Rahim ağzı açıklığı

elvinnur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2013
387
67
98
48
Doktor bey bilmem bu mesaj size gerçekten ulaşıyormu. Ben ilk hamileliğim tüp bebek ikiz doğum oldu. Üçüncü ayda iken rahim ağzı açık denildi ve yatak istirahati verildi bi tek ihtiyaç için kalktım. Şimdi normal yolla hamileyim ikinci defa rahim ağzı açılırmı. Yedi haftalık oldu.

Doktor bey bilmem bu mesaj size gerçekten ulaşıyormu. Ben ilk hamileliğim tüp bebek ikiz doğum oldu. Üçüncü ayda iken rahim ağzı açık denildi ve yatak istirahati verildi bi tek ihtiyaç için kalktım. Şimdi normal yolla hamileyim ikinci defa rahim ağzı açılırmı. Yedi haftalık oldu.
İkizlere hamileyken doğum yaptnmı bebeklerin durumu ne canm böyle durumda rahm ağzı dıkışı yapılıyor diye biliyorum bende ikiz hamileym doktorum yarına bakacak ona göre dikiş için çağrcak

İkizlere hamileyken doğum yaptnmı bebeklerin durumu ne canm böyle durumda rahm ağzı dıkışı yapılıyor diye biliyorum bende ikiz hamileym doktorum yarına bakacak ona göre dikiş için çağrcak
Tabi doğdular ama erken oldu 31 haftalık kızın suyu patladı bi on gün tuttular sonra sezeryan doğum oldu bir ay küvezde KALDILAR Allah A binlerce şükür olsun durumları iyi şimdi. Şimdi de normal yolla hamileyim yedi hafta oldu

Tabi doğdular ama erken oldu 31 haftalık kızın suyu patladı bi on gün tuttular sonra sezeryan doğum oldu bir ay küvezde KALDILAR Allah A binlerce şükür olsun durumları iyi şimdi. Şimdi de normal yolla hamileyim yedi hafta oldu
doktorunla gorus istersen 3 aylıkken yapılıyor rahm ağzı dikişi ona göre. Onlem alınır canm ben de en son gttğmde dikiş gerekli olabilir dedi son durum yarına bakacak ona göre dikiş atılcak şu zamanda gel diycek büyük bi ihtimalle

Bana da 20.Haftada aciklik nedeniyle dikis atildi. Cok sukur 35+3 luk ikizlerimi kucagima aldim.
Sizde sorun var miydi?sebepsizmiydi ivf?
Cocuklar arasinda kac yil olacak?
Daha once rahime dikis atildiysa yine atilir diye biliyorum. Hatta 3.aylarda mutlaka atilmali diye biliyorum.cunku rahim zarar gormus bikere demekki tasimiyor.. dikkat etsen iyi olur,dr una mutlaka soyle bunu.
Saglikla kucaginiza almaniz dilegiyle..

Merhabalar : muhtemel cogul gebelıge baglı erken dönemde rahım agzının acılmıs olabılecegını dusunsek de rahım agzı ölcumlerı yapılarak yakın takıp edılmenız yararlı olucaktır. Yuksek rısklı gebelık ( perınatolojı) bölumunun takıp etmesı yararlı olucaktır. Guzel bır gebelık dılerım.

Back
X