Rahat mı battı?

Ömrüm boşa gidiyor gibi hissediyorum. Kipat, internet vs yasak. görseler kovarlar
Peki ne yapıyorsunuz misal 3ten 7ye kadar?
Boş oturmakta problem yokta, insanın kendini geliştirmesinde mi problem var garip.

Ömrüm boşa gidiyor gibi hissediyorum. Kipat, internet vs yasak. görseler kovarlar
Haydi internet yasağını biraz anlarım da kitap nasıl yasak olur ki ya? Çok değişikmiş gerçekten. Sizin boş boş durmanız çok mu iyiymiş!?
Bence sizin için işten çıkmak en mantıklısı. Ama sonradan pişman olur musunuz bilemem. Pişman olmazsanız çıkın.

çıkmayın bence pişman olursunuz işiniz 15 te bitiyor mu
yoksa sizde benim gibi herşeyi çabucak yapıp bitirip boşa mı düşüyorsunuz? :kahve:

çıkmayın bence pişman olursunuz işiniz 15 te bitiyor mu
yoksa sizde benim gibi herşeyi çabucak yapıp bitirip boşa mı düşüyorsunuz? :kahve:
Aslinda tam olarak bu! Pratik oldugum soyleniyor, benden de cok memnunlar. Ama bu is beni tatmin etmiyor.

Siz işinizi erken bitiyorsanız boş vaktinizin kalması normal. Ve eğer işinizde kalifiye, kariyer yapmış, bu noktaya gelmek için yıllarınızı vermiş biriyseniz gene normal

Bende işimi hiç sevmiyordum ama sırf bu sebepten bırakmadım o zaman ekonomi bu kadar da kötü değildi. Şimdi iyi ki bırakmamışım diyorum hem pozisyonum değişti hem daha mutluyum:) her şeyde bir hayır vardır.

İş bulmadan çıkmayın bence. Kalan saatlerde kendinizi geliştirecek bir şey yapabilirsiniz. Koşturup çalışanlara yardım edebilirsiniz.
Canım biraz da evde oturmak istiyor diyorsanız o başka.

yarın birgün iş yoğunluğunuz yükünüz artar bu sefer iş yetiştiremiyorum dersiniz. kalın ve kıymetini bilin.

Ben eğer maddi hicbir sorun yaşamayacaksam çıkardım biraz evde kafa dinleyip sevdiğim bir iş bulmaya çalışırdım.
Ama o işi bulabilecek mısınız işte o var.

Sakın. Ekonomi çok kötü. Ve bu iyi gunler gibi gozukuyor. İş bulmanız imkansiz hale gelir. 3 universite biren bilmem kac dil bilenler iş bulamıyor. Nasibinizde ki iş buymuş. Siz var olan işden kaçmıyorsunuz. Aldığınız maaşınızı sonuna kadar hak ediyorsunuz.

Merhabalar. Bir firmada çalışıyorum. İşim rahat ama çalışma saatleri uzun. Yoğun çalışmıyorum ama bu beni rahatsız ediyor. Diğerleri harıl harıl söylene söylene iş yetiştiriyor, çabalıyor, çalışıyor. Hemen hemen aynı maaşları almamıza rağmen ben onların yarısı kadar anca çalışıyorum. Bu durum hiç hoşuma gitmiyor. Onların da gitmiyordur, konuşuyorlardır muhakkak aralarında. Ben istifa etmeyi planlıyorum ama patrona ne diyeceğim rahat battı çıkıyorum denmez. Bu arada maddi sıkıntımız yok çok şükür. Bir süre çalışmasam mı da diyorum..Bilemedim velhasıl kelam mutlu değilim canım çok sıkkın. Rahat işten çıkmak salaklık mı olur sizce?
sen iyimisin?

Merhabalar. Bir firmada çalışıyorum. İşim rahat ama çalışma saatleri uzun. Yoğun çalışmıyorum ama bu beni rahatsız ediyor. Diğerleri harıl harıl söylene söylene iş yetiştiriyor, çabalıyor, çalışıyor. Hemen hemen aynı maaşları almamıza rağmen ben onların yarısı kadar anca çalışıyorum. Bu durum hiç hoşuma gitmiyor. Onların da gitmiyordur, konuşuyorlardır muhakkak aralarında. Ben istifa etmeyi planlıyorum ama patrona ne diyeceğim rahat battı çıkıyorum denmez. Bu arada maddi sıkıntımız yok çok şükür. Bir süre çalışmasam mı da diyorum..Bilemedim velhasıl kelam mutlu değilim canım çok sıkkın. Rahat işten çıkmak salaklık mı olur sizce?
Merak etme çoktan göze batmissindir birisi kaziyordur kuyunu. Zaten o negatif elektriği aliyosundur ortamda. O yüzden sıkıntılısın. Öyle yerleri iyi bilirim kendi işine bakacağına hep başkasının ayağını kaydırmaya çalışırlar, birini seçerler ve mümkün olduğunca az çalıştırırlar ki krizde ilk gidecek o olsun. Sen hiç sesini çıkarma salla başını al maaşını :-) gittiği yere kadar

Bilmiyorum isinizi gec bitirmeniz sorun olur mu ama
Hizli hizli yapip 3te bitirip 4 saat bos kalacaginiza molalari aralarda verin, yani işi yapin bi saat oturun sonra biraz daha yapin bi saat daha oturun araliksiz 4 saat degil de aralikli 1er saat bos kalin daha az sıkılırsınız

Ay cevaplayın 15e kadar ne iş yapıyorsunuz?:)

Back
X