- 19 Mayıs 2020
- 47.317
- 212.575
- 548
- Konu Sahibi agresifkiz
Küs müyüz mü? Amca senle ne diye küseyim desenize ahahahBunu yaptım bir kere küs müyüz dedi bana cidden artık sabrım taşıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Küs müyüz mü? Amca senle ne diye küseyim desenize ahahahBunu yaptım bir kere küs müyüz dedi bana cidden artık sabrım taşıyor
Niyetim o zaten şu an. Erkek arkadaşıma anlatmıştım başta çok öfkelendi. Erkek sonuçta gereksiz korumacı davranıyor demiştim ama şu an bende rahatsız oldum.yüzüne illaki misafir sevmiyorum demenizi bekliyor sanırım lönk diye söyleyiverin
Ne münasebet dedim konuyu kapatmıştım zaten artık aklım almıyor.aa şaşırmış
üstüme iyilik sağlık deseydiniz ya
Erkek arkadaşıma bugünden bahsetmeyeceğim zaten başka bir şehirde kalkar gelir olmadık şeyler olur gerek yokYok yok, eşiyle muhabbet kurun çağırın, sevgiliniz de gelsin, çay için beraber güzel güzelDedenin şevki içine kaçar daha aramaz ajahsjs
Ay sakin olun . Amca işte.Erkek arkadaşıma bugünden bahsetmeyeceğim zaten başka bir şehirde kalkar gelir olmadık şeyler olur gerek yok![]()
Çok moralim bozuluyor ne yapacağım cidden nerden beni buldu bilmiyorumBence amca çayı içmekten ziyade sizi fondip yapmak istiyor..
Tek yaşıyorum. Erkek arkadaşım başka şehirde. Başta anlattım ona durumu sinirlendi o yüzden bugünden bahsetmek istemiyorum aynı şekilde babama daYalnız mı uasiyorsunuz yoksa evde eşiniz yada sevgiliniz falan var mı ?
Yalnız yasiyorsaniz kesinlikle almayın .
Sürekli gelip gitmek ister , zaten hoslanmamissiniz hiç gerek yok . Eğer evde eşiniz falan vars bayramda bı kapısını çalıp bayramlasin yeter
Aynen o yüzden büyütmeyeceğim konuyu ama uyaracağım artıkAy sakin olun . Amca işte.
Evli değilim bekarım sevgilim başka şehirde. Artık uyaracağım zaten çok rahatsız oluyorum.Ben de olsam işkillenirdim, böylesi bi ısrarı da çok garipsedim bence normal değil; insanın aklına herşey gelebilir.. Evli misiniz bilmiyorum ama acaba eşinizle ailecek tanışmak ve komşuluk ilişkilerine mi girmek istedi? Ancak tek başınıza yaşıyorsanız ben de güvenemem; belki iyi niyetle diyordur onu da şu an bilemezsiniz, çünkü daha yeni taşındınız. Bnece doğrusunu yapıyorsunuz; uzun bir süre gözlemleyin, davet etmeyin; nasıl bir aile nasıl insanlar.. Bir de eşi varken erkeğin teklif etmesini uygun bulmadım; yakışık değil şahsi fikrim.
Evli kendisi. Eşi söylese anlarım ama ne hakla arıyor ki beni 2 kere.Amca evli mi öyleyse eşiyle gelsin bir kere belki de ev sahibi kardeşine tembih etmiştir arada yokla evi nasıl kullanıyor diye ondan gelmek istiyordur. Amcanın eşi yoksa ben olsam ben de çağırmazdım ama ne bileyim içim de acıdı acaba çok yalnız bi kap sıcak yemeğe hasret de ondan mı diyor ay ne bileyim dünya çok kötü insanlara yardım bile edemiyoruz devir yüzünden
Öyle diyeceğim ilk gördüğüm yerde ben hoşlanmam öyle şeylerden diyeceğim. Ki öyle gerçekten.Sert konuşun ben evime kimseyi sokmam diyip geçin Allah korusun bu amca kötü niyetli olabilir
Eşi pasif biridir belki , evliyse çok tedirgin olmayın ben de sandım ki amca dul , büyük olasılık kardeşi arada yokla evi kontrol et demiştir amacı odur diye düşünüyorum ama illa da çağırmak zorunda değilsiniz Ev sahibi bile olsa evinize misafir etmek zorunda değilsinizEvli kendisi. Eşi söylese anlarım ama ne hakla arıyor ki beni 2 kere.
Çağırmayacağım zaten ne münasebet yaniEşi pasif biridir belki , evliyse çok tedirgin olmayın ben de sandım ki amca dul , büyük olasılık kardeşi arada yokla evi kontrol et demiştir amacı odur diye düşünüyorum ama illa da çağırmak zorunda değilsiniz Ev sahibi bile olsa evinize misafir etmek zorunda değilsiniz
Böyle korkup kaçmayın, yoksa kendini sizin ayarınızda görür, naz yapıyor yavru ceylan diye düşünür. Baya gidip yanağından makas alıcan bunun amca naber yaa diyeAynen o yüzden büyütmeyeceğim konuyu ama uyaracağım artık