- 8 Kasım 2014
- 4.867
- 10.583
- 408
- Konu Sahibi iyotsuztuz
ayy ne oldu hamile misin??? yaptın mı testi? benim yazacağım tek şey ''test yap'' olacağı için vurma diye yorum yapmamıştım 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsunnn ilk okudum mesajını yazış şeklinden (stresli ) anladım hamile olduğunu imzanı görmeden içimden güldüm öyle sonra imzayı gördüm cukkaaaaayrıcaa aynı seneryo yaa bende eşime oldum dedim adam üzüntüden çöktü pc çıktısı aldım - Yoldan çekil babaaa ben geliyorum yazdım 2 dişli bi bebek resmi koydum eşim yemek hazırlarkene odaya koydum çağırdım bahaneyle kan test sonucu bir de kocaman yazı adam şok adam kilit benim gibi danayı kucağına almaya çalıştı sende bu tarz bişey yap bencee
![]()
Bebiş hayırlı olsun.
İçimden kız geçti cilveli kibar güzel sağlıklı olsun inşallah
Nisan ayında bir rüya gördüm. Seri halde doğurdum büyüttüm işe götürdüm falan. Hatta ismini bile hatırlıyorum. Sevmem ama elifti adı. Belki bir hayır vardır.
Bakalım ilerleyen zamanlarda eşimin kızı mı olacak benim oğlum mu.
Ben erkekçiyim de.
Kutu yaptım ona vermek için.
İçinde test ve regl olunca içmek için beklettiğimiz vodka, bebek battaniyeleri ve notlar var. Videoyada çekerim inşallah.
Tebrik ederim canım çok sevindim senin adına darısı benim başımaBen regl olmaktan umudu kestim kızlar.
Adetimden bir gün önce yaptm silik çizgi çıktı gittim kan tahlili verdim 21 di,arkadasın 5.89 gibi bir değerdi ikimizde doğuracaz nasipse :)Bir kere 29 günde olmuştu.
Tek şaşması o.
Benim kafam basmıyor ipek abla ya. 20 üstünü gösteriyor o testler. Ama adet günü 200 falan çıkmazsa drlar umutsuz oluyor ya. Ne ara katlanıyor ki k hcg?
Onu ben de duydum da dolaylı yoldan son 5 6 gündür en stresli dönemi yaşıyorum.
Şaşmazdı valla. Kisti öğrendim ondan mı şaştı diyorum şu an.
Üstüne düşme olur diyen yaşlı teyzeler haklı çıkarsa çok gülerim.
Çok acil belirtilerinide istiyorum slimcim neler oldu hissettinmi bişeyler çok merak ediyorum benimde günüm geçti ama cesaret edemiyorum bende test yapmaya![]()
Pazartesiye kadar beklemeyi düşünüyorum canım nasıl beklerim bilmiyorum daHiçbir belirtim yok ya
En azından bir kabız falan olaydım.
Hiçbir ley yok adet öncesi nasılsam aynıyım ben.
Yarın test yap gitsin be.
Konu sahibi pozitifı gördü bile canım :)Hiç reglisi gecikmeyen birisiniz, hormonal olarak eskisi gibi istekli değilsiniz , anlatış şeklimiz hamile birinin kaprisini benziyor. :) Umut olsun diye değilde öyle yazmak istedim. Içimden öyle geldi.Kiste rağmen evet hamile kalinabilir.
Beni vuracaksiniz biliyorum amma test yapın derim , yüzünüz gülecek gibi. Ve hatta kan verin.
tebrikleeeeeerBen regl olmaktan umudu kestim kızlar.
Konu sahibi pozitifı gördü bile canım :)
Çok sevindim yaaa.Çok teşekkürler.
Ben cidden beklemiyordum çünkü hissedileceğine inanıyordum.
Eşime de regl oldum önümüzdeki maçlara bakarız dedim
Akşama evde şenlik var.
Kabızlık gebelik belirtisi miymisHiçbir belirtim yok ya
En azından bir kabız falan olaydım.
Hiçbir ley yok adet öncesi nasılsam aynıyım ben.
Yarın test yap gitsin be.