Rahatlamaya ihtiyacım var.

Slim ev tasi. Cok ciddiyim kafayi bosaltamayan insanlarin cogu ev tasiyinca sip diye hamile kaliyorlar. Bende ev taşıdım 2 ay sonra hamile kaldim.

Belirti de arama çoğu belirti 6. Haftadan sonra

:KK70::KK70::KK70:
vallaha evi taşıdım, o ay hamile kalmışım.
ben de 3-4 aydır denemelerdeydim.

Ben de ilaç kullanmamıstım. Dogum kintrol hapı verilecekti hatta ama yaşım küçük diye vermekten vazgecmisti doktor. Bazi kistler kendiliginden 1 gecede olusup gidebilir demisti. Ve benimki de gitmisti sonra kontrole gittigimde. Ama sizin durumunuz nasıldır bilemiycem. iyotsuztuz iyotsuztuz

Bir yumurtalıkta kist varsa diğeri ile pekala hamile kalınabilir ama bence 25 erken yahu 27 - 28 e kadar doktora bile gitmezdim açıkçası.

1- hep düzenli adet olan kadınlarda senede bir ay yada 2 ay gecikme yaşanması mümkün.
2- adet hep düzenli oluyorsa ve gecikmeye başlamışsa bu gelcek hamileliğin habercisi olablirmiş.
3- 1 yıl hamile kalmaya uğraşan bi insan olarak edindiğim bilgiler bunlar ve düzenli adetim son ayalrda hep gecikirdi ben hamileyim dye umutlanırdım sonra üzülürdüm ama 2 ay gecikmeli geldi 3. ay hamile kaldım doğru çıktı 2. madde :))) rahim kendini hazırlıyormuş =:))
Aynen bendede oyle oldu 2 ay gecikti test aldim sonrasi husrandi meger rahim hazirlaniyormus ve ben kiloda almistim buda oluyor sanirim baya zayiftim cunku adet gunum is cikisi test yaptim sonrasi goz yasi Allah tan eczaci kiz iki test vermis birinide sabah yaptim pozitifti sanirim sabah 6 bucukta gebelik icin kan testi veren tek ben degilidir bebeğim suan 15 aylik Allah isteyen herkese versin oğlusumada sifa versin inşallah slim 3 gün gectiyse test yap sende rahatla bizide rahatlat

Aynen bendede oyle oldu 2 ay gecikti test aldim sonrasi husrandi meger rahim hazirlaniyormus ve ben kiloda almistim buda oluyor sanirim baya zayiftim cunku adet gunum is cikisi test yaptim sonrasi goz yasi Allah tan eczaci kiz iki test vermis birinide sabah yaptim pozitifti sanirim sabah 6 bucukta gebelik icin kan testi veren tek ben degilidir bebeğim suan 15 aylik Allah isteyen herkese versin oğlusumada sifa versin inşallah slim 3 gün gectiyse test yap sende rahatla bizide rahatlat
ne güzel cnm yaaa oğluşun hastamı cnm :(

Peki kşstlerde gecikme olması mesela bu ay 1gün diğer ay 3gün gibi mi oluyor yoksa 10gün pat diye gecikebiliyor mu?

Canım ben 2 aydır direkt adet görmüyorum. Ondan önce ki 10 gün içinde 2 kez adet görmeme de kist sebep olmuş. Ama normalde de benim 2-3 gün mutlaka oynardı yani çok eskiden beri, daha kistler yoktu bile muhtemelen.. Çikolata kisti olduğu zamanlarda ben öğrenmeden önce 10-15 gün gecikiyordu. Tekrar adet görsem nasıl olur bilmiyorum?

Ha aklıma gelmişken.
Kuzenimde kist vardı. Kistten ötürü ameliyat olmasına rağmen yine oluşmuştu.
Sonra doktoru cocuk yapın yoksa ilerde olmaz demişler.
Tabi işlemler başlıyor. Ve cocuk oluyor.
Başka doktora gidiyo. Kistlerinin sana verdiği öyle bi etki yok diyor.

Mrb canım benimde normalde 28 günde olan adetim daha gelmedi bugün 31. Günüm arada sırada gecikmeler oluyor benim de, 3 senedir negatifi görmekden bıktıgım için test de yapmadım, ben tüp bebek hastasıyım ocak ayında başladığım tedavim iptal oldu iğnelerin 8. Gününde, iptal olma nedeni de kasık varisim varmış yumurtaların etrafında, geçen ay onun tedavisini gördüm nasıl olsa mayıs da tekrar tüp bebek tedavisine başlıycam ilaçlar da kilo aldırıyo diye sporà, diyete başladım sağlıklı beslendim bol su içtim 1.5 ayda 7-8 kilo verdim kendimi saldım hiç düşünmedim bende bu ay şüpheleniyorum acaba hamilemiyim diye ama hiç test yapasımda gelmiyo :110: amannn diyorum 3 senedir olmamış bu ay mı olacak diyorum ama bi tarafdan da Allah dan ümit kesilmez rabbim ol derse olur diyorum :KK49: sende kisti hiç kafana takma inşallah hamileyizdir :anneadayı:

Kızlar selam.

