Rahatsız Oluyorum...

Şuraya da yazın, kvalide çifte standart uygulayacak. O geline yapamadığı şeyleri size yapacak
Haksızlığı o Zaman daha iyi anlarsınız
(Kötü niyetli bir yorum değil sadece sezgiler)

Bende öyle seziyorum. O yüzden sinir oluyorum sanırım. :)

Asla karışmadım. Karışmayı da düşünmüyorum.
Mümkünse her iki ailemden uzakta kalmayı düşünüyorum.

Burda yazılanların yanı sıra evlenince benm çocuğuma bakmıyor bakcak eşit olacak diye konu gelir buraya

Doğru olabilir mevzu çocuk bakması değil.
Beni anladığınızda gelin yazın

Okuduğunuzu anlayınca pöykürün....

Size ne canım. Alan memnun satan memnun. Sizinki boşuna kendi kendine sıkıntı yaratmak olmuş.
Bu konuda evli bile olsanız size laf düşmez. Kayınvalide ile eltiniz arasında bir olay.

Kaynananın ve kocanın şikayeti yoksa sizede bişey düşmüyor gibi. Buna benzer bi konu vardı geçenlerde yine nişanlı arkadaş elti muhabbeti falan. Aile içinde kimse laf etmiyorsa sizde görmeyin.

Okuduğunuzu anlayınca pöykürün....
eltine kusamadiklarina bize mi dokuyorsun
Kiyamam
Once nikahlan yavrum sonra eltin gercekten eltin olunca kiskanmaya baslarsin

Yazik simdiden acidim o aileye... Umarim bu yuzunu evlenmeden evvel gorurler.

Kafanızı bunlarla meşgul etmeyin boşverin.
Bir laf dersinizi iyilikle güzellikle insanlar farklı anlarlar. suçlu siz olursunuz.

Ben sizin yerinizde olsam asla karışmazdım,çünkü benim üstüme vazife olmazdı.
Kendi aralarında halletsinler

eee bu niye sana dert oldu ki?
kadın gelinini seviyor, elinden geldiğince destek oluyor, kimse ona zorla iş yaptırmıyor, insan kullanmakla hiç alakası yok bunun.

Size ne bunlardan ?

İyi de size ne

Sanane. Kadin memnun demekki yemekte bile birakmiyo torununu cok seviyo demekki.

Belki para veriyodur elti. Sanane!

İyi de sizde ne bundan? yapan memnun yaptıran memnun daha nişanlısınız aileye bile girmemişiniz ne çabuk gözünüze batmış bunlar. Ayrıca çevremde hiçbir anne görmedim bebeğin emzirmek ilgilenmek istemesin ne alaka yani. Kadın evi için çalışıyor bütün gün evde otursa tamam haklısınız kaynana da yardım ediyor asıl sevinmeniz lazım bu insan zamanı gelince benimde arkamda olur diye. Kullanılan kimse yok ki edilen bir yardım var eşinin de şikayeti yok siz niye bu kadar şikayetçsiniz sanki siz bakıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…