rahatsız etmeye başladı.

pembesteteskop

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2014
224
73
53
Merhabalar, gözümün altında, alt kirpik izasındaki yağ bezelerim beni çok rahatsız etmeye başladı.

Sanıyorum ki 1-2 yıldır varlar ama bu kadar büyük belirgin değillerdi.
Cilt tipim karma. T bölgemde, burnumun üst yanlardan elmacık kemiklerime doğru giden kısımda da gözenekler daha belirgin.

Size sorum bunları küçültmek için, daha az belirgin olmaları için ne yapabilirim?

Bebe şampuanıyla bir süre yıkamıştım ama pek yararı olmamıştı sanki.

Fotoğraf da eklemeye çalıştım inşallah olmuştur :)

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler KK'nın çok sevgili hatunları

Eklentiler

• image.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 502
Canım annemde geçen gün bu sorundan dolayı gitti doktora ve onunkide göz altında bayağı büyüdü ve göz kapağında da küçük küçük oluşmuş dr ameliyat için gün verdi..

hahah ay yok normal göz benimki de hoşuma gitti ama yılbaşı süsünü gözüme yapıştırmak :)

doktora hiç gitmedim, bir dönem şu çift bazlı göz makyaj temizleyicilerinden kullanmıştım.Hani 2 renk su çalkalıyosun öyle kullanıyosun. onların içindeki yağ yapmış olabilir ama nasıl geçer bilmiyorum. cerehi için de tekrar çıkıyomuş diyolar biraz küçülseler yeter aslında

kendinehas V Vinka

Bende de vardı, kendi düşüverdi sonradan.

bi anda mı düştü hiç bir şey yapmadınız mı? temizleyici jeller falan?
çok umutlandım şu an ameliyat falan düşünmüyorum çünkü.

Üç yıl kadar vardı, arada uğraşırdım siyah nokta gibi sıksam gider mi diye, bi gün kaşırken.düşüverdi.
Ama bünye yapıyor tabi ama o noktada birdaha çıkmadı.

Yakarak alınıyodu galiba emin değilim, zor bişey değildir.

Ayriyetten, her gün yüz temizleme jeli kullanırım ama bu jellerin ona faydası olduğunu düşünmüyorum sivilce veya siyah nokta gibi bir şey değil çünkü.

Canım annemde geçen gün bu sorundan dolayı gitti doktora ve onunkide göz altında bayağı büyüdü ve göz kapağında da küçük küçük oluşmuş dr ameliyat için gün verdi..

geçmiş olsun annenize de.
acaba neden oluşuyorlar bir şey dedi mi doktor? ya da ameliyattan sonra tekrar çıkar mı? ben çok korkarım ameliyattan ya ne bileyim ufak bir şey sonuçta biraz küçültebilsem yeter.

acaba neden oluşuyorlar bir şey dedi mi doktor? ya da ameliyattan sonra tekrar çıkar mı? ben çok korkarım ameliyattan ya ne bileyim ufak bir şey sonuçta biraz küçültebilsem yeter.

Hiç bilmiyorum ben annemin kilodan olduğunu düşünüyorum. 162cm ve 90 kilo

Ayni sey bendede vardi hatta elim surekli oraya gidiyordubaya bi cogaltmistim bu nedenle:) sana kökten çözüm onereyim arkadaşım. İncir ağacından yaprak kopar. Yaprağın kökünde cok az bi sütü oluyor. Onu sur. Biraz surterek sur canin yanabilir belki ama kokten cozum. Birkac suruste geçecek bi dahada cikmiyor.

Hakiki elma sirkesi sürmeyi denedin mi.
Bi ara benim omuzumda siğil çıkmıştı ve sirkeyi pamuğa batırdım üstüne koydum iki güne yok oldu siğil.
Tamam seninki siğil değil ama hakiki elma sirkesinin bu tarz şeylerde işe yaradığını okuduğum için söylüyorum.
Az önce de arkadaş demiş ya kendiliğinden düştü oradan aklıma geldi.
Bi araştır istersen.

çok teşekkür ederim.
peki hangi mevsim kopardığımın önemi yok di mi?
her zaman o dediğiniz sütü oluyor mudur yaptakta yani?

hayır hiç denemedim, bizim evde ancak marketlerden alınan elma sirkesinden var zaten bir araştırayım bunu da teşekkür ederim

çok teşekkür ederim.
peki hangi mevsim kopardığımın önemi yok di mi?
her zaman o dediğiniz sütü oluyor mudur yaptakta yani?

Mevsimin onemi yok. Yaprak taze olsun yeter. Agactan koparin hemen surun. Cok az sut çıkıyor ondan yaprak baya koparin. Yapragin kökünü sureceksiniz o sap kismini. Ben o bezelerden çok çektim sinir olup yoluyordum kanatiyordumda:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…