Rahat ve sosyal medya.

hiç arkadaşım yok. hep yanaştim ..
konuşmayada çalıştım tanişmak istedim ..
kendileri istemiyor galiba benim neyim var ki bilemiyorum.
Sosyal medya hesabınızın olmaması sizin değil, kocanızın seçimiymiş, yanlış mı anladım? Buna kendiniz niye karar veremiyorsunuz?
Neyiniz var bilemem elbette, ama şu yazdıklarınızdan biraz özgüven ve kendinizi dışlama sorunu yaşadığınızı düşündüm.

dediklerinize katılıyorum bende kullanmıyorum
kimin ne hali varsa görsün banane modundayım :kahve:

bir anekdotumu anlatmak isterdim ama konu uzadikca uzar.
ozetleyeyim madem; insan beyni dort gidis yolu olan ve dort donus yolu olan otoban gibidir. ve o yollarda vizir vizir arabalar gelir gider. ama bi tikaniklik veya bi kaza olursa bu yollardan birinde, tum gidisi veya donusu etkiler, tikanir. bu yorar, beyni doldurur. senin beyninde demek ki bazi yollar tikanmis. farkli yollarda farkli kazalar olmus. ve bu tikanan yollari acmak icin her kazayi teker teker cozmen lazim. bu sorunlar ha diyince birden cozulmez. yardim alman gerekir bazen, cevrende destek olacak insanlar gerekir. kendi kendine mutlu olmayi ogrenmek gerekir. gerekirde gerekir yani. ama hepsi birden olmaz. dertlerinden birini cozumlemeye calismakla basla, nasil deme, onu sen bileceksin. veya terapi ye giderek bi yolunu bulacaksin.

bir anekdotumu anlatmak isterdim ama konu uzadikca uzar.
ozetleyeyim madem; insan beyni dort gidis yolu olan ve dort donus yolu olan otoban gibidir. ve o yollarda vizir vizir arabalar gelir gider. ama bi tikaniklik veya bi kaza olursa bu yollardan birinde, tum gidisi veya donusu etkiler, tikanir. bu yorar, beyni doldurur. senin beyninde demek ki bazi yollar tikanmis. farkli yollarda farkli kazalar olmus. ve bu tikanan yollari acmak icin her kazayi teker teker cozmen lazim. bu sorunlar ha diyince birden cozulmez. yardim alman gerekir bazen, cevrende destek olacak insanlar gerekir. kendi kendine mutlu olmayi ogrenmek gerekir. gerekirde gerekir yani. ama hepsi birden olmaz. dertlerinden birini cozumlemeye calismakla basla, nasil deme, onu sen bileceksin. veya terapi ye giderek bi yolunu bulacaksin.
benim facebookta 4 yıl önce 200 tane arkadaşim vardi :D popüler biriydim. evlendim eşim popülerliğimi kıskandi galiba kapattırdı beni.
çokm kıskanç bir eşe sahibim.

Ben Instagram/ Facebook kullanmıyorum, çünkü zaman ayarlaması konusunda kendime güvenmiyorum. Bir takılırsam dıdımın dıdısını stalklarken bulurum kendimi. Şimdi bu benim seçimimim değil mi? Benim bu konuda otokontrolum zayıf diye sosyal medya kullanıcılarını suçlamam doğru mu?

Sizin yaptığınız malesef bu. Eşiniz izin vermiyor ve siz onun kuralına uyuyorsunuz. Fakat benliğiniz sosyal medya kullanmayı istediği için eşiniz yerine diğer insanları suçluyorsunuz.

Turkce yerlerde yabanci biri bile daha iyi konusur.anladigim kadariyla sosyal medyayi sevmiyorsunuz ama unuttugunuz bisey var siz su an sosyal medyayi kullaniyosunuz.evet isim olarak bakarsak sosyal medya sayilmasa da aslinda amac ayni.mesela burda bilgilerinizi paylasiyosunuz birbirimizle muhabbet ediyoruz.normalde tanimayacaginiz cogu insanla burda sohbet edip medyanin gucuyle sosyallesiyosunuz.ve sizde kendinizi ovuyorsunuz belkide olmayan bi kisiligi bize anlatiyorsunuz

haberi yok:)
burdan ben çok şey öğrendim:)
Hem face te populerdim diyosun hem arkadasim yok diyosun: ( sanal arkadastan takipciden nolurki? Net gittigi anda biten arkadasliklar:) ha burasi icinde solenilebilir belki bu, ama forumlarda birseyler ogreniyosun yeri geliyo paylasiyosun. Sanal dostluklarin cogu yalandir, hepsi demiyorum kesinlikle.

Konudan ayri birsey solim: esin seni o kadar sindirmiski iphone var ama kullanamiyosun:) niye? Kocan izin vermiyo

Back
X