Rahatsızlık

loveyourselff

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2016
971
261
33
29
Kızlar merhaba 20 yasindayim ve göğüslerim kendimi bildim bileli ilk çıkmaya basladigindan beri sarkık ve büyük 12 yasimda da böyleydi simdi de böyle yani kilo alip ve vermekle alakası yok.Görünüşü cok kötü bu durumdan cok rahatsızım ameliyat dısında bunu biraz düzeltecek neler yapabilirim?

Belki kol egzersizleri..ama daha çok ameliyat bence..önemli olan sağlık çok takılmayın yinede..

Ameliyat dışında toparlayici ya da sporcu sütyen kullanabilirsin onlar çok işe yarar ve biraz bol bady giyebilirsin.

Genetik diye bişi var. Ne yaparsan yap çok büyük fark elde edemezsin.

Gogus kaslarini calistiracak hareketler yapabilirsin daha dik ve duzgun durmalarini sagliyor. Ben tam bilmiyorum o yuzden yanlis bilgi vermeyeyim kendiniz arastirabilirsiniz hareketleri. Bir de kadinlarda ekstra yapilan kaslar pek kalmiyor malesef testesteron olmadigi icin eriyip gidiyorlar. O yuzden bir sure yapip sonuc aldiktan sonra birakmamaniz lazim azaltarak yine devam edin.

Anladim evet duydum onları yapmaya baslayacagim krem falan duydum ama cesaret edemedim onlar hakkında bir bilginiz var mi?

Diğer arkadaşlarının dediği gibi bazi hareketlerde göğüsu biraz da olsa toparlayabilir .sporcu sütyen bir ara m.spen.da vardı özellikle küçücük kızı için alanlar vardı büyük göğüs diye paket paket.

Sporcu sütyenlerinde toparlayıcı özellik var mi ben bir kere denemistim toparlamadı olmadi

Genetik bu durum.
Yaşın kaç bilmiyorum ama ilere göğüs küçültme ameliyatı düşünebilirsin.
Evlenip doğum yapınca daha artar bu rahatsızlığın çünkü.

Genetik bu durum.
Yaşın kaç bilmiyorum ama ilere göğüs küçültme ameliyatı düşünebilirsin.
Evlenip doğum yapınca daha artar bu rahatsızlığın çünkü.
Ya ameliyat kesin cozum de ne biliyim cesaret edemiyorum ameliyata ama böyle de cok kötü bir görüntü evet ileride daha da kötü olabilir (

Anladim evet duydum onları yapmaya baslayacagim krem falan duydum ama cesaret edemedim onlar hakkında bir bilginiz var mi?
O kremleri yapan adamlarin ticari kaygilari var. Cok ciddi paralar kazaniliyor. Eger doktora giderseniz de o bir doktor olarak önerirse amenna ancak baska turlu faydasindan cok zarari olacagini dusunuyorum. En iyi ihtimalle sadece cildinizi nemlendirir. Piyasada satilan anti aging kremlerin bile hicbirinin gercekten ise yaradigi kanitlanamadi ama kapis kapis gidiyor. Ameliyat icin de kendinizden emin olmadan yani mecbur hissetmeden yaptirmayin derim. Herkesin vucudu farklidir hic kimse bir ornek degil. Kendinizle mutlu olmaniz herseyden onemli. Benim de goguslerim sarkmaya meyilli zamaninda arastirmistim. Bu gogus kaslari cidden fark yaratiyor gozle gorulur. Onu birkac ay deneyin. Aslinda bilmiyorum kac ayda belli olur ben tembelligimden deneyemedim bir turlu. Siz denerseniz burdaki uygun bölüme konu acin herkese faydasi dokunur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…