- 9 Ağustos 2025
- 227
- 368
- 18
- Konu Sahibi Sevimlipandaaaa
işimize gelince modern işimize gelince gelenekçiyiz
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeminle atarım yüzüğü suratlarına. Ama işte basiretleri bağlanıyor demek ki insanların iliklerini kurutuyorlar. Bence kimse prim vermese bu adetler son bulur.Eki Görüntüle 3641454
Şaka gibi ya
Ben sadece espri olsun diye yapılmış şeyler diye düşünürdüm
Gerçekmiş ya
Bunlar nasıl paralar kardeşim…Eki Görüntüle 3641195
523 bin liralik altini kimden istediniz? Kim yapiyor.
Bunlar nasıl paralar kardeşim…Eki Görüntüle 3641195
523 bin liralik altini kimden istediniz? Kim yapiyor.
gerçekten dönüp bir daha okudum, yanlış anladım herhalde dedim. Harcanmayan kısmı bulmaya çalıştım. Nişanlının ailesi çok mu zengin acaba?İnsanlar size yarım ev ve yaklaşık 500 bin liralık altın hibe ediyor siz hala çok bir şey yapmadılar diyorsunuz. Ne yapmaları gerekiyordu daha? Siz ya da aileniz bunların karşılığında ne yapıyorsunuz? Küçük ev aleti mi? Altından mı sizinki?
Çok zengin olsalar iki çocuğa bir ev düşmezdi. Kızın ailesi fazla uyanık sadece.Bunlar nasıl paralar kardeşim…
gerçekten dönüp bir daha okudum, yanlış anladım herhalde dedim. Harcanmayan kısmı bulmaya çalıştım. Nişanlının ailesi çok mu zengin acaba?
Neyse sonlara doğru azıcık bi makul zemine yaklaşmış gibi konu sahibi. Bu sırada saftirik ana babaların saftirik çocukları olarak bazılarımızın gözleri yaşlı, şaşkınlıktan ağızları açık jsjsjÇok zengin olsalar iki çocuğa bir ev düşmezdi. Kızın ailesi fazla uyanık sadece.
Kızda problem yok zaten, aklı başında gibi görünüyor. Aklını karıştıran ailesinden akıl veren biri, muhtemelen annesi. Kızın evliliğinin de içine etmesi yüksek ihtimal ilerleyen zamanlarda.Neyse sonlara doğru azıcık bi makul zemine yaklaşmış gibi konu sahibi. Bu sırada saftirik ana babaların saftirik çocukları olarak bazılarımızın gözleri yaşlı, şaşkınlıktan ağızları açık jsjsj![]()
Ben çektim kızım çekmesin.cok merak ediyorum anan nikahli kocasından evlilik hali icinde 120 gram altin isteyebildi mi? baban verdi mi?
nerede kocasından istediği firini uc yilda anca aldiran kadin var erkek ailesine yardiriyor.
igrenc birsey bence
Ay güldürdün120 gr altın ve evin %50si️
Küçük ev aletlerimi aldım ve çeyizimi dizdim️