Rahatsız olduğum konu (RESİMLİ)

Benim ablamın başında da böyle bir tip vardı, ayrıldılar 1hafta sonra nişanı oldu çocuğun. Meğer zaten başkası varmış aklında. Seven insan ilgilenir görmek ister güldürmek eğlendirmek ister. Gönlü oldun diye sevmediği şeyleri bile yapar. Bilmiyorum anlatabildim mi

Ben konu sahibine hak verdim ama neden bu adamla bu kadar ugrasiyorsunuz ona anlam veremedim. 5 ay boyle bir ilişkiyi neden surdurur insan. Ayrica "arkadaslarima anlatamiyorum" illa hava atmak manasina gelmez. İnsan muhabbet arasinda anilarindan bahsedebiliyor, surada da şoyle olmuştu veya laf arasinda " biz de oraya gitmistik" gibi muhabbetler acilabiliyor. 5 aydir evde bulusmak nedir? Hicbir paylasim, ani hatirlayacagi guzel birsey olmaz ki boyle, bence asil istedigi ani biriktirmek.

İnanır mısın .. msjını sanki ben yazmışımda kendi erkek arkadaşıma atıyor muşum gibi hissettim. Aynı dertten bende muzdaribim.. Son konumu da hatta bununla ilgili açtım. Evv ev evvvv ... Başka bildikleri hiç bişey yok.

"Pehhh, sanki cok buyuk bir adamsin" bir az agir olmadi mi?
Evden disari cikmak demek para demek zaten.
Ya hic parasi yok, ya da aşiri cimri.
Ya onu oyle kabulleceksiniz, ya da ayrilacaksiniz ...

çok çocuksu geldi bana msj.yaş kaç.
sankı hayatımız sevgılı,koca odaklı.
sorduklarında işi var yoğun de geç.elalem içinmi aşk yaşıyorsunuz.neyden utanacan.
sanki iş adamısın ne demek! maddi sıkıntı çektiğini bile bile.
biraz daha akıllıca kısa ve net msjlar olabılır.dınlenmek ıstıyorsan anlarım seni, sıkmıcam aşkım!! seni.iyi olduğunda görüşürüz yaz.ve bırdaha yazma yazana kadar.
bıraz geride dur.

Adınıza Çok üzüldüm.. arkadaşlarınıza Ne diye yalan söylüyorsunuz? Sanki arkadaşlarınız yiyor mu sanıyorsunuz da? Adamın sizi sevmediği kabak gibi ortada. Benim de sizin gibi arkadaşım var çocuk etmediği kalmadı ama hala ayrılmıyor. Sizin gibi insanlar bence sevip sevilmiyor sadece sevgilisi var densin diye ilişkiniz var. Ama inanın kimsenin umrunda değil ve sadece üzülüyoruz. Kendinize bunu layık görüyorsanız devam tabi.

gılgamış destanı iyi en azından "ok" dememiş.size vakit yaratmadığını düşünüyorsunuz ama siz de yazdığınız mesajda çanta sevgili tanımı yapıyorsunuz.instagrama atmak için sevgili arıyorsunuz.birbirinize hayrınız ki yok sizin.

En başından bu adam bunu yapıyorsa. 5 aydır gerçekten yazık etmişsin kendine. Anlamadığım bunca zaman neden bu durumu çekiyorsun. Çünkü gerçekten adam seni sallamiyor. Ya tek erkek o değil. Neden bu kötülüğü yapiyorsunuz kendinize. Sana değer veren o buluşalım diye sürekli arayan seninle ilgilenen birini bul. Zamanın değerli bu güzel zamanlarını böyle okuzlerle heba etme lütfen

Neden tekmeyi basmayıp hala ugrasiyorsun.
Söylemesi kolay sen yapabilir misin diyeceksin belki yaptım zamanında. Hiç uzun cumleler kurmadan sessizce yol ver bu adama.

Bence mesajınız çok itici olmuş. Adamın işi yoksa sizle adaya gitmesini balık yemeye götürmesini beklemeniz biraz ironik ayrıca bu maddi talepleride kendi ilişkiniz için değil millete anlatmak için istediğinizi söylemişsiniz ayrıca sizinle resim paylaşmamasına olan tepkiniz vr sen kimsin tarzı bir tavrınızda komik olmuş zira siz sen kimsin dediğin adamla beş aydır sevgiliymişsin. Bak anlatmak istediklerini anladım sen sana değer vermesini bir çayda içseniz ev dışında birşeyler paylaşmayı sosyal mecralara resimlerinizi koymasını ilişkiyi sahiplenmesini istemişsin ama söyleyiş tarzın baştan aşağı defolu. Bundan sonraki ilişkilerinde sorunlarını bu kadar sürüncümede bırakmadan yüz yüze konuşmanı tavsiye ederim. Erkeklere sen şöylesin sen böylesin diye sayarsan en doğru şeyi bile söylesen sonuç alamazsın. Onun yerine onun davranışının seni nasıl üzdüğünü anlatmayı dene daha başarılı olursun.

Adam seni de dediklerini de zerre umursamıyor. Muhtemelen başkasına aşık ve seni kullanıyor. Erkekler de uzun mesajı gayet güzel okuyorlar. Bunun 50 katı mesaj yazıp göndermişliğim var. Her cümleme de ayrı ayrı araba kullanırken cevap verirdi benimki. Seven okur da anlar da. Bu kadar rezil ettiğiniz kişi hala yüzünüze bakıyorsa ondan hayır beklemeyin zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…