Rahatsızmıyım yoksa....

SIRDAS

Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2013
82
0
16
İstanbul
Arkadşlr evlenince problemler yaşadığım için yada kısaza özetleyeyim evlendiğim yer biraz geri görüşlü insanlar ve aile aprtmanı zaten böle bi konuda açtım okuyabilirsiniz o yüzden oraya alışmam çok zor oldu çok kalabalıklar dı ve her huyları aynıydı ben hiç benimseyemedim orayı ve bana karşıda bi dışlama bi yerden bişey duysalar idrek benim üzerime atarlardı evde bi kıyamet bi gürültü hep huzurum bozulurdu bide annemin yakınlığı da dert ölede bi konum var ve ben hepsini kaldıramadım şimdi kendimim tuhaf hissediyorum hep bi kavga cıkcakmış bi laf olcakta yine benim üatüme kalcakmış gibib hep kendim bi endişe içindeyim kendimi kasıyorum onları görünce bi değişik oluyorum panik yapıyorum fazla aynı ortamda kalmıyorum ne bilim örneğin bi komşum sana bişey diyeceğim dese bile hemen dizlerim titriyor panik yapıyorum bi dedikodu felanmı çıkarmışlar benim adımımı karıştırmışlar diye ayrıyetten şunuda belirteyim kırsal bi bölgede yaşıyoruz nie belirtim çünkü böle yerlerde bazı kadınların tek derdi dedikodu hastamıyım ben ne yapsam bi akıl verin doktoramı gitsem.

Kaygı bozukluğu, panik atak benzeri bir durumunuz var.
Bu kadar takmayın kafanıza.
Karşınızdakilerde insan nihayetinde.
Siz ezilip büzüldükçe üstünüze gelirler.
Bu tiplere daima kuyruğu dik tutmak lazım.
Mesafeli olun, fazla muhattap olmamaya çalışın bu insanlarla.

Cnm ya evet öyleyim galiba ne yapsam bi doktoramı görünsem tedavisi nedir bilgin varmı hem zaten muattap değilim cnm selam bile vermiyorum eskisi gibi değilim artık.

Destek alabilirsin istersen ama kendine telkinde bulunman lazım
Dolmuşsun belli, biraz uzaklaşabilsen keşke.
Zamana ihtiyacın var bence, çok etkilenmişsin yaşadıklarından.
Hepsinden mümkün olduğunca uzak dur, annen dahil.
Bunları düşünüp , konuşma tekrar tazelenmesin.
Bir meşgale bul kendine zihnin başka yere odaklansın.
Yine olmazsa destek al canım

Cnm ya sağol valla rahatlattın beni dediklerini uygulamay çalışıyorum atrık annmle sık sık görüşmüyorum kaynanamlarda öyle beni üzen geri kalanlarında suratına bakmıyorum artık hayatım bundan 1 hafta önce daha kötüydüm herşeyi kafaya takıyodum ağlıyodum panik atak vardı şimdi ise onu kontrol etmeye çaılıyorum herkezden uzağım artık ruhen zamanla komple uzaklaşcam cnm ama dedğim gibib zaman ihtiyacım var.tavsiyerin varmı daha bana

aynı seylerı bende yasadım canım en acısıda kendı aılem tarafından yasatıldı bana bunlar ve ılerledı ne hale geldım bılsenaynı dedıgın gıbı elım ayagım tıtrerdı bırısı sana bısey dıcem dese ve en kotusu de ıftıralarına bıle maruz kaldım allaha bıraktım ...o donemde ben oyle kotu bırsey duydugumda cokcok afedersın tuvalete kılıtlenıyordum ve buyk abdest yapmaktan bıtap dusuyordum ınanır mısın bagırsaklarım bosalıyordu anında yanı artık vucudumun verdıgı tepkı buydu sanırım wc de saatlerce buyuk abdest yapmak....ama allaha daha cok baglandım namazlarıma sıkı sıkıya yapıstım dılımden dualar zıkırler kendı ahl ve durumuma uyan arastırarak buldum ınternetten sıkıntı vs duaları okuyarak yuce rabbım sayesınde astım bu gunlerı sımdı rabbıme bınlerce kereler hamdolsun kı nasıl oldum bılıyor musun o karsısında dızlerımın tıtredıgı ınsanları zerre kadar umursamıyorum rabbım oyle bır ırade guc kuvvet verdı kı hepsını sıldım sıfırladım karsılastıgımız da oldu tek soz etmeden ezdım onları karsımda el pence oldular resmen....tum bunlar sadece rabbımın sayesınde oldu o nasıp ettı ben suclu degıl madurdum rabbım mazlumun duasını gerı cevırmez cok fırsat gectı elıme onları rezıl kere rezıl etmek ıcın ama yapmadım allaha bıraktım ve hep aldım kotu haberlerını hep ıflah olmadılar yıne de uzuldum yalnız bır sey var hakkımı helal etmeyecegım ahırette hesaplasacagız sana tavsıyem allaha sıgın ıbadetlerıne yapıs atlatacaksın mevlam gorelım neyler neylerse guzel eyler

Ağlıyorum suan yzadıklarına ben her iki taraftan yaşadım ve yaşıyorum kaynanamlar altkatımda kaynanamın kötü eltisi tam karşı dairemde ve onun suratsız gelinleri de öyle annem alt sokağımda kafayı yicem arkadaşım önceden daha kötüydüm 1 haftadır biraz daha iyiyim nasılmı artık hepsiyle hörüşmüyorum yani selema selam ama hepsi burnumun dibinde nuna rağmen bide bi kocam var melek ona kıyıpta ailesinden nasıl koparayım babasının onu reddetmesinden korkuyorum bana bi laf sölettrimez ama iftaralar va dedikodular beni mahfetti ama tek suçlu kaynamın eltisi hükmü geçen bi kadın herşeye karışır gelinleri asker gibi ayakta onun yanında kaynanmda öle çok korkuolarki ondan hepsine lafını geçiro heo o yönlendio eskiden beri böleymiş bende buna izin vermeyince benle uğraşmaya başldı kimle arkadaş olduysam aramı bozdu iftira attı kaynamları fitnedi halada öle ve kaynanmlar beni kötü gelin olarak biliyolar konuşuyoz ama anlıyorum bana karşı soğuklar konuşsan olmuo cok gerikafalılar anlamıyolar öle bişey yok diolar ve ben hepsiyle aynı apartmandayım hiç birini sevmiyorum

Annme gelince annem yakın olduğu için kıskançlıkları ve kaynamın eltisi benim ailemle eşimin ailesinin arasını bozdu gelip gitmiyolar ne kötü bi durum dime anneminde huyu kötü çok anlayışsız bi kadın heryönden of derim çok büyük çıkmazdayım allhıma sığındım

Back
X