• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

rahatsızlık veren arkadaşım

Arkadaşım normal
Kalma bahanesi ne? Siz tatil beldesinde mi yaşıyorsunuz veya lüks bir yerde?

Ayarı olmayan bu arkadaşınıza siz laf söyleyemiyorsanız eşiniz söylesin veya evde anneniz varken o laf çarpsın.

Bir daha gelmek istediği zaman artık çok yakın akraba hariç eve bir gece bile yatılı misafir almayacağız. Eşimle ortak kararımız diyeceksiniz.

İnsansa hatasını anlar, size tripler atarsa da sallayın gitsin. Arkadaşlığı konaklamaktan ibaretse öyle arkadaş olmaz olsun. Kırılırsa da kırılsın, haklı olan sizsiniz sonuçta.

Ne kırılması ya direk arkadaşlığınızı bitireceksiniz. Seni bir daha evimde, yakınımda görmek istemiyorum diyeceksiniz. 40 gün kalma nedir şaka mısınız siz? Başka yatılı misafir var dediğinizde bile gelmiş birine tek şey yapılır. Artık gelmeni istemiyorum denir bu kadar.
Eşiniz de ne sabırlı adammış. Benim eşimin arkadaşı gelip 40 gün kalsa ikisini birden kovarım

Merhaba arkadaşlar ben evime sürekli surekli. Gelen aileme çevreme artık rahatsızlık veren bir arkadaşımı kırmadan etmeden uzaklastirabilecegim bir dua esma oneri varmı kırmak istemiyorum ama artık eşimle kötü olmaya başlıyorum bildiğiniz bir dua öneri varmi
Niye kıramıyorsunuz lazım mı olacaklar?

Bu kadar zaman insan anne babasına tahammül edemiyor. Kusura bakmayın ama işiniz dua ile olacak gibi değil. Açık açık kendisinden rahatsız olduğunuzu söyleyin. Sizin huzurunuz kaçacağına o kişinin kalbi kırılsın

Evli çiftin evinde 40 gün mü kalıyor diyen arkadaşlar, konu sahibi bekar olsa sorun yok mu yani?
Konunun evlilikle bekarlıkla bir ilgisi yok, hudut bilmemekle ilgisi var.
Bir insanı sırf kişi öyle istiyor diye evinde 40 gün besleyen de iyi niyetli falan değil üzgünüm ama bariz saftır.

Arkadasim sen salakmisin arani boz artik seninle gorusmek istemiyorum sakin bana geleyim kalayim deme diceksin. Bitane asalak yuzunden kocandan olucaksin ve baska kotu seylerde olabilir ev icinde yabanci biri ne demek anne ov kalsin sen once arkdasinla arani boz ayagini kes evinden

İşte eşim seviyor ses çıkarmıyordu ama oda artık çok. Rahatsız ve kızıyor sürekli sürekli geleyim kalayım bni bırakın bni alion arabayla havasında çok kere eşimin rahatsız olduğunu dile getirdim son çare artık Allah a dua edicem gelmesin aslında kayınvalidem annemde bnde kalio onlar varkende geliyor 🤦
Çok garip bi düşünce siz bişey yapmadan dua edip uzaklaştırmaya çalışmanız,cin mi bu arkadaş nas felak okuyunca gitsin,açma telefonunu kapıya gelirse açma kapıyı bu kadar basit

Eski konularınıza da baktım da hep dua konularına yazmışsınız,evet yer gök dua ile Allah ol demezse hiçbirşey olmaz tabiki Allah bize irade vermiş boş boş durup dua ile bazı şeyleri halledemeyiz,siz önce harekete geçin arkadaşınızla aranıza mesafe koyun sonra da kırılmazın üzülmesin diye dua edin bence 🤗

Anlattiginiz seyde eksikler var gibi nedense samimi gelmediniz bana bu isin icinde baska bir sey var bence
Kimse kimsenin yaninda kirk gun misafirlige kalmaz
Akli basinda olan kimse
Acikca deli de yazmadiginiza gore kadin icin.
SIzin kadindan rahatsiz olma baska bence cunku kolay kolay isin icinde baska bir sey yoksa kimse istenmedigi yerde ki istense bile kirk gun kalmaz istemiyorum dediginizde gider diyemediginize gore ya baska bir sey var yada acikca gelme demenize ragmen geliyor kadin .sizi baya skan bir durum ki dua isteyecek hale gelmissiniz
Velhasil samimi gelmediniz bana

Back
X