Cidden birilerinin "yok kanka o iş yaş ya olur öyle gecikmeler" demesine ihtiyacım var.

6. Ay oldu bebek deniyoruz. İlk 5 ay ovulasyon testleri falan uğraşıp durdum. Olmadı. 5 ay sonunda doktora gittim. 8 cm kistim çıktı. Sol yumurtalıkta sadece. Artık nasıl oluyorsa tahliller falan mis gibi çıktı. zaten bir şikayetim de yok. ağrıdır, fazla kanamadır, ara kanamadır hiçbir şey yok. 28 günde bir olan adetim bile şaşmadı. Bi tiroidim azıcık bozuk çıktı ama dr için o da çözülmesi gereken bir sorun değildi. Ultrason da tekrar tekrar bakıldı, farklı doktora gittim falan. Hepsinin söylediği şey bekle, büyür mü bakalım zaten gebelik olabilir şans sıfır değil olmazsa illa hemen isterim dersen 3 ay sonra tüp bebek yaparız.

Tüp bebeği zaten şu an düşünmüyoruz. O strese girmek için bir kaç sene bekleriz dedik. Biz de komple saldık. Ne ovulasyon testi yaptım, ne ilişki gününü kontrol ettim. yumurtladığım günü his itibari ile biliyorum. 14. Gündü şaşmadı. O gün ilişki var mı onu bile bilmiyorum ama. Olmadıysa bile önceki sonraki 2 3 gününde mutlaka vardır.

Reglime 3 gün kala test yaptım. Tanışma yıldönümümüz geliyordu eşime süpriz yapacaktım. Negatifi gördüm.

Meeeh dedim zaten olmaz bizim ya. Regl olsam da bitse bari diye beklemeye başladım.

Adet günü geldiği gibi geçtiii tık yok.

Test yapmak istemiyorum artık ilk 5 ay ikinci çizgi var mı diye şaşı oldum zaten. Bir şey de hissetmiyorum ama regl olmadıkça diyorum lan acaba? Kimyasal gebelik yaşamıştım onda bile cayır cayır hissediyordum, bir şey olduğuna değil ha sadece histi. Bu sefer bir şey yok. Millet çok uyuyorsan falan diyor da ben zaten 25 senedir günde 11 saat uyuyan insanım.

Normalde regl olmadan önce akşam olsa da sevişsek diye beklemeye başlardım. 4 gün sevişemeyecek olma fikri ile böyle aşırı bir sevişme isteği olurdu. Şimdi yok. Emmioğlu diye seslenesim geliyor eşime. Tek fark bu.

Yemin ederim 3 gündür boş pedle gezmekten pişik oldum.

Kısacası bana "sen o kistle hamile kalamazsın ileride tüp bebek yaparsın takılma hiç" der misiniz?

Test için hala olmazsam haftasonunu bekleyeceğim. Eşime kalsa çoktan doktora gitmiştik. Ben rahat olmak istiyorum. Hamileysem de süpriz olsun istiyorum.

Beni rahatlatır mısınız?

Test yap diyenleri vururum ha!
kist ile hamile kalman olası. tüp bebek düşünmeden- önce dokt. değiştirmen lazım. hiç sevmedim doktorunu

6 ay cok kisa bir sure. Ben 2 senenin sonunda dogal olarak hamile kaldim.

5-6 ay henüz çok yeni çalışmalarınız.
Karamsar olmamaya çalış.
Bende 7 aya yakın uğraştım sayısız test yaptım hep hüsran.

Ama son 7. ayda tek ilişki sonrası evime
bir hayvan cinsi girince sinirlerim bozulmuştu.
Bebek aklıma bile gelmeyecek durumdayken o ayda hamile
kaldım ve gercekten kafaya takmadığında olacak diyenlerin haklı çıktığını gördüm.
Akışına bırakmak rahatlamak şansı yükseltiyor.

Slim yorumları okumadım ama umarım öylesine bi gecikme değildir ve beklediğin gerçekleşir Allah hayırlısını versin kucağına.
Stres yapma sürekli kontrol etme rahat ol.

Slim sigara konu hakkında engin bilgilerim olmadıgı ıcın yorum yapamayacagım.AMA konularından az cok yaptıgın yorumlardan tanıdım senı.. İnşallah bebegınıze kavusursunuz dıye senın ıcın dua edecegım.. Sizin icin hayırlısı olsun.. Sevgiyle kal..

4 yildir evliyim
1. Yil dogum kontrol hapi kullandim duzenli kullanim sonrasi yaklasik bi 6 ayda kendiliginden koruma oluyormus yani ilacin etkisi devam ediyormus olmadi. 6 ayda biz korunduk. sonra 1 yil boyunca denedik olmuyordu pes ettim o ay sadece 1 kere ilişki oldu sasmayan regl gunu Hasta olmadim bi umut test yaptim 1 gun gecince cizgi yoktu 5 gün geckince müjdeli haberi aldik...
Kac yildir evlisiniz bilmiyorum 1 yil deneyin olmazsa tedavi arayisina girersiniz doktorlarin tavsiyeside boyle zaten... pes etme gunlerini takip et... ayrica inşallah hamilesindir mutlu haberlerini bekliyorum...

Back
X