akşama kadar çok bunalıyorum sıkılıyorum, bütün gün boşum yalnızım diyebilirim belkide buda hayatımdaki herşeyi etkiliyordur sıcaklar bir yandan çok bunalıyorum ama yapacak birşey yok inşallah atanırım da kurtulurum.. yoksa çalışmaya devam.
Eşime gelirsek evine düşkün bize düşkün cocuguna düşkün sağda solda işi olmayan evden işe işten eve giden
izin günlerini bize ayıran, soyal , beni asla ailesine dair ezdirmeyen benim için ablasını abisini annesini karşısına alan
her daim yanımda olan beni anlayan dinleyen bir eştir.. genel anlamda çook büyük sıkıntılarımız yoktur.. elbette sorunlar çıkıyor ama halledebilyoruz artık konuşarak
iyiyiz şükür ben onu idare etmesini öğrendim oda beni.. evliliğim yavaş yavaş rayına oturuyor diyelim..
ve benim hep korktuğum bir durum yine başıma geldi.. ; eşime karşı hislerim yok oldu sanki aşk bitti tutku bitti heyecan bitti.. zaten bunlar geçici biliyorum, önemli olan sevgi saygı hoşgörü bir evlilikte .. ama eşimle konuşurken bunalıyorum, sıkılıyorum önceden mola saati gelsede bi arasa diye telefondan gözümü ayırmazdım
şimdi öyle değilim, aradığında bile darlanıyorum, iş cıkışı hemen arardım ne zaman geleceksin diye şimdi hiçç... aksam sohbet muhabbet etmek için dört gözle beklerdim.. gırgır şamata vs.. şimdi hiç kendi halimdeyim.
cinsellik benim için çok önemlidir oda eskisi gibi heyecan vermiyor artık
bana rahat battı yine evet.. bunun başka bir açıklaması olamaz. gerçekten şu an düşüncelerim saçmalıyor ve bu düşünceler içinde boğuluyorum ben bu durumdan nasıl kurtulabilirm.. ?
eşime karşı hislerim köreldi nasıl olurda ondan sesinden aramasından onunla muhabbet etmekten sıkılırım kabullenemiyorum kendimi toparlamam lazım
eşim benim herşeyim, arkadaşım sırdaşım en iyi dostum sığınacak limanım destekçim cocuğumun babası.. ben böyle nasıl düşünürüm.. kafamı yumruklayasım var..
düşüncelerimi susturmak bastırmak için uyuşturasım var, haykırasım var susun diye.. of oof :( ben nasıl kurtulacağım..

bu geçici bir ruh hali olabilir çünkü rutine binmiş tetikleyici şeyler yok, şöyle düşünün sıkıldığınız eşinizin başka bir kadını heyecanlandırıyor olması hırs yaptırır mı size elde etmeye çalışır mısınız?

bu geçici bir ruh hali olabilir çünkü rutine binmiş tetikleyici şeyler yok, şöyle düşünün sıkıldığınız eşinizin başka bir kadını heyecanlandırıyor olması hırs yaptırır mı size elde etmeye çalışır mısınız?
inşallah geçicidir canm ya geçmesse çok korkuyorum geçmeyecek diye :(
onun düşüncesi bile beni çıldırtır..

Hayatınız boyunca böyle herşeyden sıkılarak bunalarak yaşayamazsınız.Destek almalısınız.Bu arada eşin gibi bir adamı birdaha bulabilir misin bir düşün bakalım.Kaç kişi var burada beni aldatıyor, beni ailesine ezdiriyor, sürekli çalışıyor bize vakit ayırmıyor, beni dinlemiyor, bana saygı duymuyor diye ağlayan..

Yaşınızı çok merak ettim
142-gif.1318291

Sürekli gözünün içine baksanız eşinizin ilgisi azalırdı bence :D zira erkeklere rahat batıyor bence arada böyle gelgitler eşinizin ilgisini taze tutar boşverin :D

Eşinizle değişik şeyler yapsaniz. Geziler kamp tatil vs artık nelerden hoşlanıyorsanız. Çocuğunuz da büyümüş 2.5 yaşındaki çocukla çoğu şeyi yapabilirsiniz. Herkese arada böyle hisler gelir gider. Sıcak havada ben kendimden bile bunalıyorum. Çocuk da var sizin onun getirdiği bir rutin oluyor. Benim de iki yaşında oğlum var. Günümüz onun etrafında geçiyor bir yıl ücretsiz izin aldım bir de. Evde çok bunaldım ama olsun. Arada kavga çıkarıp trip mi atsanız acaba. Benim eşim bana trip atınca birkaç gün soğuk oluyor. Geri baristigimizda olmadığı kadar heyecanlı ve ateşli oluyor :KK22: sanırım arada ufak tripler de şart.

Hayatınız boyunca böyle herşeyden sıkılarak bunalarak yaşayamazsınız.Destek almalısınız.Bu arada eşin gibi bir adamı birdaha bulabilir misin bir düşün bakalım.Kaç kişi var burada beni aldatıyor, beni ailesine ezdiriyor, sürekli çalışıyor bize vakit ayırmıyor, beni dinlemiyor, bana saygı duymuyor diye ağlayan..
biliyorum canm bilmez olurmuyum bu yüzden bu düşüncelerden kurtulmak için çabalıyorum çırpınıyorum inan o nedenle açtım bu konuyu.. kendime gelebilmek için

Bu zamana kadar kaybetme duygusunu yaşamadığınız için bu hisler var bence. Eşiniz boşanıyoruz dese evi terk etse en fazla 1 gün sonra çocuğumla bir başıma ne yapacağım diye etekler tutuşur
haklısınız yada soguk davransa ilgisiz davransa beni terslere yahut büyük bitr kavga etssek.. biliyorum
ama bunlar yaşanmadan bu düşüncelerimden nasıl kurtulabilirm sizce. ?

Sürekli gözünün içine baksanız eşinizin ilgisi azalırdı bence :KK70: zira erkeklere rahat batıyor bence arada böyle gelgitler eşinizin ilgisini taze tutar boşverin :KK70:
tabi orasıda öyle hakikaten :D
önceden mesela kavga ettiğimiz zaman hep ben gider konuşurdum
bu aralar ruh halim böyle ya daha çok üzerime düştü
insan oğlu ne garip he.
hatta dün bir mevzudan bozuştuk tabi benm ruh halim böyle olunca umrmda olmadı
kahve yapmış gelmiş asla yapmazdı :27:
şaka bir yana ben nasıl bu düşüncelrimden kurtulabilirm peki ? inanın bende hiç memnun değilim bu halimden

Back
X