sevgili slim daha önce konu açmıştım belki denk gelmiştir..
bi kere reglim 10 gün gecikti,bebek iskender istiyor deyip ekndimi kebapçıya attım.
sonraki ay avm geçişlerinde hamileyim deyip kontorllerden geçmedim elim karnımda dolaştım yine 1 hafta gecikmişti..
her ikisinde de kan testi yaptırdım 1.2 çıktığı halde inanmadım hamile olmadığıma.
5 bitti 6 ya girdik bizde..
doktor en sonunda bana stresten bi ömür çocuk sahibi olamayacaksın eğer bu şekilde devam edersen dedi. gel gör ki hala aynı heyecanla bekliyorum.
dün regl oldum ilk kez gecikmedi hatta erken oldum bugün hamileyken regl olanlar konularında dolaşıyorum.
ben çözemedim bu hamile kalma olayını. gün aksatmadık doktor bi problem gözükmüyor dedi yıllardır 26 günde bir olan reglim artık kafasına göre takılıyor..
düşünmediğiniz an olacak diyen bir süür insan var belki de doğru söylüyolardır da... acaba düşünmemek için ne yapılır bilmiyorum.
bi öneri olursa bende buradayım.
Sana öneri vereyim o Zaman :)
15 sene gayet düzenli adet gördükten sonra çocuk isteyince adet olmamaya başladım.
70 günü bile buluyordu ve çok sinirim bozuluyordu.
1 sene olunca tedaviye başlamak için hsg filan çektirdim.
Bu arada doktora da gittim tabi pko dediler ama 15 sene 26-27 günde bir gelen adetim gayet düzenliydi, inanmıyorum pko olduğuna.
Neyse ilaçla 2 yumurtam oldu hamile kalamadım.
Sonraki ay hiç yumurta olmadı doktorum aşılamaya yönlendirdi.
Bu arada endokrine gidiyorum endokrin doktorum stres yaptığımı, stres yaparsam iyice hormonların baskılanacağını söyledi, zaten ben de biliyordum yani.
Neyse adet oldum, aşılama pek istemiyordum ama en azından iğneyle yumurta oluşturarak tedavi olmak istiyordum.
Fakülteye yönlendirmişti, bir takım sebeplerden gidemedim, sonra bir takım sebeplerden dolayı çok kızdım ve istemiyorum çocuk filan dedim.
1,5 sene olduydu bu arada.
Normalde de aşırı gün takip etmem ama hiç bakmadım adetin kaçıncı günüymüş bilmem neymiş diye.
Sonra karnım ağrımaya başladı aha dedim oley adet olcam, takvime baktım 28 gün mü ne geçmiş sevindim düzenli gelcek diye.
O adet gelmedi ama :)
Allah'ın izniyle düşünmediğim Zaman olmuş ve gerçekten hiç beklemiyordum.
O yüzden bir sorun da yokmuş, takma kafana, kendini rahat bırakmaya çalış.