Merak etmeyin yayılma olsada tedavisi var üzülmeyin. Ameliyat olamayıp ileri evre ılanlarda bile sadece kemo radyoterapi ile iyileşiyorlarmerhaba gelmiş geçmiş olsun. Bizde annemde bir sürece girdik bundan 1 ay önce parça aldılar heyete girecek yarın sonra bize arayacaklar ve ne yapmamız gerek onu öğreneceğiz. Pette rahimde yayılmış lenfler de var gözüküyor. Kemikler de de olabileceği şüphesi ile parça almışlardı. Bakalım neler olacak cok gerginim belirsizlik insanı cok üzüyor. Herkes için mutlu son diliyorum..
İnşallah güzel haberler gelirMerak etmeyin yayılma olsada tedavisi var üzülmeyin. Ameliyat olamayıp ileri evre ılanlarda bile sadece kemo radyoterapi ile iyileşiyorlar
Evet maalesef. Benim konu ve süreç hakkında hiçbir fikrim yoktu, bukadar ciddi ve farklı bir noktaya geleceğini bilseydim araştırır ve başka yol izlerdim. Oyüzden ayrıca iyice tedirgin oluyorum.Devlette mi yaptırdınız
Yok ondan değil devlette sonuçlar özele göre daha geç çıkıyor ondan sordumEvet maalesef. Benim konu ve süreç hakkında hiçbir fikrim yoktu, bukadar ciddi ve farklı bir noktaya geleceğini bilseydim araştırır ve başka yol izlerdim. Oyüzden ayrıca iyice tedirgin oluyorum.
inşallah teşekkürler temennimiz o yönde :)İnşallah güzel haberler gelir
Merhaba var mı bir haberEvet maalesef. Benim konu ve süreç hakkında hiçbir fikrim yoktu, bukadar ciddi ve farklı bir noktaya geleceğini bilseydim araştırır ve başka yol izlerdim. Oyüzden ayrıca iyice tedirgin oluyorum.
Merhaba düşündüğünüz için çok teşekkür ederimMerhaba var mı bir haber
Rica sderim ne demek. Daha kötü bir şey olmadığına çok sevindim . HerTavsiyem aldırın yoksa benim gibi daha çok uğraşmak zorunda kalırsınız . En azından risk ortadan kalkar muhtemelen zaten size kapalı yaparlar diye düşünüyorum onun da çok bir ağrısı sızısı olmuyorMerhaba düşündüğünüz için çok teşekkür ederimbugün gidip aldım, çok şükür biyopsim carsinoma in situ idi ama Leep sonucu patoloji kanser çıkmamış. Ancak başlangıç evresi olduğundan doktor soğuk konizasyon ameliyatı yapmak istiyor. Rahim ağzını alıyorlarmış.
Merhaba düşündüğünüz için çok teşekkür ederimbugün gidip aldım, çok şükür biyopsim carsinoma in situ idi ama Leep sonucu patoloji kanser çıkmamış. Ancak başlangıç evresi olduğundan doktor soğuk konizasyon ameliyatı yapmak istiyor. Rahim ağzını alıyorlarmış.
Size de geçmiş olsun ben konizasyon oldum. 45 dakika sürdü, rahim ağzım alındı. Patolojim temiz çıktı şükür ve 6 ay kontrolünde de hpvden kurtulmuştum. Umarım sizin de öyle olur.Merhaba düşündüğünüz için çok teşekkür ederimbugün gidip aldım, çok şükür biyopsim carsinoma in situ idi ama Leep sonucu patoloji kanser çıkmamış. Ancak başlangıç evresi olduğundan doktor soğuk konizasyon ameliyatı yapmak istiyor. Rahim ağzını alıyorlarmış.
Çok teşekkür ederim. Soğuk konizasyon mu oldunuz? Leep e göre daha ağır bir operasyonmuş tabi, İyileşme süreci ve kanamalarınız nasıldı acaba.öncelikle konu sahibi çok geçmiş olsun. Ameliyatın iyi geçmesine çok sevindim . Biran önce tamamen toparlanır iyileşirsiniz inşallah.
Size de geçmiş olsun ben konizasyon oldum. 45 dakika sürdü, rahim ağzım alındı. Patolojim temiz çıktı şükür ve 6 ay kontrolünde de hpvden kurtulmuştum. Umarım sizin de öyle olur.
Evet soğuk konizasyon oldum zaten sıcak konizasyon leep oluyor , 45 dakika sürdü. Hiçbir şey hissetmedim, 1 saat sonra yürüyerek eve gittim :) ne kanamam oldu ne ağrım. İlk gün hafif böyle sanki iğne gibi oldu sonra hiçbir şeyim olmadı çok şükür. Doktor önemli bu konuda tabi.Çok teşekkür ederim. Soğuk konizasyon mu oldunuz? Leep e göre daha ağır bir operasyonmuş tabi, İyileşme süreci ve kanamalarınız nasıldı acaba.
Hpv negatif olabildiniz mi, bu süreç biraz yorucu olacak galiba,Evet soğuk konizasyon oldum zaten sıcak konizasyon leep oluyor , 45 dakika sürdü. Hiçbir şey hissetmedim, 1 saat sonra yürüyerek eve gittim :) ne kanamam oldu ne ağrım. İlk gün hafif böyle sanki iğne gibi oldu sonra hiçbir şeyim olmadı çok şükür. Doktor önemli bu konuda tabi.
Bana da hpv negatif olma sürecinde neler yaptığınızı yazar mısınızHpv negatif olabildiniz mi, bu süreç biraz yorucu olacak galiba,
Evet oldum. Ameliyattan sonra ekstra hiçbir şey yapmadım.Hpv negatif olabildiniz mi, bu süreç biraz yorucu olacak galiba,
Nasılsınız ? Neler yaptınızBana da hpv negatif olma sürecinde neler yaptığınızı yazar mısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?