Rahatsiz eden, sinir bozan platonik asik

Kalp kirmamak degil de zaten biraz ters biri olarak taniniyorum. Iyice sevimsiz biri olarak hafizalarda yer etmek istemiyorum.

Rahatsiz ediyor ki tepki vereyim, muhatap olabilsin. Ikaz edersem cok sert olurum, bakislarindan asiri rahatsiz oluyorum. Istenmedigini anliyor da vazgecmiyor, cok itici ve sevimsiz ya Umarim hakliyken haksiz duruma dusmem.

Ben boyle bi durumda olsam gecerim karsisina " lan senin amacin ne be? Rontgencimisin? Sapikmisin? Bon bon bakip duruyon? Niyetin ne öt" diye baslardim sert bi sekilde.

Bunu özgüvensiz aciz birinin yapabileceğini pek tahmin etmiyorum. Özelikle gelip karşınızda oturması dik dik bakması. Bilerek özellikle sizi sinir etmek için yapılan hareketler.

Bilerekten cok baskalarindan fikir aliyordur.
Zaten ortak arkadaslarimiz var muhakkak benimle ilgili bilgi aliyodur. Neye kizacagimi, ne kadar sinirli oldugumu ogrenmistir. Iletisim kurma yolu bulamadiysa bunu deniyordur.

Ozguvensiz bence, kendini ifade edemiyor. Sesi cikmiyor konusurken. Silik ve sinik bir tip. Benimle konusmaya calisirken sesi titriyor gibiydi. Cok itici

Ben boyle bi durumda olsam gecerim karsisina " lan senin amacin ne be? Rontgencimisin? Sapikmisin? Bon bon bakip duruyon? Niyetin ne öt" diye baslardim sert bi sekilde.

Ben de boyle sert biriyim normalde.
Ama cevreden alacagim tepkiyi de dusunuyorum.

düğüne de mi geldi? Tam mazoşistmiş ya.
Ya takıntılı ve zorba tiplerden korkacaksın. Dünyada daha tehlikeli bir şey daha yoktur çünkü. Bu tipler her şeyi yapar.
Bana da biri bela olmuştu, can korkusuna düşmüştüm artık bırakın rahatsız olmayı. Her gün dua ediyordum ne olur birini bulsun da beni unutsun diye. Konu sahibi aman dikkat et hafife alma derim. İleri giderse şikayet falan et.
Üniversite birinci sınıfta 1 yıl boyunca izlenmişim ben de. Sonra sene sonuna doğru bir mektupla bana açılmıştı. Ama ne aşk sözcükleri görseniz kırk yıllık karınıza yazmazsınız onları. Hiç konuşmadığı, yüzünü bile göstermediği bir kızı uzaktan uzağa sevmiş, benimsemiş. Korkunç değil mi ya?

Bu gayet pisirik ve celimsiz sanmiyorum agresiflesmeye cesaret edebilecegini.
Ben sinirliyim ama fevri tepki vermemek icin kendime baski yapiyorum.

hiç öyle deme ummadık taş baş yarabilir kendi kafasnda ne kuruyo bilemeyz de dünyanın yüz bin türlü hali var umut verme nötr davran ama o da açılcaksa da açılsa da sende söylesen durumunu bir kesnilik olsa böyle devam etmez

Ben de boyle sert biriyim normalde.
Ama cevreden alacagim tepkiyi de dusunuyorum.

Yemisim tepkisini.
Onlara ne oluyor.
Sapik sapik bakislaraa magruz kalan benim sonucta.
Ben o sapigin yuzune cemkirirken etraftakiler beni kinamaya kalksin, onlarda nasibini alir bi guzel.

O kadar rahatsizim ki zaten. Gelin guvey oluyor kendi kendine.

Sevmedigim, istemedigim halde kendi kendine umitleniyor. Umidi kirildikca daha da umitleniyor. Hayallerde yasiyor gibi, surekli mutebessim bir yuz ifadesi, bos bakan gozler falan...

Insallah bir daha hic karsilasmazsiniz sorunlu tiplerle

Özgüveni eksik birisi bence kararlı bir şekilde lafı gevelemeden azarlayın ,Tırsak olur böyle tipler. Siz sessiz kaldık ca umutlanıp duracak.

Ya dış görünüşü nasıl? Saç baş yağlı, gözlerin altı kıpkırmızı, kirli tırnaklar falan?

Aman aman, asla umut vermem. Gorunce tuylerim diken diken oluyor zaten.
Notr olamam, cok negatifim ona karsi :)
Ama haklisiniz her sey beklenir, cok sinsi biri.

Aman aman, asla umut vermem. Gorunce tuylerim diken diken oluyor zaten.
Notr olamam, cok negatifim ona karsi :)
Ama haklisiniz her sey beklenir, cok sinsi biri.
hiç ortak arkadaşların söylemiyor mu mesela senin hakkında bunu sordu fln diye

Özgüveni eksik birisi bence kararlı bir şekilde lafı gevelemeden azarlayın ,Tırsak olur böyle tipler. Siz sessiz kaldık ca umutlanıp duracak.

Uzun suredir gozlemledigim icin net tespitler yaptim :)

Tepki verecegim, karar verdim.
Zaten terslenme korkusu var belli, cesaret edemiyor.

hiç ortak arkadaşların söylemiyor mu mesela senin hakkında bunu sordu fln diye

Hayir, ben aslinda gayet mesafeliyim cogu kisiye. Benim yakin olduklarimla da onun muhabbeti yok.

Cesaret edemez kendisi sormaya da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…