rahatsız etmeye başladı.

ben hiç kopartamıyorum ordaki deri çok ince, hemen tırnak izi oluyor.
Tavsiyelerinizi uygulayacağım çok teşekkür ederim :)

Bende de var bunun gibi iki tane yan yana.
Benimsedim, onlar benim bebeklerim

Doktora gitmelisiniz ancak bir dönem bende de oluşmuştu göz kreminin ağır gelmesinden kaynaklı. O dönem amwayin bir ürünü vardı ama artık satılmıyor. Onu kullanmıştım tavsiye üzerine geçmişti. Geçiren şeyin içeriğindeki salisilik asit olduğu söylenmişti. Bir araştırın isterseniz.

Benimkiler seninkiler gibi degildi, nokta nokta birbirinden uzakti ve daha beyazdi. Enjektor ignesinin ucu ile hafifce deldim ve siktim, daha da cikmadi. O dedigin makyaj temizleyici yapiyor bence de, bende de o zaman olmustu. Simdi baska marka kullaniyorum, oyle karistirmama sallamama falan da gerek yok. Bi daha olmadi o yuzden. Ama tabii bence de bi doktora gorun kendin bir seyler denemeden once.

Komedon öyle ürün kullanarak, bakımla falan geçmez. Bir dermatoloğa gidin ufak bi müdahaleyle halleder. Siz yapmaya çalışmayın hassas bir bölge.
Çıkma sebebine gelince kullandığınız ürünler cildinize uygun değil, fazla yağlı geliyor demektir. Ürünleri değiştirin.

'Ben adamı gözünden tanırım!' olayından farkedilmemek için mi sansürlediniz gözünüzü?

doktora gitmelisin bilmeden yanlış bir müdahalede bulunma

Bende de var bunun gibi iki tane yan yana.
Benimsedim, onlar benim bebeklerim

ha
doktora gitmelisin bilmeden yanlış bir müdahalede bulunma
kl

Haklısınız doktora gitmem gerek.
Ben zaten iğneyle ya da kendim kazıyarak falan hiç yapamam, korkarım öyle şeylerden.
Buraya da konu açtım çünkü benim gibi olanlar nasıl çözüm bulmuş, kendi kendine küçülüp yok olan var mı ya da zararsız bazı uygulamalar deneyip çözüm alan var mı öğrenmek istedim.

Hepinize teşekkürler :)

Birkaç yıl önce bende de vardı.
Hiçbir şey yapmadım kendi kendine geçti.
İlginç gerçekten :) hadi çıkma sebebini anlarız ( yağlı kremler, makyaj temizleyiciler vb ) da yıllarca orda duran bir şeyin kendi kendine düşmesi de şaşırtıcı :) neyse darısı başıma diyeyim :)

Ben yuzumde krem veya makyaj temizleyici kullanmadigim halde cikmisti. Kendi kendine de gecti ben de sasirdim :) Darisi basiniza.

Benimde vardı bi ara
Annemin söylediği yöntemle geçmişti ama şuan yine var
Kaynamış ve ılınmış su ile pansuman yaptım bi hafta kadar sanırım tam hatırlamıyorum
Bi gün kaşırken çıkıverdi yağ içinden
Dene bence

Tv de izlemistim bi herbalist hr aksam uyumadan pamuga liman yagi dokup iyice durun diyodu

Hatta bi arkadasim denemisti onunki daha kotuydu ama uzub sureli yapmadi ilk yaptiginda belirgin bi fark vardi

Ama gozunu kaoali tutmaya dikkat et cunkuu felaket yakiyormus arkadasim ondan devam etmedigini siyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…