- 12 Temmuz 2006
- 57.580
- 220.035
- 1.223
- 53
Direk size demedim.metroda bakacaklar mı diye gözlerinş takip ettim yazmış biri.sizde abartıyorsunuz gibi geliyor bana yani yoldan geçirmeyecek bakış nedir allasengeç git ya hu bakarsa baksın inadına giy inadına geç.hayatını bu insanlara göre yaşarsan pişman olursun ikeride.güzelim denek ki bakıyorlar de geç git sallama o kadar
O o kadar basit olmuyor maalesef, büyükşehirde bile yaşıyorsanız oturduğunuz ilçe biraz dar kalıplara sahip ve toplum baskısını hissettiren, semtte yerleşik tacizcilerin çok olduğu bir yerse ve siz elinde odun kafa kıran bir kadın olarak gezmiyorsanız, narin yapıda çabuk korkup panikleyen biriyseniz, şortu giyer sözle elle tacizlerini önemsemeden önlerinden birkaç kere geçersiniz ama sonra içlerinden kendini en delikanlı gören, elde edemediğim kız yok diyen, mahallenin jöle kafalı yumurta topuklusu birkaç arkadaşını yanına alıp bir akşam sizi iş çıkışı öyle bir yerde pusuya yatıp sıkıştırır ki ne yapacağınızı şaşırırsınız.
İstanbul'da tarif ettiğim kriterlerde olan bir semtte doğup büyüdüm, yol kenarında akbaba sürüsü gibi sıra sıra dizilen tacizci yılışık ve sırnaşık çok insanla aynı havayı solumak zorunda kaldığımdan biliyorum, bu tiplerin bir kısmı evli barklı adamdır üstelik, işleri güçleri bütün gün yol kenarında demirlere dayanıp kimin karısı kızı ne giymiş, evden kaç kere çıkmış, nereye çıkmış, kimle çıkmış yakın takibe alıp kime laf atsak da eğlence olsun demekle geçer, topluma hiçbir yararı olmayan, düşünmek nedir bilmeyen, ağızda sigara elde bira, salyaları akan, saçları jöle kutusuna batırıp beli düşük pantolonun arasından don gösteren tipler.
Böylelerinin ya kafasını kıracak kadar cesur olmalısınız veya önlerinden yürüyerek geçmeyeceksiniz, mümkünse özel arabanız olacak veya taksi kullanacaksınız, semtteki kadınlarla bile muhatap olmadan yaşayıp gideceksiniz çünkü maalesef bu tacizciler yol kenarında, bazısının annesi eşi ablası da apartman önünde çekirdek çitlerken gözleriyle taciz eder, ya etek boyunuz, ya eve gelen gideniniz veya özel hayatınız çekirdek çitlerken ki derin mevzuları olur, alemin kızları eşleri kimle görüşüyor, namuslu mu değil mi karar verip yaftayı yapıştırırlar mahalle bilirkişileri.
Son düzenleme: