Bence sizi evde görmeyince gelmeyi azaltır. Annesini ona bırakın sıkılmasın diye. Böyle bir plan yap. Yani siz gezmeye gidin, anneyi de bir bahaneyle o günlük ona bırakın.Biz dışarıda olsak bile annesi evde oluyor. Yani bizim planlarımız onu pek bağlamıyor. Tabi ki annesini görmeye gelir merak eder. Hakkıdır tabi ki ama neden sabahın bi saatinden akşamlara kadar? Neden haftanın bir kaç günü ben çocuğuyla kalmak zorundayım?
Annesi artık tek yaşamıyor ama bunu da düşünmesi gerekmez mi sizce? Ben kendi annemde kardeşimden pay biçiyorum ben yapamazdım sanırım bu şekilde.
Bence orası ikimizin evi. Ben öyle düşünüyorum alınan kararlar yapılacaklar gelen giden vs ortak karar verilmesi gerekir diye düşünüyorum. Benim kardeşim sürekli gelse kalsa eminim rahatsız olurlar ki o kızla aynı yaştalar
Benim annemde babannemle yaşadı ama ben böyle bişeyle karşılaşmadım. Bize biri temizlik yaparken veya farklı bir yoğun işi olduğunda karşısında yan gelip yatılmaz ayıp diye öğütlendi belkide o yüzden garip geliyordur bana ama onlar için bu durumda böyle davranmakta bi sakınca görmüyorlar sanırımNe derseniz deyin orası ikinizin evi falan değil, "bir nevi" sığıntı gibisiniz orada, sebebini de siz bilirsiniz, ev parası biriktirmek için kv ile yaşamayı kabul etmişsinizdir en baştan mesela, kimse sizin cebinizi düşünerek kendi rahatından olmaz. Sizin kardeşiniz kendi eşinizle olan mekanınıza istediği kadar gelir, eşiniz de kabul eder, ama kv nizin evinde misafirlikten başka ne işi var? Ev ev üstüne olduğu yetmezmiş gibi bir de kendi kurallarınızı birinci aydan koymaya kalkıyorsunuz, çok da beklersiniz, görümceniz koltukta daha fazla yayılır, hakkıdır da. Kendi ortak kurallarınızı, kendi evinizde koymak için çaba gösterin yani, en temiz ve huzurlu yol o.
Benim annemde babannemle yaşadı ama ben böyle bişeyle karşılaşmadım. Bize biri temizlik yaparken veya farklı bir yoğun işi olduğunda karşısında yan gelip yatılmaz ayıp diye öğütlendi belkide o yüzden garip geliyordur bana ama onlar için bu durumda böyle davranmakta bi sakınca görmüyorlar sanırım
Haklısınız laf aralarında söyleyebilirim sanırım hafta sonu yaptığım temizliğin keyfini haftaiçi de ben süremiyorum nasılsa kendi özel yatak odamdan tutun da tuvalete kadar ben fazla kullanmadığım halde mahvoluyor malesef. Yani kollama koruma huylarıda pek yokValla insanlar çeşit çeşit anne-kız arasındaki ilişkiler de çeşitli oluyor, ne bileyim bir gün konuşurken hafta içi yoruluyorum hafta sonu yaptığım temizliğin de etkisi olmuyor falan derseniz, içinden gelirse de bir ucundan tutar belki ama koşa koşa temizlik yapmaya gelen birine alışırsa da bu düzen böyle sürer yani, sizin için nihai hedef yine de ayrı ev olsun. O zaman haftasonunda ister temizlik yapar, ister gezer, ister rahat rahat keyifle camdan bakarsınız kimsenin çocuğundan sorumlu olmadan.
Anlıyorum, elbet zordur ama inanın insan kendi annesiyle bile belli yaştan sonra anlaşmazlığa düşüyor. Hele ki kayınvalide ile daha zordur eminim.Ona ayrı kendime ayrı ev açacak maddi imkanım yok malesef o yüzden kalıyoruz birlikte diğer türlü olsaydı başından ayrılırdım ayrı evlerde yaşardık
Bence gorumcenuzin yaptigi ayip.caliaan bi kadinsiniz bide.kalkip yardimci olmasi gerekirken bide uzanuyo yani.bende gorumceyim annemle otururken gelin davet edilmeden gitmiyodum.bence gorumcen her haftasonu size gelene kadar bi hafta sonuda annesini cagirsin kahvaltiya annesinede sizede degisiklik olur benceOna ayrı kendime ayrı ev açacak maddi imkanım yok malesef o yüzden kalıyoruz birlikte diğer türlü olsaydı başından ayrılırdım ayrı evlerde yaşardık
davet vs beklemek huyu değil bizi evlendikten sonra bile ne yemeğe ne çaya ne de kahvaltıya davet etmedi adetleri değil sanırım bilmiyorum düşüncelerimiz çok farklı biraz daha ince düşğnmesini beklerdim evhanımı kendisi evi yemek temizlik vs idare etmenin nasıl zor olduğunu en iyi kendisi bilir aslındaBence gorumcenuzin yaptigi ayip.caliaan bi kadinsiniz bide.kalkip yardimci olmasi gerekirken bide uzanuyo yani.bende gorumceyim annemle otururken gelin davet edilmeden gitmiyodum.bence gorumcen her haftasonu size gelene kadar bi hafta sonuda annesini cagirsin kahvaltiya annesinede sizede degisiklik olur bence
Söylemesi tabi ki çok kolay keşke sizin laf sokarak söylediğiniz şeyleri ben de bir çırpıda söz söyler gibi yapabilsem ama mümkün olmuyor malesef şartlardan dolayıGorumceniz annesinin evine gelirken sizden izin alacak degil. Cocugunu da size birakmiyo annesine birakiyo bisey demeye hakkiniz yok. O evin soz sahibi kayinvalideniz memnun olmayan kendine ev acar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?