• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

rahatlık mı dersiniz

Kesinlikle haklısın.Burada ki üyelerinde geneli zaten bunu savunur,ama nedense konu limoncu olunca çok karışıyor ortalık ben bunu gözlemledim.Neden bu kadar tepki geliyor limoncuya bilemiyorum.Ki ayrıca limoncu hergün dışardan yiyen bir insan da değil.Bazen eşime yemek yapıyorum,kendime dışardan söylüyorum diyor.Parası ona yetiyorsa,geçim sıkıntısı çekmiyorsa hergün dışardanda söyleyebilir buna biz karışamayız ki.Haftanın 3 günü eşi işte zaten.Limoncu tek başınayken kendine yemek sipariş edebilir.1 kişinin yemeğinden ne olur ki sanki? En fazla kaç para tutabilir,dünyaları yiyecek hali yok ya bu kızın.Herkes ev işi sevmek zorunda değil yapmak zorunda da değil.Eşi de memnun demek ki kendisinden ki hala evliler.Memnun olmasaydı boşanırdı belki de.Eşininde bazı kötü huyları olduğunu söylüyor limoncu,demek ki o da eşinin davranışlarına sabır gösteriyor.Bir şekilde ikisi birbirlerini idare edip,geçinip gidiyorlar.Niye bu kadar dert oldu insanlara anlayamadım.Bir english home bir starbucks ne kadar abartıldı yahu.Sanki çok pahalı yerlerde kimse bir şey alamayacak ordan.Gayette uygun yani fiyatları ikisininde.13-14 yaşında öğrenci çocuklar okul çıkışları hep starbucks'ta,limoncu bir kahve içti diye amma abartıldı ya.
hep bi ablam olsun isterdim böyle :KK50: al sana bi kahve benden :KK45::KK45::KK45:

yani ben eskidende bekarkende yapmadım cünkü sevmedin yani ev isini falan helei bekarken neden yapıyım evlenince zaten sevmesemde yapıyorum

bide bizde kızlar gelinler sımartılır ya kardesim var 26 yasında ögretmen hala annem yokken yiyemez hazırlıcak biri yok diye bende kızarım hadi ben 22 de evlendim sen 26 oldun hala annem pesinde diye sagolsun annem hala bile esim gececiyken ailemi yanındayım yatagıımı acar toplar ben wc ye gidene kadar annem yatagımı toplamıs olur sagolsun zaten evde is yapıyorum sevmesemde bari baba evinde simdi keyif süriyim

sizide anlıyorum size garip geliyor cünkü genel olarak yazıyorum sanırım cogunuz baba evinde ev isi falan yapmıs
kuzenlerim var mesela onlarda aynı biri matamatik ögretmeni biri muasebeci ama haal yengem peslerinde yani evlenene kadar böyle evlendikten sonrada geldimi gönül almak gibi düsünün anne yine prenses muamelesi yapar
Canım anne Prenses muamelesi yapar da o kadına da yazık biz genciz onlara bizim yardımcı olmamız lazım artık.Bu yaşa kadar getirmişler artık bizde anne olacak yeter bence.Ben anneme giderim herşeyi kendi yapmak ister ama biz ablamla müsade etmeyiz yemeği o yapar gerisine karıştırmayız.İnsanın kızı olması demek annesinin sırtının yere gelmemesi demek!
Siz bekarken ev işi yapsaydınız şu anda zor gelmezdi.Bende ablamda anneme hep yardımcı olduk ama iş yaptırdığından değil vicdanen rahat olmadığımızdan canım

hep bi ablam olsun isterdim böyle :KK50: al sana bi kahve benden :KK45::KK45::KK45:

Al kız bende senin için yaptım,afiyet olsun:KK53:
image_01-1.webp

Sen çocuk yapma valla bitersin:) hayat sana güzel ama inan anne olunca hiç biri kalmayacak bi süre:KK53:

