rahat mı batıyo bana yoksa haklı mıyım???

arkadaşlar canım sıkkın yorumlarınızı rıca edıyorum...ben 8 sene kadar bır sırkette sekreterlik yaptım....butun bilgisayar programlarına hakımdım işimiz fazla yoğun degıldı ama çok severek devam edıyordum .sekreterdım ama orada ırçok kişiden mevkı olarak yuksektım...yavrum olunca bakanım yoktu bırakmak zorunda kaldım....evladım 2 yasına gectıgınde ıs aramaya başladım ve 8 senelik tecrubemı yok sayıp her fırma benı asgarı ücretten cagırmaya başladı...malum ozel sektör ıs yuku fazla tutup maaşı en aza ındırgerler....bende bebegımı bırakmaya degmeyecegını duşundum...mesaı saatlerı genelde 8-6.30 eve gel 7.30 bırde kızım kuçuk dıye kabul etmedim...sonra bır yakınımız bana bır kurumda guvenlık gorevlısı aradıklarını soyledı ve sagolsun bana bu ısı ayarladı.mesaım beşbuçukta bıtıyor evım çok yakın maasım 2.500 a yakın...ama ama ama ben hıç mutlu degılım kızlar...eskı ısımı ozluyorum...burda kendımı çok gereksız goruyorum..sakın guvenlıkçı arkadaşlar alınmasın soyledıklerıme...bende o işi yapıyorum artık...ama sevmeyerek ıstemeyerek....amırlerım ıyı ama ınsanlarla uğraşmak cok zor....nefret edıyorum..mutlu degılım....ama ote yandan lıse mezunuyum unı mezunlarının bıle zor ulaştığı rakamı neredeyse hıçbır ıs yapmadan alıyorum..ama bır yanım hep eskı meslegımde...burda kendımı çk onemsız görüyorum kendı kendıme kuruyorum uzuluyorum sonrada kızıyorum rahatmı batıyo sana dıye.....
bır yanım bırak kurumu bul kendıne masa bası bır ıs dıyo ama ah işte çocuk olmasa parası umurumda olmaz ama hersey ona daha ıyı sartlar sunabilmek ıcın......
bır yorum yazın nolur...ya kızın eleştırın ya hak verın..sız olsanız?????
İşiniz den çıkmayın ama iş arayışına devam edin. Eski iş yerinize tekrar başvurdunuz mu

Mesleğiniz nedir?
Çok merak ettim. Yani asgari ücret bile değil 1000 tl, üniv.mezunu 2 dil falan bilemedim.

Şaka gibi anlattıklarınız. İşsiz çok ok ama teklif edilen tutarlara gerçekten şaşırdım.
uzmanlığınız nedir.?

İletişim fakültesi mezunuyum.
Yani ülkemizin en çok işsizi barındıran fakültesinden.
Diğer bir deyişle, bizlerin uzmanlığını hiçe sayıp hiçbir bilgi ve birikimi olmadan en az ücreti kabul edeni çalıştırmayı ilke edinmiş görsel ve yazılı medya çalışanıydım.
Bugüne kadar metin yazarlığı, reklam yazarlığı ve proje koordinatörlüğü yaptım 2 yıl öncesine kadar, 800-1000tl ücretle prodüksiyon ajanslarında, kanallarda çalıştım, patronları doyurduk sadece.
Ama evlendikten sonra mesleğimin bana bir avantaj sağlamadığını gördüğümden çalışmayı bıraktım, işsizim.
İnşallah kendi işimi kuracağım ilerleyen yıllarda.

arkadaşlar canım sıkkın yorumlarınızı rıca edıyorum...ben 8 sene kadar bır sırkette sekreterlik yaptım....butun bilgisayar programlarına hakımdım işimiz fazla yoğun degıldı ama çok severek devam edıyordum .sekreterdım ama orada ırçok kişiden mevkı olarak yuksektım...yavrum olunca bakanım yoktu bırakmak zorunda kaldım....evladım 2 yasına gectıgınde ıs aramaya başladım ve 8 senelik tecrubemı yok sayıp her fırma benı asgarı ücretten cagırmaya başladı...malum ozel sektör ıs yuku fazla tutup maaşı en aza ındırgerler....bende bebegımı bırakmaya degmeyecegını duşundum...mesaı saatlerı genelde 8-6.30 eve gel 7.30 bırde kızım kuçuk dıye kabul etmedim...sonra bır yakınımız bana bır kurumda guvenlık gorevlısı aradıklarını soyledı ve sagolsun bana bu ısı ayarladı.mesaım beşbuçukta bıtıyor evım çok yakın maasım 2.500 a yakın...ama ama ama ben hıç mutlu degılım kızlar...eskı ısımı ozluyorum...burda kendımı çok gereksız goruyorum..sakın guvenlıkçı arkadaşlar alınmasın soyledıklerıme...bende o işi yapıyorum artık...ama sevmeyerek ıstemeyerek....amırlerım ıyı ama ınsanlarla uğraşmak cok zor....nefret edıyorum..mutlu degılım....ama ote yandan lıse mezunuyum unı mezunlarının bıle zor ulaştığı rakamı neredeyse hıçbır ıs yapmadan alıyorum..ama bır yanım hep eskı meslegımde...burda kendımı çk onemsız görüyorum kendı kendıme kuruyorum uzuluyorum sonrada kızıyorum rahatmı batıyo sana dıye.....
bır yanım bırak kurumu bul kendıne masa bası bır ıs dıyo ama ah işte çocuk olmasa parası umurumda olmaz ama hersey ona daha ıyı sartlar sunabilmek ıcın......
Kızına kim bakio bnde calissam keşke. İşini sevmek bnce çok onmli bn hamile klma dan güvenlikte 3 gün çalıştım sevmedim ayakta hep ayaklarım şişti sonra kızımı istedik şimdi çalışmak isterim ama kim bkck yavruma

Bence devam et çok sıkıntılı değilse benimde rahat dedikleri bi işim vardı ama kurum değiştirdim mutlu oldum ne desem boş bana da geçme dediler senin karar vermen lazım iki kat fazla çalışıyodum ama kafam rahattı senin kafan rahat olacaksa geç ama maaş farkı var..

