- 2 Şubat 2015
- 5.987
- 9.569
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
misal kahve starbusksta neymiş mahmut efendi veya nescafe üçü bir arada neyimize yetmiyorBizi anca bim paklar dimi![]()
Parayı sen kazanmıon nasl olsa salla..paraya pek acıma huyum yok sanırm canım cekerse ne olursa olsun onu almam lazım gece uyuyamam sonra anneme bu yüzden diyorum ki senle yasasam varya ne kar ederim diyroum sırf kendim aylık sanırmm yemek icin 300 veriyorum
calısmak güzel ama ben evliyken calısamam cünkü bekarkende calıstım evliykende
caıstıgım zaman kimseyle ugrasmak istemiyroum gelirken zaten isten yemek olmaz evde ya alırım sparis yada bilemiyorum eve gelincede cayım yada kahvemi alıp the walking dead yada supernatural gibi amerikan dizilerimi izler 11 gibi yatarım ne kocayla ugrasmak isterim nede evle
bekarken calıstım gelirdim 8 de annem zaten bana tepside yemeyi hazırlamıs olurdu yerdim cay koyardı o ara cayımı icer cerezimi yer telefonda takılır yatardım yatagımı bile acmazdım yani annem acardı
yani evliyken pek calısamam gibi geliyo denedim cünkü
tatlım bende yeni gördüm baktım biraz fena eğlenceli ya :))Konu almış başını gitmiş.. patlamış resmen.. konu ne durumda biri özet geçse...
Eminim oda bu şekilde takılıyo ama bizimle eğlenmek için konu açıyor sürekli ztn marka veren tiplerden acaip korkarımmisal kahve starbusksta neymiş mahmut efendi veya nescafe üçü bir arada neyimize yetmiyor![]()
klasik limoncu ben onun bu tavırlarını normal karşılıyorum 2 senedir alıştık kk ceEminim oda bu şekilde takılıyo ama bizimle eğlenmek için konu açıyor sürekli ztn marka veren tiplerden acaip korkarım![]()
Neden bu kadar aşağılıyorsunuz karşınızda ki insanı hanımefendi? Hoş mu tavrınız? Limoncuyla fikirlerim zerre kadar uymaz,yaşam tarzımızda,düşüncelerimizde tamamen farklıdır ama böyle olması kimsenin kimseyi ezmesini gerektirmiyor.Anlattığı şeyler gayet normal şeyler starbucks çok lüks bir yer mi Allah aşkına? Herkes burada şoklara girdi okuyunca 13-14 yaşında öğrenci çocuklar bile oturuyor starbucks'ta.Saydığı şeylerde hiç lüks bir şey göremedim ben.Gittiğim yerleri şurada saysam ağzınız uçuklar,yalan mı diyeceksiniz bana da? Demezsiniz,çalışıyorum diye değil mi? Ama limoncu çalışmadığı için yalan söyler,kahve içmeye gidemez,hayal kuramaz niye çünkü vasıfsız..Bu mudur yani? Ayıp yahu cidden ayıp.Karşınızda herşeyden önce bir bayan var,sizin hemcinsiniz.Bu kadar aşağılamak,kırmak günah değil mi? Yatağını açmamasına inanmıyorsunuz ne var ki bunda? Bende bekarken açmadım hiç,annemin bir tane kızıyım çünkü.Limoncuda bekarlığından bahsediyor zaten.Bekarken çalışıyordum,annem önüme yemeğimi getirirdi tepsiyle,yatağımı bile açmazdım diyor.Çok garip bir durum mu bu sanki? Herkesin bir yaşam tarzı var.Bize ters olsa bile bu şekilde kimseye saygısızlık etme hakkımız yok.İsteyen çalışır,isteyen çalışmaz.Ben senelerdir çalışıyorum,kimseden bir şey beklemeden herşeyi kendi emeğimle yaptım.Evlendim eşimden para bile istemem kazanıyorum zaten ondan almama gerek kalmıyor.Bu durumda limoncuyu asla anlayamam hayatım boyunca yaşam tarzı bana hep garip gelir.Ama asla saygısızlık etme gibi bir hakkımda olamaz.Bir de kırmamak için bir şey demiyorum demişsiniz ama şu yorumunuzda kırıcı değilse bir de dikkat etmeden yazsanız neler yazacaksınız kim bilir.ayy çok komik ya çok eğlendim şimdi hepsine bakıcam bakalım hangi hayallarini anlatmış..