Şu kadının yine o kadar üstüne gitmişsiniz, yine ne kötü cevap vermiş ne hakaret etmiş.
Ki kendine gani gani her şey yapışmış. Anlamıyorum neden böyle? Özellikle eski konularına bakım, genelde eşinin çevresinde dönüyor konular. Ne yaptı bu kadın size bu kadar?
Benim üyelik tarihimden öncesine giden şeyler mi var?
Fikirlerini, hayat tarzını onaylayın/onaylamayın, ama kabul edin çok ılımlı yazmış her mesaja cevabı.
Diyelim ki parayı çok seviyor, diyelim ki ayranı çok içmeye, diyelim ki bilezik altın onun için çok önemli, bize ne? Neden sorduğu soruya cevap yazmak yerine vurun abalıya yapılıyor?

Limoncu, zevkler değişir ama, ben yabancı dizi izlemeyi çok severim, film de. Güzel bir şey bulduğum zaman, eşimle de izlerim. Atıştırmalıkları hazırlarız, yan yana izleriz.
Köpek alma zaten, evet. Büyük sorumluluk o. Sırf değişiklik olsun diye çocuk da yapma elbette.
Kimi puzzle yapıyor, tabloların puzzleları, sonra onu çerçevelettiriyor.
Ben mesela işaret dilini öğrenmeyi çok istiyorum, bu tarz bir kursa gidebilirsin ilgi alanın dahilinde.
Yine ilgi alanına yönelik bir blog açabilirsin.

Aslında ben imrenerek okudum. Seviyorum hipi ruhları sadece eksik olan bebek o size yük olmayacak aksine hayattan biraz daha tat alacaksınız. Asla yalnız da olmayacaksınız. Yaptıklarınız kötü ya da iyi diye değerlendirelemez bu sizin yaşam algınız ve hayatta önemli olan tek şey mutluluk...

starbucks diye diye canımı çektirdiniz...burada sturbuks da yok ki kahve dünyasına özsüte falan gideyim bari

:KK59: limoncu28 limoncu28 konuların çok tutuyor garip bir elektriğin var. görüntülenme sayın 8000 civarı mesaj sayısı da 450 kesinlkle sosyal medya işine el atmalısın, bir blog yazmaya başlayabilirsin ya da instagram twitter vs.
Hem meşgale olur hem de para var bu işlerde

:KK59: limoncu28 limoncu28 konuların çok tutuyor garip bir elektriğin var. görüntülenme sayın 8000 civarı mesaj sayısı da 450 kesinlkle sosyal medya işine el atmalısın, bir blog yazmaya başlayabilirsin ya da instagram twitter vs.
Hem meşgale olur hem de para var bu işlerde
Yeni idolüm olur kendisi
Ben gece gündüz takip ederim :KK45:

Gerçekleri değil de ergen hayallerinizi yazmış gibisiniz. ..neresi güzel şimdi bu bosvermisligin? !Size eski bir düşünür olan ALAIN den bir söz :
""Karamsarlık, Başıboş bırakılmış ruh halindedir.
Mutluluk ise Irade gerektirir""

Can'ım yabancı derken hangi milletten bahsediyorsun?Bencil olan Alman'lardan mı?Eğlence alkol gece hayatı peşinde olan Amerikalılardan mı? İngiliz'lerden mi?
Amerika'da yaşadım Ve inan bir Amerikalıyla evli olmak istemezsin genelleme yapıyorum ama hepsi alkol uyuşturucu bağımlısı gençlerin aklı havada..Almanlarda da herkes kendi işini kendi hesabını öder mantığı var bir paylaşımları yok!
Ben Türk erkeklerindeki savunmuyorum ama yabancılar bizden daha beter aile kavramları yok!
Herkes kendi hayatını yaşıyor gezip eğleniyor.Ben şahsen böyle bir evlilik istemezdim