Ben anlıyorum seni arkadaşım herşey elbet para değil işyerinde mutlu olmak ise giderken ayakların geri gider mutsuzsan suratına ruhuna yansır.bence paten çıkma ama bu arada istediğin pozisyondaki işleri arastir.ha soracak olursan hangimiz sevdiğimiz mesleği yapıyoruz ki?

Burada çalışırken iş aramaya devam edin.İstediğiniz şartlarda bi iş denkgelirse buradan çıkar oraya başlarsınız.Ama aksi halde hem daha az gelirle hem daha çok çalışmak gerçekten hiç mantklı değil.Bu yüzden ''şimdilik'' idare edin en azından.

evet maaşı cok cok ıyı sartları cok cok ıyı haklısınız arkadaşlar ama ıste batıyo bana çünkü mutlu degılım kendımı kotu hıssedıyorum .esımın maaşı güzel ama borç var eskı ısıme dönsem muhakkak zorlar bızı....çok sagolun yorumlarınız ıcın....ama snaırım herkes maddı yonu yüzünden benım yanlış dusundugum yönünde karar kılmış....
açıkoğretım okumayı düşünmüyorum bana bu saatten sonra ne artısı olabılır kı????kuçuk degılım yıllardır çalışıyorum...ustelık evladımda var okulu düşünmem artık.....
meslegı yüzünden sevmıyorum bu ısı...yoksa oğretmen olsam mesela o yoğunlukla 2000 alsam o batmaz bana gbıme gelıyor
Batar batar hem de öyle bir batar ki arkadaşım hele ki çocukşar hocam siz kaç para maaş alıyosunuz ki kesin 5-6 bin vardır dimi diye sorması diğerinin de tabi oğlum en az o kadardır diye tahmin yürütmeleri ve gerçek rakamın 2000 olması

arkadaşlar maasıın bukadar yüksek olmasının sebebı tamamen kurum olması...haklısınız sartlarım cok cok ıyı...çok rahatım sadece ınsanlarla ugrasmak cok zor gelıyo ve sanırım dedıgınız gbı yeterlılığım olduğu ıcın burda kendımı degersız hıssedıyorum.kotu hıssedıyorum. mutsuz bır ıse yaramayan hıssedıyorum...sanırım tamamen eskı ısımle alakalı.....uzuluyorum elımde degıl...hersey paramı yanı dıyorum ama ote yandan bır evlat varken ona en ıyı sratları sunmak varken.....
herşey para demek değil elbette.
ancak borç var diyorsun.
şansına çok iyi bir iş denk gelmiş.
bir müddet çalış toparlanana kadar.biraz birikim yap.
işten çıkmadan da eski işine benzer iş ara.
olmayacak şey değil.değiştirirsin.
ama şu anda masrafın çok iken bebeğin küçükken senin ayağına gelmiş bu kısmeti tepmen doğru olmaz.
sabret biraz.ömür boyu kontrat imzalamadın ya

işte mutsuz olmak kötü bilirim.
şu an ben de öyleyim ama Allah elimden almasın.
maaşın çok çok iyi . aldığın maaşı yüksek lisanslı bir memur almıyor en azından benim çalıştığım kurumda almıyor.
teknik bir kadroya geçerek 5 yıllık memur olarak ancak bu maaşı alabiliyorum. o yüzden boşver devam et derim ben. en azından çalıştığına değsin maaşın.

İletişim fakültesi mezunuyum.
Yani ülkemizin en çok işsizi barındıran fakültesinden.
Diğer bir deyişle, bizlerin uzmanlığını hiçe sayıp hiçbir bilgi ve birikimi olmadan en az ücreti kabul edeni çalıştırmayı ilke edinmiş görsel ve yazılı medya çalışanıydım.
Bugüne kadar metin yazarlığı, reklam yazarlığı ve proje koordinatörlüğü yaptım 2 yıl öncesine kadar, 800-1000tl ücretle prodüksiyon ajanslarında, kanallarda çalıştım, patronları doyurduk sadece.
Ama evlendikten sonra mesleğimin bana bir avantaj sağlamadığını gördüğümden çalışmayı bıraktım, işsizim.
İnşallah kendi işimi kuracağım ilerleyen yıllarda.
gerçekten çok şaşırtıcı.
800-1000 tl nedir ki? her sabah uyanmaya değmez.
yerinizde olsam ben de çalışmazdım haklısınız :(
hayırlı doğumlar :KK68:

bence çalış işini bırakma bu zamanda 2,500 çok iyi para.ama mutlu değilsen al altından da iş ara kafana göre bişey bulursanda çıkarsın.takama kafana

İşiniz den çıkmayın ama iş arayışına devam edin. Eski iş yerinize tekrar başvurdunuz mu

Kızına kim bakio bnde calissam keşke. İşini sevmek bnce çok onmli bn hamile klma dan güvenlikte 3 gün çalıştım sevmedim ayakta hep ayaklarım şişti sonra kızımı istedik şimdi çalışmak isterim ama kim bkck yavruma

eskı ısyerıme çoktan bırını aldılar bıle..işim ayakta degıl oyle olsa dayanamazdım
yorumlar ıçın çok sagolun aklımı basıma getırdınız arkdaslr

Back
X