Rahatlamaya ihtiyacım var.

Pazartesiye kadar beklemeyi düşünüyorum canım nasıl beklerim bilmiyorum da :KK53: benim merak ettiğim akıntı çoğalıyo diyorlar hamilelik belirtisi olarak öylemi oluyor:confused: bi arkadaşımda 1,5 aylık hamile ona da sordum bugün benim akıntım yok dedi kafam karıştı :KK70:

Yok akıntım falan ya.
Cidden normalde nasılsam öyleyim.

Hiç reglisi gecikmeyen birisiniz, hormonal olarak eskisi gibi istekli değilsiniz , anlatış şeklimiz hamile birinin kaprisini benziyor. :) Umut olsun diye değilde öyle yazmak istedim. Içimden öyle geldi.Kiste rağmen evet hamile kalinabilir.

Beni vuracaksiniz biliyorum amma test yapın derim , yüzünüz gülecek gibi. Ve hatta kan verin.

13 ya da 14. Sayfada:)
Valla çift çizgiyi gördüm ama kan verip katlandı mı stresi yaşamak istemiyorum beklemedeyim.

Çok teşekkür ederim
Hayirli olsun tebrikler :)

Çok sağol :)

Slim ellerimi havaya kaldırıp test yap diyorum

Ellerini hic indirme. Yılbaşı bebesi geliyor. Halay çekelim.

Kabızlık gebelik belirtisi miymis:oha:

Hani en olmadı anlamında demiştim ya

Ayy hamile misin slim :anne:
Çok sevindim canım tebrik ederim :KK60:

Yolda olduğunu söylemiştim :cool:

Allah sağlıkla kucağına aldirsin inşallah sorunsuz bi hamilelik gecirmen dileğiyle çok sevindim gerçekten bi ara takvim koyup totem bile yapmisligin vardı hatırlıyorum Allah aratmasin

Tebrik ederim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Kızlar selam.

Cidden birilerinin "yok kanka o iş yaş ya olur öyle gecikmeler" demesine ihtiyacım var.

6. Ay oldu bebek deniyoruz. İlk 5 ay ovulasyon testleri falan uğraşıp durdum. Olmadı. 5 ay sonunda doktora gittim. 8 cm kistim çıktı. Sol yumurtalıkta sadece. Artık nasıl oluyorsa tahliller falan mis gibi çıktı. zaten bir şikayetim de yok. ağrıdır, fazla kanamadır, ara kanamadır hiçbir şey yok. 28 günde bir olan adetim bile şaşmadı. Bi tiroidim azıcık bozuk çıktı ama dr için o da çözülmesi gereken bir sorun değildi. Ultrason da tekrar tekrar bakıldı, farklı doktora gittim falan. Hepsinin söylediği şey bekle, büyür mü bakalım zaten gebelik olabilir şans sıfır değil olmazsa illa hemen isterim dersen 3 ay sonra tüp bebek yaparız.

Tüp bebeği zaten şu an düşünmüyoruz. O strese girmek için bir kaç sene bekleriz dedik. Biz de komple saldık. Ne ovulasyon testi yaptım, ne ilişki gününü kontrol ettim. yumurtladığım günü his itibari ile biliyorum. 14. Gündü şaşmadı. O gün ilişki var mı onu bile bilmiyorum ama. Olmadıysa bile önceki sonraki 2 3 gününde mutlaka vardır.

Reglime 3 gün kala test yaptım. Tanışma yıldönümümüz geliyordu eşime süpriz yapacaktım. Negatifi gördüm.

Meeeh dedim zaten olmaz bizim ya. Regl olsam da bitse bari diye beklemeye başladım.

Adet günü geldiği gibi geçtiii tık yok.

Test yapmak istemiyorum artık ilk 5 ay ikinci çizgi var mı diye şaşı oldum zaten. Bir şey de hissetmiyorum ama regl olmadıkça diyorum lan acaba? Kimyasal gebelik yaşamıştım onda bile cayır cayır hissediyordum, bir şey olduğuna değil ha sadece histi. Bu sefer bir şey yok. Millet çok uyuyorsan falan diyor da ben zaten 25 senedir günde 11 saat uyuyan insanım.

