Siz ne ameliyatı oldunuzÇok geçmiş olsun Allah şifa versin. Bu alanda Prof.dr Samet Topuz hocayı çok şiddeetle öneriyorum. Eğer İstanbuldaysanı onun da görüşünü muhakka alın derim/ ben de kendisine hpvden sebep ameliyat olmuştum
Çok teşekkür ederimSiz ne ameliyatı oldunuz
Ben konizasyon oldum. Rahim ağzı alındı. Cin2 sebebiyle:Siz ne ameliyatı oldunuz
Benim daha ağır bir ameliyat olucak. Rahim rahim ağzı yumurtalıklar tüpler lenfler ve karın yağ dokusu alınacakBen konizasyon oldum. Rahim ağzı alındı. Cin2 sebebiyle:
Benim daha ağır bir ameliyat olucak. Rahim rahim ağzı yumurtalıklar tüpler lenfler ve karın yağ dokusıBen konizasyon oldum. Rahim ağzı alındı. Cin2 sebebiyle:
kapalı ameliyatmı oldunuzBen konizasyon oldum. Rahim ağzı alındı. Cin2 sebebiyle:
Biliyorum evet. O yüzden size şiddetle Samet hocayı öneriyorum. Kendisi jinekolojik onkoloji profesörü ve alanında çok iyi. Hatta mesajla da danışabilirsiniz tahlilinizi gönderip. Ben öyle ulaşmıştımBenim daha ağır bir ameliyat olucak. Rahim rahim ağzı yumurtalıklar tüpler lenfler ve karın yağ dokusı
kapalı ameliyatmı oldunuz
Çok teşekkür ederim ama doktorumdan çok memnunum çok ilgili pratik tecrübeli bir doktor. O yüzden onunla devam etme kararı aldımBiliyorum evet. O yüzden size şiddetle Samet hocayı öneriyorum. Kendisi jinekolojik onkoloji profesörü ve alanında çok iyi. Hatta mesajla da danışabilirsiniz tahlilinizi gönderip. Ben öyle ulaşmıştım
İnşallah çok güzel geçer ameliyatınız ve geçer giderÇok teşekkür ederim ama doktorumdan çok memnunum çok ilgili pratik tecrübeli bir doktor. O yüzden onunla devam etme kararı aldım
Çok teşekkür ederim ama doktorumdan çok memnunum çok ilgili pratik tecrübeli bir doktor. O yüzden onunla devam etmeBiliyorum evet. O yüzden size şiddetle Samet hocayı öneriyorum. Kendisi jinekolojik onkoloji profesörü ve alanında çok iyi. Hatta mesajla da danışabilirsiniz tahlilinizi gönderip. Ben öyle ulaşmıştım
inşallah çok teşekkür ederimİnşallah çok güzel geçer ameliyatınız ve geçer gider
Merhaba sizin kaçıncı evre teşhisi kondu, karın yap dokusu neden alınıyor acaba çok çok geçmiş olsun, ameliyatınız hangi günBenim daha ağır bir ameliyat olucak. Rahim rahim ağzı yumurtalıklar tüpler lenfler ve karın yağ dokusı
kapalı ameliyatmı oldunuz
Merhaba bana evre söylemediler ama ama sıçrama yokmuş. Ameliyatım yarın. Bu operasyonda karın zarı ve bir miktar yağ dokusuda alınıyormuş ismi wertheim operasyonuMerhaba sizin kaçıncı evre teşhisi kondu, karın yap dokusu neden alınıyor acaba çok çok geçmiş olsun, ameliyatınız hangi gün
Merhabalar çok geçmiş olsun aynı hastalığı annemde yaşadık ama kanser böbreklerine ve lenf bezlerine sıçramıştı rahim ağzı kanseri idi başka organlarınıza yayılmadığı için daha ilk evredesiniz büyük ihtimalle annemi ameliyata aldılar kapalı ameliyat ile kanser bölgeyi temizlediler 8 saat civarı sürdü ameliyat son haftada bir kemoterapi ve her gün ışın tedavisi oldu tedavisi bittiktendaha sonra taburcu ettiler moralini yüksek tutmalısın dediğim gibi çok yüksek evre olduğunu düşünmüyorum kanserli bölgeyi temizleyip kapatacaklardır zaten doktorunuz bilgi vermiştir hangi bölgede oturuyorsunuz bilmiyorum ama Adana başkent Seyhan hastanesi bu konuda çok gelişmişMerhaba arkadaşlar, uzun süredir burdaki forumu okurum bugünede yazmak kısmet oldu. 2-3 aydır ilişki sonrası kanamam oluyordu. İlk zaman çok önemsemedim ama geçen hafta çarşamba günü randevu alıp jinekoloğa gittim. Rahim ağzımda yara gibi bişey gördü biyopsi alınması lazım dedi. Özel muayenehane olduğu için yüksek bir meblağ istedi. Bende ertesi günü özel hastaneye gidip tekrar muayene oldum. Yine doktor rahim ağzımda polip kitle gibi bişey olduğunu söyledi alalım dedi tamam dedim ertesi sabah aldırdım. 