- 19 Temmuz 2018
- 1.888
- 6.009
- 73
Normal hayat ? Akıllı telefonlar yokken de normal hayat vardı .. bu kadar özenmeyin lütfen sosyal medyayapeki normal hayatta rahat edebiliyormusunuz? muhabbet edebiliyormusunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normal hayat ? Akıllı telefonlar yokken de normal hayat vardı .. bu kadar özenmeyin lütfen sosyal medyayapeki normal hayatta rahat edebiliyormusunuz? muhabbet edebiliyormusunuz?
Sosyal medya hesabınızın olmaması sizin değil, kocanızın seçimiymiş, yanlış mı anladım? Buna kendiniz niye karar veremiyorsunuz?hiç arkadaşım yok. hep yanaştim ..
konuşmayada çalıştım tanişmak istedim ..
kendileri istemiyor galiba benim neyim var ki bilemiyorum.
kullanmama sebebiniz eşinizin istememesi ise evet bu şekilde eleştirmeniz bence normalben sosyal medya kullanan kişilerden duyuyorum nette haberdar çoğu.. :)
maalesef kullanmiyorum eşim istemiyor.
Sebep?sosyal medya kullanmiyorum.
tabi özentilik var bende bu durumda ne yalan söleyeyim.
eşime çook ikna ettim geri dönmem için..
cevabi hep hayır.
istemiyor benim onlar gibi olmami istemiyor aldatan çok olurmuş. çevreye güvenmiyor.Sebep?
öle de içimde özentilik var.dediklerinize katılıyorum bende kullanmıyorum
kimin ne hali varsa görsün banane modundayım![]()
bir anekdotumu anlatmak isterdim ama konu uzadikca uzar.
Iyi bari buraya takilabiliyosun izinsiz:)öle de içimde özentilik var.![]()
benim facebookta 4 yıl önce 200 tane arkadaşim vardibir anekdotumu anlatmak isterdim ama konu uzadikca uzar.
ozetleyeyim madem; insan beyni dort gidis yolu olan ve dort donus yolu olan otoban gibidir. ve o yollarda vizir vizir arabalar gelir gider. ama bi tikaniklik veya bi kaza olursa bu yollardan birinde, tum gidisi veya donusu etkiler, tikanir. bu yorar, beyni doldurur. senin beyninde demek ki bazi yollar tikanmis. farkli yollarda farkli kazalar olmus. ve bu tikanan yollari acmak icin her kazayi teker teker cozmen lazim. bu sorunlar ha diyince birden cozulmez. yardim alman gerekir bazen, cevrende destek olacak insanlar gerekir. kendi kendine mutlu olmayi ogrenmek gerekir. gerekirde gerekir yani. ama hepsi birden olmaz. dertlerinden birini cozumlemeye calismakla basla, nasil deme, onu sen bileceksin. veya terapi ye giderek bi yolunu bulacaksin.
haberi yok:)Iyi bari buraya takilabiliyosun izinsiz:)
yapamadığınız için var bence o özentilik yani eşiniz hiç karışmasaöle de içimde özentilik var.![]()
peki normal hayatta rahat edebiliyormusunuz? muhabbet edebiliyormusunuz?
Hem face te populerdim diyosun hem arkadasim yok diyosun: ( sanal arkadastan takipciden nolurki? Net gittigi anda biten arkadasliklar:) ha burasi icinde solenilebilir belki bu, ama forumlarda birseyler ogreniyosun yeri geliyo paylasiyosun. Sanal dostluklarin cogu yalandir, hepsi demiyorum kesinlikle.haberi yok:)
burdan ben çok şey öğrendim:)
Tebrikler, isin ozetini yaptinSiz sosyal medyayı sevmiyor değilsiniz, eşiniz sizi kısıtlayıp açamadığınız için insanları eleştirip kendinizi rahatlatıyorsunuz bence.