Rahim ağzı kanseri

Merak etmeyin yayılma olsada tedavisi var üzülmeyin. Ameliyat olamayıp ileri evre ılanlarda bile sadece kemo radyoterapi ile iyileşiyorlar

Evet maalesef. Benim konu ve süreç hakkında hiçbir fikrim yoktu, bukadar ciddi ve farklı bir noktaya geleceğini bilseydim araştırır ve başka yol izlerdim. Oyüzden ayrıca iyice tedirgin oluyorum.
Yok ondan değil devlette sonuçlar özele göre daha geç çıkıyor ondan sordum

Merhaba var mı bir haber
Merhaba düşündüğünüz için çok teşekkür ederim bugün gidip aldım, çok şükür biyopsim carsinoma in situ idi ama Leep sonucu patoloji kanser çıkmamış. Ancak başlangıç evresi olduğundan doktor soğuk konizasyon ameliyatı yapmak istiyor. Rahim ağzını alıyorlarmış.

Rica sderim ne demek. Daha kötü bir şey olmadığına çok sevindim . HerTavsiyem aldırın yoksa benim gibi daha çok uğraşmak zorunda kalırsınız . En azından risk ortadan kalkar muhtemelen zaten size kapalı yaparlar diye düşünüyorum onun da çok bir ağrısı sızısı olmuyor

Merhaba
Bende sizin sonucunuzu cok merak ediyordum, gecmis olsun. Umarım ameliyat ve sonrası süreciniz de olumlu geçer. bilgi verin lütfen

öncelikle konu sahibi çok geçmiş olsun. Ameliyatın iyi geçmesine çok sevindim . Biran önce tamamen toparlanır iyileşirsiniz inşallah.
Size de geçmiş olsun ben konizasyon oldum. 45 dakika sürdü, rahim ağzım alındı. Patolojim temiz çıktı şükür ve 6 ay kontrolünde de hpvden kurtulmuştum. Umarım sizin de öyle olur.

Çok teşekkür ederim. Soğuk konizasyon mu oldunuz? Leep e göre daha ağır bir operasyonmuş tabi, İyileşme süreci ve kanamalarınız nasıldı acaba.

Çok teşekkür ederim. Soğuk konizasyon mu oldunuz? Leep e göre daha ağır bir operasyonmuş tabi, İyileşme süreci ve kanamalarınız nasıldı acaba.
Evet soğuk konizasyon oldum zaten sıcak konizasyon leep oluyor , 45 dakika sürdü. Hiçbir şey hissetmedim, 1 saat sonra yürüyerek eve gittim :) ne kanamam oldu ne ağrım. İlk gün hafif böyle sanki iğne gibi oldu sonra hiçbir şeyim olmadı çok şükür. Doktor önemli bu konuda tabi.

Hpv negatif olabildiniz mi, bu süreç biraz yorucu olacak galiba,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…