Rahat mı battı?

Belki cok becerikli zekisiniz ki isinizi hemencik bitiriyorsunuz. Patron sizi kayirmiyorsa eger is yuklerinizi biraz dengelerdi diger calisanlarla.
Kendinize eziyet etmeyin size verileni yapin illa vicdan azabi cekerim diyosaniz aksama kadar yaya yaya yapin. Calismak sadece maddi ihtiyac degildir

birkac yil boyunca benim de isim buna benzerdi.hatta gunluk 1 saat isim olurdu.sonrasini sezon sezon dizi izleyerek internette vakit gecirerek bitirirdim.eger is istersen igrenc bi ortama canin cikacak olcude calistirdiklari icin ses cikarmamak en iyisi.merak etmeyin omur boyle gecmiyor.bazen yogun olursunuz bazen bos.birkac yil cok yogun calistim.birkac yil da boyle bombos.firsatiniz varsa dizi film izleyin kitap okuyun degerlendirin.

Cikmayin bence.
Millet is arayip duruyor
2 senedir is bulamayan artik diplomayi birakip sekreterlik basvurusu mu yapsam diyeni biliyorum.

Diğerleri yoğun ben değilim demissiniz. Onlarin gözüne batıyor bundan mi caniniz sıkılıyor
Eger öyleyse isin hepten size binmemesi oraninda yardim edilebilir.
Daha rahat göze batmadiginiz bir ortam istiyorsanız.

Benim de bazi gunler basimi kasiyacak vaktim olmazken bazi gunler de aksama kadar bos oturdugum oluyor :)
Ama bu isten ayrılmaya sebep degil bence.

birkac yil boyunca benim de isim buna benzerdi.hatta gunluk 1 saat isim olurdu.sonrasini sezon sezon dizi izleyerek internette vakit gecirerek bitirirdim.eger is istersen igrenc bi ortama canin cikacak olcude calistirdiklari icin ses cikarmamak en iyisi.merak etmeyin omur boyle gecmiyor.bazen yogun olursunuz bazen bos.birkac yil cok yogun calistim.birkac yil da boyle bombos.firsatiniz varsa dizi film izleyin kitap okuyun degerlendirin.
Maaleef yasak internet kitap vs. Cunku onlar calisirken gormek istiyor. Ama yapacak is yok dogru durust

Belki cok becerikli zekisiniz ki isinizi hemencik bitiriyorsunuz. Patron sizi kayirmiyorsa eger is yuklerinizi biraz dengelerdi diger calisanlarla.
Kendinize eziyet etmeyin size verileni yapin illa vicdan azabi cekerim diyosaniz aksama kadar yaya yaya yapin. Calismak sadece maddi ihtiyac degildir
"Vicdan azabi" bu da tam olarak hislerime tercuman oldu.

Sakın. Ekonomi çok kötü. Ve bu iyi gunler gibi gozukuyor. İş bulmanız imkansiz hale gelir. 3 universite biren bilmem kac dil bilenler iş bulamıyor. Nasibinizde ki iş buymuş. Siz var olan işden kaçmıyorsunuz. Aldığınız maaşınızı sonuna kadar hak ediyorsunuz.

Kendimi o maasi hakettigime inandirmaya calisirken yorumunuz iyi geldi tesekkur ederim

Merak etme çoktan göze batmissindir birisi kaziyordur kuyunu. Zaten o negatif elektriği aliyosundur ortamda. O yüzden sıkıntılısın. Öyle yerleri iyi bilirim kendi işine bakacağına hep başkasının ayağını kaydırmaya çalışırlar, birini seçerler ve mümkün olduğunca az çalıştırırlar ki krizde ilk gidecek o olsun. Sen hiç sesini çıkarma salla başını al maaşını :-) gittiği yere kadar
Bir de bu kuyu kazmak nasil oluyor hic aklim almiyor:)) istenilen isi yapiyorken patron da memnunsa o malum kisiler nasil kaziyor bu kuyuyu:-) Siz tecrubelisiniz belli biraz aydinlatir misiniz

Merhabalar. Bir firmada çalışıyorum. İşim rahat ama çalışma saatleri uzun. Yoğun çalışmıyorum ama bu beni rahatsız ediyor. Diğerleri harıl harıl söylene söylene iş yetiştiriyor, çabalıyor, çalışıyor. Hemen hemen aynı maaşları almamıza rağmen ben onların yarısı kadar anca çalışıyorum. Bu durum hiç hoşuma gitmiyor. Onların da gitmiyordur, konuşuyorlardır muhakkak aralarında. Ben istifa etmeyi planlıyorum ama patrona ne diyeceğim rahat battı çıkıyorum denmez. Bu arada maddi sıkıntımız yok çok şükür. Bir süre çalışmasam mı da diyorum..Bilemedim velhasıl kelam mutlu değilim canım çok sıkkın. Rahat işten çıkmak salaklık mı olur sizce?
Vallahi o kalan zamanda neler yaparım dil öğren Excel geliștir SAP geliștir ooo çok şey var

Ahh yaparim neler yaparim da goze batar. Hem ofistekiler rahatsiz olur hem sikayet ederler. Internete bile gizli kacamak giriyorum
O zaman zor, peki kendi dalında sizin Office le ilgili Training yokmu onu araștirsan, Intranet iniz yokmu oradan araștır

Calisma saatleriniz baya uzunmus hatta bu sekilde haftalik yasal olarak surenizin uzerinde calisiyorsunuz. Bende is tercihimde calisma saatlerine dikkat ederim. 18.30 cikis bile benim icin kabustu zaman gecmek bilmiyordu. Cikisi 19.00 olan birkac yeri ben reddettim bu sebepten. Maddi durumunuz iyiyse baska bir is bakabilirsiniz. Ustelik is yokken o kadar sure bos oturmakta inanilmaz sıkıcı olur.

Bir de bu kuyu kazmak nasil oluyor hic aklim almiyor:)) istenilen isi yapiyorken patron da memnunsa o malum kisiler nasil kaziyor bu kuyuyu:-) Siz tecrubelisiniz belli biraz aydinlatir misiniz
Patron memnuniyetine kanma. 2 günde bozulur aran. Bu dediğim tipler profesyonel nasil beceriyolar ben anlamam hokus pokus :-) ama burda daha iyi tanıyan arkadaşlar varsa yardım etsinler size

Belki iş arkadaşlarınız daha ağır çalışıyodur, veya siz hızlısınızdır:hamarat:

Bırak başkalarının düşündüğünü. Sen sana verilen görevi yapıyormusun ona bak. Sonra boş vaktin kalıyorsa kimseyi ilgilendirmez. İş hayatı insanın ömürünün yarısından fazlasını kaplıyor o yüzden mutlu bir işte çalışmanı ama asla işsiz kalmamanı öneririm.

İyi bir tatile ihtiyacınız var
Yıllık izin alın derim

diğerlerine yardım etmeyi teklif et, dene.vicdanen rahat değilsiniz sanırım . dedikoduyu da kafaniza takmayın her türlü konuşuluyor çünkü .

Benim teyzem de sizin gibiydi.
Iyi bir yerde iyi bir maasla calisiyordu ama isi ona basit geliyordu, calismiyorum bile kendimi gelistirmem lazim burada gelistiremiyorum dedi ve cikti isten.
Son isi o oldu daha is bulamadi sonra da evlendi, calismiyor artik :KK53:

Back
X