- 2 Eylül 2015
- 2.105
- 4.512
- 133
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maaşın iyi ve şartların da. bence hiç keyfini kaçırma. çocuğun var, bu yüzden kısıtlamaların var. allah sana bu şartlarda iyi bir iş nasip etmiş. çocukla özel sektörde, geç saatlerde ve az bir maaşla çok daha zorlanırdın. işten gelme saatin gayet güzel, hele ki uzun yaz günlerinde günün yarısı boşsun gibi olur. maaşının d tadını çıkarırsın çocuğunla.evine de yakınmış. üzülemk yerine, tadını çıkar. zamanla, çocuğun büyüdükçe yeni kapılar da açılır. bir yandan yine başka işleri de takip et.
Şaka gibisiniz. ben üniversite mezunuyum. 3 yıl kurumsal bir firmada, yaklaşık 3 yıldır da küçük düzeyli bir firmada çalışmaktayım.. Muhasebe departmanındayım. Orta düzeyde yabancı dilim de var. Ama senin aldığın maaşı alamıyorum.. hatta senin maaşının yarısının biraz üstü alıyorum.. Hatta çalıştığım yerde de bana yol göründü gibi görünüyor. İşten çıkartılmam da yakındır..
Eğer bu işte çalışmak istemiyorsan, açıköğretimden 4 yıllığı bitirmeye çalış.. Yabancı dilini de öğrenmeye çalış. Sana artı bir puan getirir.
2 farklı dilin yabancı dil öğretmeniyim sektörde 5 yıllık tecrübem var haftada 34 saat derse giriyorum üzerine nöbet sınavlar resmi evraklar artı veli öğrenci idareci okul sahibi iş arkadaşları derdi kaprisler entrikalar kayıt stresi 2000 tl maaş.
Bence el insaf...
arkadaşlar canım sıkkın yorumlarınızı rıca edıyorum...ben 8 sene kadar bır sırkette sekreterlik yaptım....butun bilgisayar programlarına hakımdım işimiz fazla yoğun degıldı ama çok severek devam edıyordum .sekreterdım ama orada ırçok kişiden mevkı olarak yuksektım...yavrum olunca bakanım yoktu bırakmak zorunda kaldım....evladım 2 yasına gectıgınde ıs aramaya başladım ve 8 senelik tecrubemı yok sayıp her fırma benı asgarı ücretten cagırmaya başladı...malum ozel sektör ıs yuku fazla tutup maaşı en aza ındırgerler....bende bebegımı bırakmaya degmeyecegını duşundum...mesaı saatlerı genelde 8-6.30 eve gel 7.30 bırde kızım kuçuk dıye kabul etmedim...sonra bır yakınımız bana bır kurumda guvenlık gorevlısı aradıklarını soyledı ve sagolsun bana bu ısı ayarladı.mesaım beşbuçukta bıtıyor evım çok yakın maasım 2.500 a yakın...ama ama ama ben hıç mutlu degılım kızlar...eskı ısımı ozluyorum...burda kendımı çok gereksız goruyorum..sakın guvenlıkçı arkadaşlar alınmasın soyledıklerıme...bende o işi yapıyorum artık...ama sevmeyerek ıstemeyerek....amırlerım ıyı ama ınsanlarla uğraşmak cok zor....nefret edıyorum..mutlu degılım....ama ote yandan lıse mezunuyum unı mezunlarının bıle zor ulaştığı rakamı neredeyse hıçbır ıs yapmadan alıyorum..ama bır yanım hep eskı meslegımde...burda kendımı çk onemsız görüyorum kendı kendıme kuruyorum uzuluyorum sonrada kızıyorum rahatmı batıyo sana dıye.....
bır yanım bırak kurumu bul kendıne masa bası bır ıs dıyo ama ah işte çocuk olmasa parası umurumda olmaz ama hersey ona daha ıyı sartlar sunabilmek ıcın......
bır yorum yazın nolur...ya kızın eleştırın ya hak verın..sız olsanız?????
Bence olduğun durumdan memnun kal sonuçta sende kolluk kuvvetisin .. Ne güzel de maaşın varmış bebisine de hemen ulaşabiliyorsun.. Bu insanlarla her iş yerinde uğraşıyor insan zaten .. İkinci meslek olarak "bende bu meslektym ve bana çok eğlenceli geliyor .. Dediğim gibi eskiyi özlemen alışkanlıkla alakalı da olabilir sonuçta yıllarca aynı işi yapıp bir anda başka bir iş yapmak zor geliyordur bir sure dene sonra olmuyorsa başka iş bakarkadaşlar canım sıkkın yorumlarınızı rıca edıyorum...ben 8 sene kadar bır sırkette sekreterlik yaptım....butun bilgisayar programlarına hakımdım işimiz fazla yoğun degıldı ama çok severek devam edıyordum .sekreterdım ama orada ırçok kişiden mevkı olarak yuksektım...yavrum olunca bakanım yoktu bırakmak zorunda kaldım....evladım 2 yasına gectıgınde ıs aramaya başladım ve 8 senelik tecrubemı yok sayıp her fırma benı asgarı ücretten cagırmaya başladı...malum ozel sektör ıs yuku fazla tutup maaşı en aza ındırgerler....bende bebegımı bırakmaya degmeyecegını duşundum...mesaı saatlerı genelde 8-6.30 eve gel 7.30 bırde kızım kuçuk dıye kabul etmedim...sonra bır yakınımız bana bır kurumda guvenlık gorevlısı aradıklarını soyledı ve sagolsun bana bu ısı ayarladı.mesaım beşbuçukta bıtıyor evım çok yakın maasım 2.500 a yakın...ama ama ama ben hıç mutlu degılım kızlar...eskı ısımı ozluyorum...burda kendımı çok gereksız goruyorum..sakın guvenlıkçı arkadaşlar alınmasın soyledıklerıme...bende o işi yapıyorum artık...ama sevmeyerek ıstemeyerek....amırlerım ıyı ama ınsanlarla uğraşmak cok zor....nefret edıyorum..mutlu degılım....ama ote yandan lıse mezunuyum unı mezunlarının bıle zor ulaştığı rakamı neredeyse hıçbır ıs yapmadan alıyorum..ama bır yanım hep eskı meslegımde...burda kendımı çk onemsız görüyorum kendı kendıme kuruyorum uzuluyorum sonrada kızıyorum rahatmı batıyo sana dıye.....
