Kesinlikle haklısın.Burada ki üyelerinde geneli zaten bunu savunur,ama nedense konu limoncu olunca çok karışıyor ortalık ben bunu gözlemledim.Neden bu kadar tepki geliyor limoncuya bilemiyorum.Ki ayrıca limoncu hergün dışardan yiyen bir insan da değil.Bazen eşime yemek yapıyorum,kendime dışardan söylüyorum diyor.Parası ona yetiyorsa,geçim sıkıntısı çekmiyorsa hergün dışardanda söyleyebilir buna biz karışamayız ki.Haftanın 3 günü eşi işte zaten.Limoncu tek başınayken kendine yemek sipariş edebilir.1 kişinin yemeğinden ne olur ki sanki? En fazla kaç para tutabilir,dünyaları yiyecek hali yok ya bu kızın.Herkes ev işi sevmek zorunda değil yapmak zorunda da değil.Eşi de memnun demek ki kendisinden ki hala evliler.Memnun olmasaydı boşanırdı belki de.Eşininde bazı kötü huyları olduğunu söylüyor limoncu,demek ki o da eşinin davranışlarına sabır gösteriyor.Bir şekilde ikisi birbirlerini idare edip,geçinip gidiyorlar.Niye bu kadar dert oldu insanlara anlayamadım.Bir english home bir starbucks ne kadar abartıldı yahu.Sanki çok pahalı yerlerde kimse bir şey alamayacak ordan.Gayette uygun yani fiyatları ikisininde.13-14 yaşında öğrenci çocuklar okul çıkışları hep starbucks'ta,limoncu bir kahve içti diye amma abartıldı ya.