- Konu Sahibi Kunfeyekunnn
Kirilirsa kirilsin ayip ediyor sana hala kirilmasin diyorsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kalma bahanesi ne? Siz tatil beldesinde mi yaşıyorsunuz veya lüks bir yerde?Arkadaşım normal
Niye kıramıyorsunuz lazım mı olacaklar?Merhaba arkadaşlar ben evime sürekli surekli. Gelen aileme çevreme artık rahatsızlık veren bir arkadaşımı kırmadan etmeden uzaklastirabilecegim bir dua esma oneri varmı kırmak istemiyorum ama artık eşimle kötü olmaya başlıyorum bildiğiniz bir dua öneri varmi
40gun kalan arkadaş mi olur. Gelecem derse kusura bakma senin yüzünden huzurum kalmadı eve alamam de kapat gitsin. Asalak.Arkadaşım normal
Çok garip bi düşünce siz bişey yapmadan dua edip uzaklaştırmaya çalışmanız,cin mi bu arkadaş nas felak okuyunca gitsin,açma telefonunu kapıya gelirse açma kapıyı bu kadar basitİşte eşim seviyor ses çıkarmıyordu ama oda artık çok. Rahatsız ve kızıyor sürekli sürekli geleyim kalayım bni bırakın bni alion arabayla havasında çok kere eşimin rahatsız olduğunu dile getirdim son çare artık Allah a dua edicem gelmesin aslında kayınvalidem annemde bnde kalio onlar varkende geliyor![]()
Aynen,yemek yapmayım dua edeyim tencerede hazır olsunla aynı şeyŞimdi Allah’a inancım tam ama kendisi bize dil muhakeme yeteneği irade falan da vermiş yani şu kadarcık şey için de onu rahatsız etmeyelim kendimiz hal edelim derim![]()