bır yanım bırak kurumu bul kendıne masa bası bır ıs dıyo ama ah işte çocuk olmasa parası umurumda olmaz ama hersey ona daha ıyı sartlar sunabilmek ıcın......
arkadaşlar canım sıkkın yorumlarınızı rıca edıyorum...ben 8 sene kadar bır sırkette sekreterlik yaptım....butun bilgisayar programlarına hakımdım işimiz fazla yoğun degıldı ama çok severek devam edıyordum .sekreterdım ama orada ırçok kişiden mevkı olarak yuksektım...yavrum olunca bakanım yoktu bırakmak zorunda kaldım....evladım 2 yasına gectıgınde ıs aramaya başladım ve 8 senelik tecrubemı yok sayıp her fırma benı asgarı ücretten cagırmaya başladı...malum ozel sektör ıs yuku fazla tutup maaşı en aza ındırgerler....bende bebegımı bırakmaya degmeyecegını duşundum...mesaı saatlerı genelde 8-6.30 eve gel 7.30 bırde kızım kuçuk dıye kabul etmedim...sonra bır yakınımız bana bır kurumda guvenlık gorevlısı aradıklarını soyledı ve sagolsun bana bu ısı ayarladı.mesaım beşbuçukta bıtıyor evım çok yakın maasım 2.500 a yakın...ama ama ama ben hıç mutlu degılım kızlar...eskı ısımı ozluyorum...burda kendımı çok gereksız goruyorum..sakın guvenlıkçı arkadaşlar alınmasın soyledıklerıme...bende o işi yapıyorum artık...ama sevmeyerek ıstemeyerek....amırlerım ıyı ama ınsanlarla uğraşmak cok zor....nefret edıyorum..mutlu degılım....ama ote yandan lıse mezunuyum unı mezunlarının bıle zor ulaştığı rakamı neredeyse hıçbır ıs yapmadan alıyorum..ama bır yanım hep eskı meslegımde...burda kendımı çk onemsız görüyorum kendı kendıme kuruyorum uzuluyorum sonrada kızıyorum rahatmı batıyo sana dıye.....
Bulmuşsunuz bunuyosun bence cocugama iyi sartlar sunmak için demişsiniz maaşıda süper saatleride fazla yorulmuyacaksınız daha ne yani şükredin biraz tmm insan sevdiği işi yapmalı ama sizin öyle bi lüksünüz yok şu durumda sanırım maddi olarak güçlü değilsiniz ihtiyac için cocuk için calışıyosunuz eee maaşıda iyi daha ne tatlım sonuçta para için calışıyosunuz öyle değil mi hobi olsun diye değil sizin alcağınız maaşa üç ay calışan insanlar tanıyorum onlarda sevdikleri iş olsun istiyo ama hayatta hersey istediğimiz gibi olmaz deme calış derim zamanla otomatik olarak alışırsınarkadaşlar canım sıkkın yorumlarınızı rıca edıyorum...ben 8 sene kadar bır sırkette sekreterlik yaptım....butun bilgisayar programlarına hakımdım işimiz fazla yoğun degıldı ama çok severek devam edıyordum .sekreterdım ama orada ırçok kişiden mevkı olarak yuksektım...yavrum olunca bakanım yoktu bırakmak zorunda kaldım....evladım 2 yasına gectıgınde ıs aramaya başladım ve 8 senelik tecrubemı yok sayıp her fırma benı asgarı ücretten cagırmaya başladı...malum ozel sektör ıs yuku fazla tutup maaşı en aza ındırgerler....bende bebegımı bırakmaya degmeyecegını duşundum...mesaı saatlerı genelde 8-6.30 eve gel 7.30 bırde kızım kuçuk dıye kabul etmedim...sonra bır yakınımız bana bır kurumda guvenlık gorevlısı aradıklarını soyledı ve sagolsun bana bu ısı ayarladı.mesaım beşbuçukta bıtıyor evım çok yakın maasım 2.500 a yakın...ama ama ama ben hıç mutlu degılım kızlar...eskı ısımı ozluyorum...burda kendımı çok gereksız goruyorum..sakın guvenlıkçı arkadaşlar alınmasın soyledıklerıme...bende o işi yapıyorum artık...ama sevmeyerek ıstemeyerek....amırlerım ıyı ama ınsanlarla uğraşmak cok zor....nefret edıyorum..mutlu degılım....ama ote yandan lıse mezunuyum unı mezunlarının bıle zor ulaştığı rakamı neredeyse hıçbır ıs yapmadan alıyorum..ama bır yanım hep eskı meslegımde...burda kendımı çk onemsız görüyorum kendı kendıme kuruyorum uzuluyorum sonrada kızıyorum rahatmı batıyo sana dıye.....