Rahatsız Oluyorum...

Size ne ki? Siz cidden cocugu mu düşünüyorsunuz yoksa klasik eşitlik peşinde misiniz? Size ne? Sizin çocuğunuz olduğunda vermezsiniz kimseye olur biter.

Haklisin bence ne is yapiyor cok mu yoruluyor acaba. Ben bazen 2 yasindaki cocugumu kendi anneme birakip isimi hallediyorum ama cok yoruyor annemi uzuluyorum vicdanim rahatsiz oluyo benim de. Ama ne olursa olsun 9 aylik bebegi birakip evine gitmek cok yanlis nasil bi kafasi var eltinin anlamadim nasil ici rahat ediyo. Annem de bana bazen der kizim bu gece bizde kalsin sen deliksiz uyu dinlem filan asla birakmadim birakamam. Yani kayinvaliden ses cikarmiyosa yapacagin bisey yok. Ama rahatsiz olmakta haklisin.Kaynin da mi bisey demiyo bebegi gece birakmasina saskinim dogrusu.

Merak ettiğim şey sizi neden bu kadar rahatsız ediyor?
Kayınvalideniz size gelip dert mi yandı, çare mi arıyorsunuz?
Kullandırtmaksa kullandırtmasın o zaman kayınvalideniz kendisini.
Şimdiden bunlara kafa yormayın bence.

Kusura bakma da sana ne???? Şikayetçi olsa kayınvaliden şikayetçi olur. Durum seni zerre kadar ilgilendirmiyor. Sen hele bir evlen, aileye gir önce. Sonra çocuğunu doğur. Sen ondan daha iyi gelin ol. Sen ondan daha iyi anne ol. Ki o zaman bile laf etmeye hakkın yok da, şimdi hiç yok.

Kayınvaliden sıkıntı etmiyorssa sorun yok.Demek ki alan memnun satan memnun..Yani ortada vicdan sızlatacak bir durum yok.Olsa da onların problemi.

derdiniz gerçekten bumu birde üşenmeden konu açmıp yazmışsınız Allah baska dert vermesin üstüne vazife olayan şeylerede karışmamalısın onlar bu şekilde mutlular demekki mutlu olmasalar bıle yine sni ilglendiren bir durum göremedim

Anlamadığım sabah, akşam, gece, gündüz bu insanlar ne yapıyor ne ediyor nereden biliyorsunuz? Nişanlısınız daha, habire onlarda kalmıyorsanız gece bebeği uyuttuğunu nereden biliyorsunuz?

Ayrıca KV sana "ayyyy hiç de yapasım yok ama ortam bozulmasın" der oysa ayıla bayıla yapıyordur. Oğluşu hep yanında, torununa annelik yapıyor falan, aşırı memnundur da sana diyemiyordur. Gelinler arası kıskançlık çıkmasın diyedir o. Herkesin her dediğine inanma ve gereksiz yere de sinir olma. Cidden seni hiç ilgilendirmez bu durum, sakın gidip birşey deme çok pis bozarlar adamı.

ben de seni ilgilendiren bir durum olduğunu düşünmüyorum. ayrıca deveye diken lafını bilirsin demek ki bu duruma kv sesini çıkarmak istemiyor. ama çekingenliğinden ama oğlunun mutluluğunu istediğinden ama enayiliğinden.
oğulları düşünecek o zaman. senin nişanlın ve eltinin kocası.. sen bir şey söylesen kötü insan olursun.
dertlenecek başka mevzular bul derim. nişanlınla da bu fikirlerini paylaşma iki gün sonra bak kıskandı denen gelin olursun benden söylemesi..

Ben bu hesabın yeni olduğunu düşünmüyorum. qderya diye biri vardı aynı tarz problem ve sorun deryanın hesabı pasif olmuş ve bu arkadaş o sıralarda açmış hesabını benzer problemle. Eltisine takmış bi nişanlı var karşımızda. Belki yanılıyorum inşallah öyledir değilse baya problemli arkadaş.

bu rahatsiz oldugunuz bir durumu ona aksettirseniz hos olmaz kotu anlasilir. o yuzden bosverin kimse gikini cikarmadigina gore boyle olmaktan memnunlar demek ki sizi de ilgilendirmesin bu sonucta sizin dusundugunuzu onlarda dusunur agizlari var konussunlar oyle degil mi bosver gitsin.

senin karışacağın bir mevzu değil ki bu.
daha nişanlısın.
sanane aralarında geçinip gidiyorlarmış birşekilde.
evli olsan da karışma.
nişanlıyken hele hiç hakkın yok.
kv dur diyecek.
o itiraz etmedikten sonra size hava hoş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…