- 29 Eylül 2014
- 224
- 73
- 53
- Konu Sahibi pembesteteskop
-
Mevsimin onemi yok. Yaprak taze olsun yeter. Agactan koparin hemen surun. Cok az sut çıkıyor ondan yaprak baya koparin. Yapragin kökünü sureceksiniz o sap kismini. Ben o bezelerden çok çektim sinir olup yoluyordum kanatiyordumda:))
Merhabalar, gözümün altında, alt kirpik izasındaki yağ bezelerim beni çok rahatsız etmeye başladı.
Sanıyorum ki 1-2 yıldır varlar ama bu kadar büyük belirgin değillerdi.
Cilt tipim karma. T bölgemde, burnumun üst yanlardan elmacık kemiklerime doğru giden kısımda da gözenekler daha belirgin.
Size sorum bunları küçültmek için, daha az belirgin olmaları için ne yapabilirim?
Bebe şampuanıyla bir süre yıkamıştım ama pek yararı olmamıştı sanki.
Fotoğraf da eklemeye çalıştım inşallah olmuştur :)
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler KK'nın çok sevgili hatunları
doktora gitmelisin bilmeden yanlış bir müdahalede bulunma
Bende de var bunun gibi iki tane yan yana.
Benimsedim, onlar benim bebeklerim
Doktora gitmelisiniz ancak bir dönem bende de oluşmuştu göz kreminin ağır gelmesinden kaynaklı. O dönem amwayin bir ürünü vardı ama artık satılmıyor. Onu kullanmıştım tavsiye üzerine geçmişti. Geçiren şeyin içeriğindeki salisilik asit olduğu söylenmişti. Bir araştırın isterseniz.
Benimkiler seninkiler gibi degildi, nokta nokta birbirinden uzakti ve daha beyazdi. Enjektor ignesinin ucu ile hafifce deldim ve siktim, daha da cikmadi. O dedigin makyaj temizleyici yapiyor bence de, bende de o zaman olmustu. Simdi baska marka kullaniyorum, oyle karistirmama sallamama falan da gerek yok. Bi daha olmadi o yuzden. Ama tabii bence de bi doktora gorun kendin bir seyler denemeden once.
Komedon öyle ürün kullanarak, bakımla falan geçmez. Bir dermatoloğa gidin ufak bi müdahaleyle halleder. Siz yapmaya çalışmayın hassas bir bölge.
Çıkma sebebine gelince kullandığınız ürünler cildinize uygun değil, fazla yağlı geliyor demektir. Ürünleri değiştirin.
Doktora gitmelisiniz ancak bir dönem bende de oluşmuştu göz kreminin ağır gelmesinden kaynaklı. O dönem amwayin bir ürünü vardı ama artık satılmıyor. Onu kullanmıştım tavsiye üzerine geçmişti. Geçiren şeyin içeriğindeki salisilik asit olduğu söylenmişti. Bir araştırın isterseniz.
kldoktora gitmelisin bilmeden yanlış bir müdahalede bulunma
İlginç gerçekten :) hadi çıkma sebebini anlarız ( yağlı kremler, makyaj temizleyiciler vb ) da yıllarca orda duran bir şeyin kendi kendine düşmesi de şaşırtıcı :) neyse darısı başıma diyeyim :)Birkaç yıl önce bende de vardı.
Hiçbir şey yapmadım kendi kendine geçti.
İlginç gerçekten :) hadi çıkma sebebini anlarız ( yağlı kremler, makyaj temizleyiciler vb ) da yıllarca orda duran bir şeyin kendi kendine düşmesi de şaşırtıcı :) neyse darısı başıma diyeyim :)
Tv de izlemistim bi herbalist hr aksam uyumadan pamuga liman yagi dokup iyice durun diyoduMerhabalar, gözümün altında, alt kirpik izasındaki yağ bezelerim beni çok rahatsız etmeye başladı.
Sanıyorum ki 1-2 yıldır varlar ama bu kadar büyük belirgin değillerdi.
Cilt tipim karma. T bölgemde, burnumun üst yanlardan elmacık kemiklerime doğru giden kısımda da gözenekler daha belirgin.
Size sorum bunları küçültmek için, daha az belirgin olmaları için ne yapabilirim?
Bebe şampuanıyla bir süre yıkamıştım ama pek yararı olmamıştı sanki.
Fotoğraf da eklemeye çalıştım inşallah olmuştur :)
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler KK'nın çok sevgili hatunları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?