Normalde regl olmadan önce akşam olsa da sevişsek diye beklemeye başlardım. 4 gün sevişemeyecek olma fikri ile böyle aşırı bir sevişme isteği olurdu. Şimdi yok. Emmioğlu diye seslenesim geliyor eşime. Tek fark bu.

Yemin ederim 3 gündür boş pedle gezmekten pişik oldum.

Kısacası bana "sen o kistle hamile kalamazsın ileride tüp bebek yaparsın takılma hiç" der misiniz?

Test için hala olmazsam haftasonunu bekleyeceğim. Eşime kalsa çoktan doktora gitmiştik. Ben rahat olmak istiyorum. Hamileysem de süpriz olsun istiyorum.

Beni rahatlatır mısınız?

Test yap diyenleri vururum ha!

Yaaa kendine bu kadar dert edeceğine altı üstü test yapacaksin su an zaten sıkıntı ediyosun hamile degilsen yine sıkıntı etmeye devam edecekain. Kistin için bitkisel kurler denedin mi bu aradaa

iyotsuztuz iyotsuztuz gözün aydın sağlıkla kucagınıza alın inşallah eşinin tepkisini merak ettim naptın akşam

Keşke videosunu koyabilsem buraya.
Kutu yaptım ona bi tane. Bebek battaniyeleri, testim, içmek için sakladığımız vodka ve notlar vardı.
Eşim şoke oldu. Panikten arabanın anahtarını kutuya, vodka şişesini cebine koymaya çalıştı. Yapamayınca vodkayı açıp kafaya dikmeye çalıştı. Sonra dedim sen arkadaşlarınla çık kafa dağıt ben de babamda kalayım. Babama bıraktı ama vazgeçti geri aldı. En son gece nasıl sarhoş olmuşsa "ben çocuğumla yatıyorum üç kişiyiz burada heeey" diye nara atıyordu evde.
Sabah kendine gelince kahvaltı hazırlamış, yarım kalıp peynir, 2 bardak süt, 2 yumurta getirdi zorla. O menüye midem kalktı haliyle bulanıyo sanıp sevindi falan.
Evdeki zeka düzeyimiz bayağı düştü bizim.

Kutu yaptım ona bi tane. Bebek battaniyeleri, testim, içmek için sakladığımız vodka ve notlar vardı.
Eşim şoke oldu. Panikten arabanın anahtarını kutuya, vodka şişesini cebine koymaya çalıştı. Yapamayınca vodkayı açıp kafaya dikmeye çalıştı. Sonra dedim sen arkadaşlarınla çık kafa dağıt ben de babamda kalayım. Babama bıraktı ama vazgeçti geri aldı. En son gece nasıl sarhoş olmuşsa "ben çocuğumla yatıyorum üç kişiyiz burada heeey" diye nara atıyordu evde.
Sabah kendine gelince kahvaltı hazırlamış, yarım kalıp peynir, 2 bardak süt, 2 yumurta getirdi zorla. O menüye midem kalktı haliyle bulanıyo sanıp sevindi falan.

canım çok sevindim hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah :nazar: az önce başka bi konuda takvimini gördüm bi bakayım nolmuş deedim :halay:

çok ama çok sevindim hayırlı olsun tatlım

Slim cok tebrik ederim arkadasim, konunu okumustum. Simdi hamile oldugunu ogrenince cok sevindim, insallah saglikla bebeklerimizi kucagimiza aliriz. Bende 1 hafta falan daha bekle derim. Ben 6 haftayi gecmisti doktora gittigimde hic hcg yapmadi direk karinda keseyi ve vajinal ultrasonla bebegin kalp atisini dinletti. Biraz beklersen bosuna hcg olcumleri ile ugrasmazsin.

Back
X