Aylarca boyle yaptim. Konsantrasyonumu bozuyor artik.Görme, duyma
Çok tehlikeli tipler.Benim 14 yaşımdan beridir peşimde olan bir manyak var tüm sevgililerim neden benden ayrılıyor diyordum meğersem hepsini dövüyormuş.O da evlendi ben şimdi 24 yaşındayım düğünümde bile salya sümük beni izliyordu..
Takıntı bu aşk felan değil ama çok tehlikeli bir durum.
O saplantılıAylarca boyle yaptim. Konsantrasyonumu bozuyor artik.
Rahatsiz eden o ama ortam degistirip rahati daha da kacan benim
Ben olsam karşıma alır konusurdum neyin peşindesin o iş tutmaz bilmemne diye.
Sürekli bakmasından rahatsızlık duyduğunuzu bakışlarını yakaladığını söylemek istediği bişey varsa söylemesi gerektiğini bu tarz bişeyin huzur kaçırdığını söyleyin.Size ilgisi olduğunu söylerse birlikte olma ihtimaliniz olmadığını söyleyin ama baskasını sevdiğinizi söylemeyin deli meli çıkar belli olmaz o kısma girmeyin en iyisi evet.Eğer öyle bişey olmadığını söylerse de yanlış anlamış olamicağınızı düşündüğünüzü ama yinede madem öyle yinede dikkatli davranırsan sevinirim filan de.O tarz.Görmezden gelerek hiç bişeyi çözemezsiniz.AÇıkcası ben zateninkar ediceğini de sanmıyorum nerdeyse 1 yıl olmuş inkar etmek için değildir heralde.Olmazsa yüzyüze den ziyade sosyal medyadan ulaşıp yazabilirsiniz o da bi seçenek.Son carem bu. Peki inkar etse kotu durumda kalir miyim? Cevresinde sessiz, iyi huylu biri olarak biliniyor.
Düzgün bi şekilde konuşsanız nasıl olur. Derdin ne rahatsız oluyorum deseniz.
Sürekli bakmasından rahatsızlık duyduğunuzu bakışlarını yakaladığını söylemek istediği bişey varsa söylemesi gerektiğini bu tarz bişeyin huzur kaçırdığını söyleyin.Size ilgisi olduğunu söylerse birlikte olma ihtimaliniz olmadığını söyleyin ama baskasını sevdiğinizi söylemeyin deli meli çıkar belli olmaz o kısma girmeyin en iyisi evet.Eğer öyle bişey olmadığını söylerse de yanlış anlamış olamicağınızı düşündüğünüzü ama yinede madem öyle yinede dikkatli davranırsan sevinirim filan de.O tarz.Görmezden gelerek hiç bişeyi çözemezsiniz.AÇıkcası ben zateninkar ediceğini de sanmıyorum nerdeyse 1 yıl olmuş inkar etmek için değildir heralde.Olmazsa yüzyüze den ziyade sosyal medyadan ulaşıp yazabilirsiniz o da bi seçenek.
Bunu özgüvensiz aciz birinin yapabileceğini pek tahmin etmiyorum. Özelikle gelip karşınızda oturması dik dik bakması. Bilerek özellikle sizi sinir etmek için yapılan hareketler.Deneyecegim hareketlerimden anlamazsa.
Derdini soylemekten aciz ve ozguvensiz oldugu icin bu sekilde dikkatimi cekmeye calisiyor.
Amacina ulasamasin diye konusmayi erteliyorum.
Bu modellerden biri benim arkadaşımdı üniversitede. Ne hissedeceğimi hiçbir zaman bilemedim.
Ona üzüldüm, öfkelendim, karşıma aldım konuştum, arkadaşlarımızı araya soktum ikna olması için.
Değişen bir şey oldu mu dersen, hayır.
Cevabımın hayır olduğunu bildiği halde, ikimizi de üzmeyi sürdürdü.
Başka şehirlerde yaşamaya başlayınca onun için azalarak son buldum :)
Yani böyle insanlar için senin ne söylediğinin ne yaptığının hiçbir önemli olmuyor, kendileri istediğinde bu sağlıksız durum son buluyor.
Sabır dilerim.
Sevdigim, sevgilim degil ki :)Sevgilinle görsün sizi
Evet arkadaş olmadığınızı anladım. Sadece her durumda sonuç aynı oluyor onu demek istedim.Cok tesekkurler. Insallah bir daha karsilasmazsiniz..
Yalniz biz arkadas degiliz. Selamlasmiyoruz bile.
Sevdigim baskasi var ve onun her seyden umutlanmasi, yilisikligi, firsatciligi... Ruhumu rahatsiz ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?