- 18 Temmuz 2016
- 4.749
- 13.192
- 208
- Konu Sahibi Stardust07
Hayirli olsun, Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Darisi bana ve tüm isteyenelere insallah <3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde adetten iki gün önce beta hcg 14 cikmisti. Iki gunde bir kan verin eger duzenli artış varsa hamilesiniz. Hayırlısı olsun insaAllah
Allah isteyen herkese versin.zor bir süreçmiş.inşallah siz de güzel haberler alırsınız.Hayirli olsun, Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Darisi bana ve tüm isteyenelere insallah <3
Hamileyim evet bir ay sonra dogum yapıcam İnşaAllahAdetten 4 gün önce yapmış oldum ben.umarım artar.siz hamile misiniz şimdi
Allah sağlıcakla kucağına almayi da nasıp etsin inşallah. Darısı bana da olsun☺Hamileyim evet bir ay sonra dogum yapıcam İnşaAllah
Lekelenme korkutuyor bizi.yoksa erkenden evet.yarin tekrar kan tahlili yaptırmayı düşünüyorum.dediğiniz gibi olur umarimIdrar testinide kan testinide erken yapmışsın. Ben degerinin yukselecegine inaniyorum. Sakin ol olur mu
Amin İnşaAllah teşekkür ederim :)Allah sağlıcakla kucağına almayi da nasıp etsin inşallah. Darısı bana da olsun☺
Bildigim kadariyla lekelenme koyu renksr lroblem yok. Hayirlisi olsun cnm...Lekelenme korkutuyor bizi.yoksa erkenden evet.yarin tekrar kan tahlili yaptırmayı düşünüyorum.dediğiniz gibi olur umarim
Ya bugün kan tahlilini tekrarladık.ilk 13 tü şimdi 13,8 çıktı.sanırım karar veremedi benimkisi.düşüş de yok yükselme de ne anlam çıkarmalıyım bundan kiBildigim kadariyla lekelenme koyu renksr lroblem yok. Hayirlisi olsun cnm...
Allahtan umit kesilmez ama kimyasala ceviriyor heralde. Ben zorunlu bir kurtaj yasadim ne kadar zor bilirim. Sabir diliyorum insallah gene olurYa bugün kan tahlilini tekrarladık.ilk 13 tü şimdi 13,8 çıktı.sanırım karar veremedi benimkisi.düşüş de yok yükselme de ne anlam çıkarmalıyım bundan ki
Bugün kanamam başladı.kimyasalmış.kismet değilmis teşekkür ederim.size de geçmiş olsun.Allahtan umit kesilmez ama kimyasala ceviriyor heralde. Ben zorunlu bir kurtaj yasadim ne kadar zor bilirim. Sabir diliyorum insallah gene olur