- 3 Mayıs 2018
- 2.876
- 8.207
- 158
E çalışmak istemiyorsunuz o zaman sanırım. Boş oturmak da iş yapmak da tatmin etmiyor sizi çünkü!Ona başladım şimdi. O da tam ayakçı gibi. Nerede boş iş var yüklüyorlar sonra.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
E çalışmak istemiyorsunuz o zaman sanırım. Boş oturmak da iş yapmak da tatmin etmiyor sizi çünkü!Ona başladım şimdi. O da tam ayakçı gibi. Nerede boş iş var yüklüyorlar sonra.
Peki ne yapıyorsunuz misal 3ten 7ye kadar?Ömrüm boşa gidiyor gibi hissediyorum. Kipat, internet vs yasak. görseler kovarlar
Haydi internet yasağını biraz anlarım da kitap nasıl yasak olur ki ya? Çok değişikmiş gerçekten. Sizin boş boş durmanız çok mu iyiymiş!?Ömrüm boşa gidiyor gibi hissediyorum. Kipat, internet vs yasak. görseler kovarlar
İsimi sevsem calismayi severdim burda. Yani calismayi sevmiyorum degil, ayak islerini sevmiyorumE çalışmak istemiyorsunuz o zaman sanırım. Boş oturmak da iş yapmak da tatmin etmiyor sizi çünkü!
Aslinda tam olarak bu! Pratik oldugum soyleniyor, benden de cok memnunlar. Ama bu is beni tatmin etmiyor.çıkmayın bence pişman olursunuz işiniz 15 te bitiyor mu
yoksa sizde benim gibi herşeyi çabucak yapıp bitirip boşa mı düşüyorsunuz?![]()
Bende işimi hiç sevmiyordum ama sırf bu sebepten bırakmadım o zaman ekonomi bu kadar da kötü değildi. Şimdi iyi ki bırakmamışım diyorum hem pozisyonum değişti hem daha mutluyum:) her şeyde bir hayır vardır.Ömrüm boşa gidiyor gibi hissediyorum. Kipat, internet vs yasak. görseler kovarlar
sen iyimisin?Merhabalar. Bir firmada çalışıyorum. İşim rahat ama çalışma saatleri uzun. Yoğun çalışmıyorum ama bu beni rahatsız ediyor. Diğerleri harıl harıl söylene söylene iş yetiştiriyor, çabalıyor, çalışıyor. Hemen hemen aynı maaşları almamıza rağmen ben onların yarısı kadar anca çalışıyorum. Bu durum hiç hoşuma gitmiyor. Onların da gitmiyordur, konuşuyorlardır muhakkak aralarında. Ben istifa etmeyi planlıyorum ama patrona ne diyeceğim rahat battı çıkıyorum denmez. Bu arada maddi sıkıntımız yok çok şükür. Bir süre çalışmasam mı da diyorum..Bilemedim velhasıl kelam mutlu değilim canım çok sıkkın. Rahat işten çıkmak salaklık mı olur sizce?
Merak etme çoktan göze batmissindir birisi kaziyordur kuyunu. Zaten o negatif elektriği aliyosundur ortamda. O yüzden sıkıntılısın. Öyle yerleri iyi bilirim kendi işine bakacağına hep başkasının ayağını kaydırmaya çalışırlar, birini seçerler ve mümkün olduğunca az çalıştırırlar ki krizde ilk gidecek o olsun. Sen hiç sesini çıkarma salla başını al maaşınıMerhabalar. Bir firmada çalışıyorum. İşim rahat ama çalışma saatleri uzun. Yoğun çalışmıyorum ama bu beni rahatsız ediyor. Diğerleri harıl harıl söylene söylene iş yetiştiriyor, çabalıyor, çalışıyor. Hemen hemen aynı maaşları almamıza rağmen ben onların yarısı kadar anca çalışıyorum. Bu durum hiç hoşuma gitmiyor. Onların da gitmiyordur, konuşuyorlardır muhakkak aralarında. Ben istifa etmeyi planlıyorum ama patrona ne diyeceğim rahat battı çıkıyorum denmez. Bu arada maddi sıkıntımız yok çok şükür. Bir süre çalışmasam mı da diyorum..Bilemedim velhasıl kelam mutlu değilim canım çok sıkkın. Rahat işten çıkmak salaklık mı olur sizce?