Şuraya da yazın, kvalide çifte standart uygulayacak. O geline yapamadığı şeyleri size yapacak
Haksızlığı o Zaman daha iyi anlarsınız
(Kötü niyetli bir yorum değil sadece sezgiler)
Size ilk once bir sorumum olacak; evlenince kV nizle mi oturmayi dusunuyorsunuz? Cunku anlattiniz seyleri esimin ailesinde 12 yildir suruyorlar. Esimle evlidigimiz zaman annesiyle yaklasik 1 yil oturuyorduk, ve ben de sizin gibi cok rahatsiz oluyordum. Esimin anesi hicmetci gibi kullandiklarini gordugum icin sadece devil, esimi de kullanmaya calisioyrlardi (cocugun babasi sabaha kadar gazinolarda kalip uyuyor esimin cocugu okula goturup okuldan aldirioylardi ve daha neler vardi.) Cok sukur ta oradan tasindik, esimin annesi ise huzur bozmasin diye hala hizmetle devam ediyor. Demek istedigim sey, annesi huzur bozmasin bahane ederek, isteyerek her seye razidir. Siz karismayin bence, kk'un baska uyeleri yazdigi gibi alan razi, veren razi. Mumkunse mesafeli olun, en azindan sizi rahatsiz edenler seyleri gormezsiniz.
Burda yazılanların yanı sıra evlenince benm çocuğuma bakmıyor bakcak eşit olacak diye konu gelir buraya
Kiz sık sık gelmese, cocuga kendi annesi baksa o zaman da kaynana adayini savunmak icin eltim torunu gostermiyor mu diyecektin
İlginc
Koca kadin ve soz konusu da torunu
Sen daha resmiyette gelin bile degilsin bence elti muhabbetine erken baslamissin.
Evlenince sen yap bi tane, kendin bak yani ne diyelim, senin rahatsiz olman baya alakasiz
eltine kusamadiklarina bize mi dokuyorsunOkuduğunuzu anlayınca pöykürün....
Size ne bunlardan ?Bir eltim var. 9aylık bebeği çalışıyor kadın ve sürekli kaynanam bakıyor kız çocuğu kucağına almak istemiyor, oturdugu yerden kalkıp başka odaya gecip cocugunu emzirmek zor geliyor. Çocugum Altını bile daha çok kaynana kocası değistiriyor. Bize geldiklerinde yemek yerken çocuk kaynana kucağında. Rahatlığına sinir oluyorum. Kaynana sürekli yemegini yapıyor evine çağırıyor her aksam. Kahvaltı hazır çağırıyor. 2 yıldır evliler. Nişanliyiz biz 5aydır. İnsanları kullanmak bence bu. Kaynanaya hiç yardımı yok yemek servisi çay servisinden başka. Haftaici haftasonu surekli kaynana evindeler. Kaynanada bir şey demiyor aman ağzımızım tadı bozulmasın aman aman diye diye hizmet edip yaşıyor. Sinir oluyorum vicdanım el vermiyor. Cocugu uyutamıyorm der bırakır kaynanaya gece yatırır kaynanada kendi evlerine gecerler. Dogurmak annelik degil
Şimdi birçoğunuz sen evlenince döne döne hizmet et sanane dersiniz. Hizmet hizmetçilik değil bu insanları enayi yerine koymak ve insanım ben el de olsam düşünüyorum başkasını yap bu.
İyi de size neBir eltim var. 9aylık bebeği çalışıyor kadın ve sürekli kaynanam bakıyor kız çocuğu kucağına almak istemiyor, oturdugu yerden kalkıp başka odaya gecip cocugunu emzirmek zor geliyor. Çocugum Altını bile daha çok kaynana kocası değistiriyor. Bize geldiklerinde yemek yerken çocuk kaynana kucağında. Rahatlığına sinir oluyorum. Kaynana sürekli yemegini yapıyor evine çağırıyor her aksam. Kahvaltı hazır çağırıyor. 2 yıldır evliler. Nişanliyiz biz 5aydır. İnsanları kullanmak bence bu. Kaynanaya hiç yardımı yok yemek servisi çay servisinden başka. Haftaici haftasonu surekli kaynana evindeler. Kaynanada bir şey demiyor aman ağzımızım tadı bozulmasın aman aman diye diye hizmet edip yaşıyor. Sinir oluyorum vicdanım el vermiyor. Cocugu uyutamıyorm der bırakır kaynanaya gece yatırır kaynanada kendi evlerine gecerler. Dogurmak annelik degil
Şimdi birçoğunuz sen evlenince döne döne hizmet et sanane dersiniz. Hizmet hizmetçilik değil bu insanları enayi yerine koymak ve insanım ben el de olsam düşünüyorum başkasını yap bu.
Sanane. Kadin memnun demekki yemekte bile birakmiyo torununu cok seviyo demekki.Bir eltim var. 9aylık bebeği çalışıyor kadın ve sürekli kaynanam bakıyor kız çocuğu kucağına almak istemiyor, oturdugu yerden kalkıp başka odaya gecip cocugunu emzirmek zor geliyor. Çocugum Altını bile daha çok kaynana kocası değistiriyor. Bize geldiklerinde yemek yerken çocuk kaynana kucağında. Rahatlığına sinir oluyorum. Kaynana sürekli yemegini yapıyor evine çağırıyor her aksam. Kahvaltı hazır çağırıyor. 2 yıldır evliler. Nişanliyiz biz 5aydır. İnsanları kullanmak bence bu. Kaynanaya hiç yardımı yok yemek servisi çay servisinden başka. Haftaici haftasonu surekli kaynana evindeler. Kaynanada bir şey demiyor aman ağzımızım tadı bozulmasın aman aman diye diye hizmet edip yaşıyor. Sinir oluyorum vicdanım el vermiyor. Cocugu uyutamıyorm der bırakır kaynanaya gece yatırır kaynanada kendi evlerine gecerler. Dogurmak annelik degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?