Evet bir bilgi sahibi olmadan 2 kulaktan lafla fikir sahibi olan türk vakası daha..Almanyada yaşıyorum,ingiltere ve amerikada da yasadım!! Dünya üzerindeki hiçbir erkek ırkı ortadoğululardan(türklerden) bencil olamaz.Alman erkekleri senden güzel dünya mutfağı döktürüyor,çocuğuna sadece bakmakla kalmayıp eğitiyor.dolayısıyla çocuklarda kulaktan dolma bilgilerle atıp tutmuyor..bir avrupa erkeğiyle türkü kıyaslamak sadece ben cahilim diye bas bas bağırmak olur bunu yapamayız.alman erkekleri anneleri kadar iyi bakıyor çocuklarına..yakınen bir sürü örneğe şahit oldum

Aile kavramı yok dediğiniz avrupalı türklerden bin kat daha fazla aile kavramına sahip.3 nesil her pazar günü kaliteli vakit geçiriyorlar.ama bizdeki gibi vıcık vıcık ilişkiler olmayınca,herkesin kendine ait sorumluluğu olunca tabi aile kavramını böyle sanan insanlar aile kavramı yok sanıyolar.bizden daha düşkünler çocuklarına..sadece ordan burdan duyduklarınızla genellemeleriniz tuhaf olmuş..türkiyedede gençlerin hemen hepsi uyuşturucu kullanıyor sadece amerikadakiler gibi gözönünde değiller

Butun sayfalari okudum limoncu kötü birisi degıl. Hatta kibar bi usluba sahip, bu yuzden ona sinir olmadim hic hatta konuyu eglenceli buldum. Limoncuya bazilarimizin, (ben de dahil) cikisma sebebi laf aralarinda ufak tefek hava atmaya calismak fazla detaya iniyo" sahilde yururum vitrin bakarim ordan anneme ugrarim evde durmayi sevmem falan demek istiyo aslinda ama anlatis seklinden dolayi antipatik etki birakiyo mesela yine yapmis. Kuzenlerimde kocaman insanlar oldular calisiyolar ama hala anneciler ,gibi bisey diycek ama yok birisi matematik ogretmeni oteki muhasebeci gibi ayrintilara girerek hava atmis gibi oluyo.barcelonaya gidicem bi english home yapiyim dedim esimin dili yok onunla gitmem arkadasimla giderim, siparis ettigim botlar , yuzme kursu gibi derin ayrintilara gidip sanki konu acma amaci hayatini ovmektarzinda gibi gorundugu icin bu yuzden boyle tepki cekti ama ayni zamandada kendisi sakin yanitlar verdi kibar davrandi bu yuzden konu da kavga cikmadi limoncunun nezaketi taktire şayan

Yaşamından memnun.Mutlu.Eşinden memnun.Çalışıp da vücudu kafası yorulmuyor vs.Bir de rahat,relax bir insan.Sinirlenmez tabi.Hiçbirşeyi düzgün gitmeyene takıl bakayım sakin kalabiliyor mu:)

Tabi böyle amacsiz, emelsiz, egoist olunca rahat, relax bir insan olursunuz :) Aslinda ne kadar s1k1ci ve bos ama farkinda bile degilsiniz :)

Mesele ev değil haklısınız.
Konu sizin rahatlığınız ve bu rahatlığınız sonucu neleri kaçırdığınız.
400 lük değil sadece kira geliri için 200 lük alınır.
Anlatmak istediğim tek şey, hayır rahatlık değil sizinkisi.
Yaşantınız sadece elinize geçeni hesapsızca harcayarak kendinizi mutlu hissetmeye çalışmak.
Mutluluğu satın almaya çalışıyorsunuz ama malesef ki satın alınacak bir şey değil kendisi.
Yalnızlığını belki de sevgisizliğinizi gidermenin yolu bu değil...
Bu sebeple sizinki rahatlıktan öte düşüncesizlik ve bencillik...
sanki kadınlar kulübünde kimsenin derdi yok herkes mutlu huzurlu kimde fuzuli para harcamıyor bir tek bu limoncu suçlu ben gecen konusunda bır tek gorumcelerıne çakal dedığı için yuklenmıştım ama her konuda da haksız degıl bu kadın

Back
X