prenses desem oda diil :))
onların bile yapmadı gereken işler var sorumlulukları var bu hayali bi hayat yok efendim yatağını bile açmıyomuş heee canım heeee...
bacım davul bile dengi dengine ama sen vasıfsızsın.. ya kırmamak için bişi demek istemitorum..
canım bi git açık öğretime falan yazıl vizyonun genişlesin..
Ay evet ya konu supertatlım bende yeni gördüm baktım biraz fena eğlenceli ya :))
kızımız evli 29 yaşında yaşı küçük diye çocuk düşünmüyo lise mezunu sürekli tatil planları yapıyo evde yemek yapmayı sevmiyo hep dışarda yiyo maaşları 2,5 milyar.. evde temizlik yemek yapmayı sevmiyo elleri çamaşır suyu kokan bi kadın olamazmış çünkü ayyy ölüjemmm ya çok eğlenceli çok komik:)
keske sadece hava atım deseAynen ne isiymis bu 700 lira ticket ben konu sahibinin anlattiklarinin hic birine inanmadim biraz hava atiyim demis girmis:))
ben yeniyim buralarda alışmam zaman alabilirsinizBaşlık rahatlık mı dersiniz demiş
ek olarak özentilik
klasik limoncu ben onun bu tavırlarını normal karşılıyorum 2 senedir alıştık kk ce
tatlım onu demek istemedim demek istediğim şey hiç bir şey yapmıyo vasıfsız onu kastetmek istedim hatta eğlenceli biri olduğunu düşünüp takip bile etmeye başladım..Neden bu kadar aşağılıyorsunuz karşınızda ki insanı hanımefendi? Hoş mu tavrınız? Limoncuyla fikirlerim zerre kadar uymaz,yaşam tarzımızda,düşüncelerimizde tamamen farklıdır ama böyle olması kimsenin kimseyi ezmesini gerektirmiyor.Anlattığı şeyler gayet normal şeyler starbucks çok lüks bir yer mi Allah aşkına? Herkes burada şoklara girdi okuyunca 13-14 yaşında öğrenci çocuklar bile oturuyor starbucks'ta.Saydığı şeylerde hiç lüks bir şey göremedim ben.Gittiğim yerleri şurada saysam ağzınız uçuklar,yalan mı diyeceksiniz bana da? Demezsiniz,çalışıyorum diye değil mi? Ama limoncu çalışmadığı için yalan söyler,kahve içmeye gidemez,hayal kuramaz niye çünkü vasıfsız..Bu mudur yani? Ayıp yahu cidden ayıp.Karşınızda herşeyden önce bir bayan var,sizin hemcinsiniz.Bu kadar aşağılamak,kırmak günah değil mi? Yatağını açmamasına inanmıyorsunuz ne var ki bunda? Bende bekarken açmadım hiç,annemin bir tane kızıyım çünkü.Limoncuda bekarlığından bahsediyor zaten.Bekarken çalışıyordum,annem önüme yemeğimi getirirdi tepsiyle,yatağımı bile açmazdım diyor.Çok garip bir durum mu bu sanki? Herkesin bir yaşam tarzı var.Bize ters olsa bile bu şekilde kimseye saygısızlık etme hakkımız yok.İsteyen çalışır,isteyen çalışmaz.Ben senelerdir çalışıyorum,kimseden bir şey beklemeden herşeyi kendi emeğimle yaptım.Evlendim eşimden para bile istemem kazanıyorum zaten ondan almama gerek kalmıyor.Bu durumda limoncuyu asla anlayamam hayatım boyunca yaşam tarzı bana hep garip gelir.Ama asla saygısızlık etme gibi bir hakkımda olamaz.Bir de kırmamak için bir şey demiyorum demişsiniz ama şu yorumunuzda kırıcı değilse bir de dikkat etmeden yazsanız neler yazacaksınız kim bilir.
