Arkadşlr evlenince problemler yaşadığım için yada kısaza özetleyeyim evlendiğim yer biraz geri görüşlü insanlar ve aile aprtmanı zaten böle bi konuda açtım okuyabilirsiniz o yüzden oraya alışmam çok zor oldu çok kalabalıklar dı ve her huyları aynıydı ben hiç benimseyemedim orayı ve bana karşıda bi dışlama bi yerden bişey duysalar idrek benim üzerime atarlardı evde bi kıyamet bi gürültü hep huzurum bozulurdu bide annemin yakınlığı da dert ölede bi konum var ve ben hepsini kaldıramadım şimdi kendimim tuhaf hissediyorum hep bi kavga cıkcakmış bi laf olcakta yine benim üatüme kalcakmış gibib hep kendim bi endişe içindeyim kendimi kasıyorum onları görünce bi değişik oluyorum panik yapıyorum fazla aynı ortamda kalmıyorum ne bilim örneğin bi komşum sana bişey diyeceğim dese bile hemen dizlerim titriyor panik yapıyorum bi dedikodu felanmı çıkarmışlar benim adımımı karıştırmışlar diye ayrıyetten şunuda belirteyim kırsal bi bölgede yaşıyoruz nie belirtim çünkü böle yerlerde bazı kadınların tek derdi dedikodu hastamıyım ben ne yapsam bi akıl verin doktoramı gitsem.