Evet arkadaş olmadığınızı anladım. Sadece her durumda sonuç aynı oluyor onu demek istedim.
Ki arkadaşınız değilse ve size duygularından bahsetmeyip taciz etmeyi seçiyorsa kesinlikle cevabını verin.
Kalp kırmamak için hayatınız zindana dönmesin.
Bunu özgüvensiz aciz birinin yapabileceğini pek tahmin etmiyorum. Özelikle gelip karşınızda oturması dik dik bakması. Bilerek özellikle sizi sinir etmek için yapılan hareketler.
Ben boyle bi durumda olsam gecerim karsisina " lan senin amacin ne be? Rontgencimisin? Sapikmisin? Bon bon bakip duruyon? Niyetin ne öt" diye baslardim sert bi sekilde.
HöÇok tehlikeli tipler.Benim 14 yaşımdan beridir peşimde olan bir manyak var tüm sevgililerim neden benden ayrılıyor diyordum meğersem hepsini dövüyormuş.O da evlendi ben şimdi 24 yaşındayım düğünümde bile salya sümük beni izliyordu..
Takıntı bu aşk felan değil ama çok tehlikeli bir durum.
Bu gayet pisirik ve celimsiz sanmiyorum agresiflesmeye cesaret edebilecegini.
Ben sinirliyim ama fevri tepki vermemek icin kendime baski yapiyorum.
Ben de boyle sert biriyim normalde.
Ama cevreden alacagim tepkiyi de dusunuyorum.
Hödüğüne de mi geldi? Tam mazoşistmiş ya.
Ya takıntılı ve zorba tiplerden korkacaksın. Dünyada daha tehlikeli bir şey daha yoktur çünkü. Bu tipler her şeyi yapar.
Bana da biri bela olmuştu, can korkusuna düşmüştüm artık bırakın rahatsız olmayı. Her gün dua ediyordum ne olur birini bulsun da beni unutsun diye.Konu sahibi aman dikkat et hafife alma derim. İleri giderse şikayet falan et.
Üniversite birinci sınıfta 1 yıl boyunca izlenmişim ben de. Sonra sene sonuna doğru bir mektupla bana açılmıştı. Ama ne aşk sözcükleri görseniz kırk yıllık karınıza yazmazsınız onları. Hiç konuşmadığı, yüzünü bile göstermediği bir kızı uzaktan uzağa sevmiş, benimsemiş. Korkunç değil mi ya?
Tesekkurler
Yuz yuze konusup tersleme vakti gelmistir artik.
Özgüveni eksik birisi bence kararlı bir şekilde lafı gevelemeden azarlayın ,Tırsak olur böyle tipler. Siz sessiz kaldık ca umutlanıp duracak.Nasil uzak tutarim ben kendimden?
Kendi halindeden cok sinsi, sessiz sakinden cok icine kapanik biri.
Surekli gozu ustumde, aylardir. Cok rahatsiz edici, donuk bir bakisla hareketlerimi takip ediyor.
Ayni donemdeyiz, malesef karsi karsiya geliyoruz gun icinde. Bakislari, sinsi sinsi yanasma cabalari biktirdi artik.
Tek basima oturup ders calistigim masada karsima pat diye oturmasiyla rahatsizligim artmaya basladi. Onceden sadece bakiyor, iletisim kurmaya calismiyordu. Simdi yanimda, yoremde surekli golge gibi. Bir sey de soylemiyor bos bos bakiyor. Boyle dusunen sadece ben degilim.
Hakliyken haksiz duruma dusmemek icin tepki vermeyi erteliyorum. Kesinlikle muhatap olmuyorum, ortam degistiriyorum sadece.
Ne yapsam da kurtulsam bu durumdan? Bir yildan uzun suredir butun yapiskanligiyla pesimde.
Asla ve asla istemiyorum, begeni midir takinti midir her neyse sinir bozucu bir hal aldi.
Baskasina asik oldugum icin ekstra sevimsiz geliyor olabilir.
Fikir verin lutfen bana.
Ya dış görünüşü nasıl? Saç baş yağlı, gözlerin altı kıpkırmızı, kirli tırnaklar falan?O kadar rahatsizim ki zaten. Gelin guvey oluyor kendi kendine.
Sevmedigim, istemedigim halde kendi kendine umitleniyor. Umidi kirildikca daha da umitleniyor. Hayallerde yasiyor gibi, surekli mutebessim bir yuz ifadesi, bos bakan gozler falan...
Insallah bir daha hic karsilasmazsiniz sorunlu tiplerle
hiç öyle deme ummadık taş baş yarabilir kendi kafasnda ne kuruyo bilemeyz de dünyanın yüz bin türlü hali var umut verme nötr davran ama o da açılcaksa da açılsa da sende söylesen durumunu bir kesnilik olsa böyle devam etmez
hiç ortak arkadaşların söylemiyor mu mesela senin hakkında bunu sordu fln diyeAman aman, asla umut vermem. Gorunce tuylerim diken diken oluyor zaten.
Notr olamam, cok negatifim ona karsi :)
Ama haklisiniz her sey beklenir, cok sinsi biri.
Özgüveni eksik birisi bence kararlı bir şekilde lafı gevelemeden azarlayın ,Tırsak olur böyle tipler. Siz sessiz kaldık ca umutlanıp duracak.
Kiyamam☺canım o seni mutlaka bir erkekle görmeli o zaman geri adım atarSevdigim, sevgilim degil ki :)
Nisanlanmis gibi yapip yuzukle gidebilirim ama :)
hiç ortak arkadaşların söylemiyor mu mesela senin hakkında bunu sordu fln diye
Kiyamam☺canım o seni mutlaka bir erkekle görmeli o zaman geri adım atar
onlardan bilgi koparabilirdin dicektmHayir, ben aslinda gayet mesafeliyim cogu kisiye. Benim yakin olduklarimla da onun muhabbeti yok.
Cesaret edemez kendisi sormaya da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?