Rahim ağzı kanseri hakkında smear testi

nazanil

Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2013
1
0
6
Ankara
Merhaba bayanlar, size özel bir sorum olacaktı. Bugün özel muayenehanesi olan bir kadın doğum doktoruna gittim ve rahim ağzı kanseri ön teşhisi için smear testi yapılması gerektiğini söyledi. Bende araştırdım biraz ama iki tane test yöntemi varmış sanırım. Biri normal smear diğeride thinprep diye bişey. Hangisini istersen ondan yaptıralım dedi. Sizce hangini yaptırmalıyım. thinprep olan pahalıymış sanırım ama burdada şöyle bir yorum buldum
Rahim Ağzı Kanserinin Ön Teşhisinde Thinprep Pap Testi | Sanal İçerik

Lütfen acil yorumlarınızı bekliyorum :(:(:(

Merhaba bayanlar, size özel bir sorum olacaktı. Bugün özel muayenehanesi olan bir kadın doğum doktoruna gittim ve rahim ağzı kanseri ön teşhisi için smear testi yapılması gerektiğini söyledi. Bende araştırdım biraz ama iki tane test yöntemi varmış sanırım. Biri normal smear diğeride thinprep diye bişey. Hangisini istersen ondan yaptıralım dedi. Sizce hangini yaptırmalıyım. thinprep olan pahalıymış sanırım ama burdada şöyle bir yorum buldum
Rahim Ağzı Kanserinin Ön Teşhisinde Thinprep Pap Testi | Sanal İçerik

Lütfen acil yorumlarınızı bekliyorum :(:(:(

yenı olanı dah ıyı gıbı geldı bana sankı

nasılsa test yapılış yöntemı aynıymış ( rahım içi sıvı felan ) pahalıymış diyince aklıma geldı kadın saglık merkezleri var ücresiz yapıyorlar

Back