Neden bu kadar aşağılıyorsunuz karşınızda ki insanı hanımefendi? Hoş mu tavrınız? Limoncuyla fikirlerim zerre kadar uymaz,yaşam tarzımızda,düşüncelerimizde tamamen farklıdır ama böyle olması kimsenin kimseyi ezmesini gerektirmiyor.Anlattığı şeyler gayet normal şeyler starbucks çok lüks bir yer mi Allah aşkına? Herkes burada şoklara girdi okuyunca 13-14 yaşında öğrenci çocuklar bile oturuyor starbucks'ta.Saydığı şeylerde hiç lüks bir şey göremedim ben.Gittiğim yerleri şurada saysam ağzınız uçuklar,yalan mı diyeceksiniz bana da? Demezsiniz,çalışıyorum diye değil mi? Ama limoncu çalışmadığı için yalan söyler,kahve içmeye gidemez,hayal kuramaz niye çünkü vasıfsız..Bu mudur yani? Ayıp yahu cidden ayıp.Karşınızda herşeyden önce bir bayan var,sizin hemcinsiniz.Bu kadar aşağılamak,kırmak günah değil mi? Yatağını açmamasına inanmıyorsunuz ne var ki bunda? Bende bekarken açmadım hiç,annemin bir tane kızıyım çünkü.Limoncuda bekarlığından bahsediyor zaten.Bekarken çalışıyordum,annem önüme yemeğimi getirirdi tepsiyle,yatağımı bile açmazdım diyor.Çok garip bir durum mu bu sanki? Herkesin bir yaşam tarzı var.Bize ters olsa bile bu şekilde kimseye saygısızlık etme hakkımız yok.İsteyen çalışır,isteyen çalışmaz.Ben senelerdir çalışıyorum,kimseden bir şey beklemeden herşeyi kendi emeğimle yaptım.Evlendim eşimden para bile istemem kazanıyorum zaten ondan almama gerek kalmıyor.Bu durumda limoncuyu asla anlayamam hayatım boyunca yaşam tarzı bana hep garip gelir.Ama asla saygısızlık etme gibi bir hakkımda olamaz.Bir de kırmamak için bir şey demiyorum demişsiniz ama şu yorumunuzda kırıcı değilse bir de dikkat etmeden yazsanız neler yazacaksınız kim bilir.
Estağfurullah,benden dilemeyin ben limoncu için söyledim.Onun yerinde olsaydım çok üzülürdüm,kırıcı bir yazı olmuş çünkü.Bakın ben kesinlikle limoncunun yaşam tarzını savunmuyorum.Hatta bir kaç sayfa arkaya giderseniz yazdığım yorumuda görürsünüz.Ben böyle yaşayamazdım,sen sıkılmıyor musun dedim.Daha başka konularında kaç kez polemiğe girdik iş ve eğitim hayatı yüzünden.Yani kısacası kafamız uymaz bizim.Ama asla saygısızlık yapmam kendisine ya da çalışmayan hiçbir kadına.Yapan olursa da uyarırım.Benimseyemesekte,beğenmesekte herkesin yaşam tarzına saygı duymamız lazım.tatlım onu demek istemedim demek istediğim şey hiç bir şey yapmıyo vasıfsız onu kastetmek istedim hatta eğlenceli biri olduğunu düşünüp takip bile etmeye başladım..
yani yatağını toplamayan temizlik yapmayan bi insan için ne dememi bekliyosun :)) walla arkadaşım var ilkokul mezunu çalışıyo vatana millete bi faydası var.. yanlış anlaşıldıysam sorry.. daha dikkat ederim![]()
Ayyyy tatliş mamuk cok tatli ya kedili hayat cok guzel kedim yokken napiyomusum diyorum cok alistim hayvanlar cok masumayy benımde sızınkı Eki Görüntüle 1660153
gıbı tatliş bı kedım var
bakınız :)
Eki Görüntüle 1660154
Eki Görüntüle 1660155
kızım mamuk kendısı:)