Rahatsız olduğum konu (RESİMLİ)

Sevgilinle cidden böyle mi konuşuyorsun

Adam niye kendisini böyle çocuk gibi azarlayan biriyle hala beraber ona da şaşırdım

Beklentilerinizi karşılamayan insanla devam etmeyin o zaman. Okurken yoruldum. Keşke onca şeyi yazmaya zahmet etmeden yollarınızı ayırsaydınız. Oluru yok gibi görünüyor çünkü

iyi de resim atmak olayı niye bu kadar önemli ki...
benim eşimde resim atmıyor...
hatta çekinmez bile...

ayrıca diyorsunuz ki sahilde gezsek yeter...
balık yemeye götürmedi, adaya gidemedik vs...
hepsi para...
cidden maddi olarak bi sıkıntısı varsa bunlara yapamaması normal...
ha yok kendi parayı harcıyor size gelince gezemeyiz diyorsa bilmem...

Maddi durumunun kötü olduğunu bildiğinizi ve sadece sahilde yürüsek olur diye yorum getirmişsiniz konuda. Yazışma görseliniz ise tamamen maddiyata dayalı istekler. Çelişmişsiniz. İstekleriniz büyük, küçük yorum getiremicem herkesin bütçesi ayrı tabi ama arkdaşlarınıza gezip tozamadığınızı ve gezip tozmayı ispatlayan fotoğraflarınızın bile olmadığından, yalanla geçiştirdiğinizden dem vurmuşsunuz. Yaşınız kaç 15 17 arası mı?

Son düzenleme:
neden size bu kadar yüklenilmiş anlamadım
istediğiniz şeyler sanki herkesin ilişkide istedikleri değil
balık ekmek yemek ne kadar galatada balık bira 20lira bişey
adalara gitmek aman aman neler istemişsiniz böyle ultra lüx :D
sanki gören de herkes sevgilisiyle gülhanede termsota çay içiyor sanır, öyle bir yüklenmişler size.
canım mesajda yazdıkların çooook normal şeyler ama maalesef bunu yazıp yollaman mantıklı değil.
yani bunu bu raddeye getirecek kadar zaman harcaman... inan sana yazık.
bi vapura atlayıp karşıya geçmeye erinen insan ya senle olmayı istemiyodur ya da boş adamın biridir.

Biz de eşimle sevgiliyken gezmezdik öğrenciydik paramız yoktu hep ona giderdim orda yemek yapar yerdik film izlerdik sohbet ederdik o yeterdi bize bazen yürümeye çıkardık sadece bir şişe su bile istemezdim ondan açlıktan midem belime yapışırdı ama aç mısın diye sorunca tokum derdim çünkü bir şeyler almak istesem biliyorum o ödeyecekti ve öğrenci haliyle ev okul masrafına ancak yetişiyordu yani demek istiyorum ki ilişkide temel şeyler varsa karşılıklı sevgi saygı ilgi değer gibi gerisi önemli değil bu şekilde 5 yıllık ilişkiden sonra evlendik biz şimdi çok mutluyuz çok şükür geziyoruz yiyoruz içiyoruz ama hepsi bizim için çok değerli sevgilini seviyorsan onun da seni gerçekten sevdiğine eminsen önemseme bunlar gelip geçici şeyler kendini de onu da üzmeye değmez gezmek onunla bir şeyler yapmak istemekte haklısın ben de isterdim ama maddi sıkıntı olunca yapacak bir şey yok 😊😊

kısaca sunu belirteyim ki bu kadar msjı o okumamıştır. Okusa da anlamamıştır.. hani bi laf var ya .. kadınlar çok makyaj yapınca guzel olduklarını zannediyolr .. erkeklere de çok laf anlatınca anladıgını zannediyoruz ama o iş öyle değil..
adam resmen ilgisiz bahaneler üretiyo belli ki umursamıyo sende böle yaparak kendi degerini düşürme onun üzerine çok çullanma kendni biişiy sanmasn.. kimse bulnmaz hint kumaşı değil. sana verilmeyen degeri sen niye vermiyosun. salla gitsin.. kendi kaybeder..

neden size bu kadar yüklenilmiş anlamadım
istediğiniz şeyler sanki herkesin ilişkide istedikleri değil
balık ekmek yemek ne kadar galatada balık bira 20lira bişey
adalara gitmek aman aman neler istemişsiniz böyle ultra lüx :KK70:
sanki gören de herkes sevgilisiyle gülhanede termsota çay içiyor sanır, öyle bir yüklenmişler size.
canım mesajda yazdıkların çooook normal şeyler ama maalesef bunu yazıp yollaman mantıklı değil.
yani bunu bu raddeye getirecek kadar zaman harcaman... inan sana yazık.
bi vapura atlayıp karşıya geçmeye erinen insan ya senle olmayı istemiyodur ya da boş adamın biridir.
:KK9:

Bırak sen bunu.
Gezmek istediğin yerlere git kendin doya doya gez yahu.
Ben bununla evde kös kös oturacağıma gider gezer, dolaşırım.
Sonra bunları seninle yapmaktan zevk alan biri mutlaka çıkar karşına.

bunca lafa haklısın yazıyosa özellikle fotograf atmaması için " pehh sanki çok büyük adamsın da " demenize bile cevap vermemiş olması başka şeylere işaret ediyor. devam etmeyin derim

mesajdan kim olduğunuz anlaşılır bence mesaj görüntüsünü silin
ama
sürekli evde buluşmak bana beklentiden başka birşey ima etmedi
dışarıda görüşme yoksa gelmiyorum deyin
adam evlide ayrı evi varda ondan mı dışarıda görünmek istemiyor acbaa

Insanlar neden en özellerine attığı mesajları arkadaşlarıyla paylaşır onu bile anlamıyorken bu sitede gördüm ki internete herkesin içine bile açıyorlar .
Neden ?

Back
X