2 gün sonrada sonucu geldi ve kanser. Sıçrama olup olmadığına bakmak için ilaçlı mr a girdim alt üst batın ertesi günüde onun sonucu geldi. Sıçrama yok ameliyat edebiliriz dedi. Ameliyatım haftaya olucak. Radikal histerektomi ( wertheim ameliyatı deniyormuş) . Bu ameliyatı olan biri varsa bana yardımcı olursa çok sevinirim
Merhabalar çok geçmiş olsun aynı hastalığı annemde yaşadık ama kanser böbreklerine ve lenf bezlerine sıçramıştı rahim ağzı kanseri idi başka organlarınıza yayılmadığı için daha ilk evredesiniz büyük ihtimalle annemi ameliyata aldılar kapalı ameliyat ile kanser bölgeyi temizlediler 8 saat civarı sürdü ameliyat son haftada bir kemoterapi ve her gün ışın tedavisi oldu tedavisi bittiktendaha sonra taburcu ettiler moralini yüksek tutmalısın dediğim gibi çok yüksek evre olduğunu düşünmüyorum kanserli bölgeyi temizleyip kapatacaklardır zaten doktorunuz bilgi vermiştir hangi bölgede oturuyorsunuz bilmiyorum ama Adana başkent Seyhan hastanesi bu konuda çok gelişmiş
Merhaba teşekkür ederim sizede geçmiş olsun. Bende yayılım görülmedi. İnşallah komple temizlenicek dedi doktorum bakalım ben istanbuldayımMerhabalar çok geçmiş olsun aynı hastalığı annemde yaşadık ama kanser böbreklerine ve lenf bezlerine sıçramıştı rahim ağzı kanseri idi başka organlarınıza yayılmadığı için daha ilk evredesiniz büyük ihtimalle annemi ameliyata aldılar kapalı ameliyat ile kanser bölgeyi temizlediler 8 saat civarı sürdü ameliyat son haftada bir kemoterapi ve her gün ışın tedavisi oldu tedavisi bittiktendaha sonra taburcu ettiler moralini yüksek tutmalısın dediğim gibi çok yüksek evre olduğunu düşünmüyorum kanserli bölgeyi temizleyip kapatacaklardır zaten doktorunuz bilgi vermiştir hangi bölgede oturuyorsunuz bilmiyorum ama Adana başkent Seyhan hastanesi bu konuda çok gelişmiş
Teşekkür ederim . Doktorunuz çok önemli bu konuda dediğim gibi moralinizi yüksek tutun iyi ki erken gitmişsiniz kontrollerinizi de ihmal etmeyinMerhaba teşekkür ederim sizede geçmiş olsun. Bende yayılım görülmedi. İnşallah komple temizlenicek dedi doktorum bakalım ben istanbuldayım
Doktorum çok moral veriyor esprili ne zaman arasam açar yaşlı bir doktor. Bende ilişkiden sonra kanama şikayeti vardı o şekilde gittim ve görüldü. Tabiki insanın morali bozuluyor ama yapacak bişey yok gelmiş gitmiş olsun biran önceTeşekkür ederim . Doktorunuz çok önemli bu konuda dediğim gibi moralinizi yüksek tutun iyi ki erken gitmişsiniz kontrollerinizi de ihmal etmeyin
Doktorum çok moral veriyor esprili ne zaman arasam açar yaşlı bir doktor. Bende ilişkiden sonra kanama şikayeti vardı o şekilde gittim ve görüldü. Tabiki insanın morali bozuluyor ama yapacak bişey yok gelmiş gitmiş olsun biran önce
Anneniz iyileşmiştir umarımTeşekkür ederim . Doktorunuz çok önemli bu konuda dediğim gibi moralinizi yüksek tutun iyi ki erken gitmişsiniz kontrollerinizi de ihmal etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?