• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim ağzı kısalığı lütfen cvp verin

Kızlar göbek deliginiz aciyor muu?hareketlerini göbek deliğimin oralarda ve üstlerde hissediyorum.ondan olabilirmi acaba...kizalr birde siz evin içinde yuruyormusunuz...hani odadan odaya falan.ben bu sıralar biraz abarttım sanki.iyi hissediyorum die.

Kızlar göbek deliginiz aciyor muu?hareketlerini göbek deliğimin oralarda ve üstlerde hissediyorum.ondan olabilirmi acaba...kizalr birde siz evin içinde yuruyormusunuz...hani odadan odaya falan.ben bu sıralar biraz abarttım sanki.iyi hissediyorum die.
Ben yürüyorum mecbur gün içinde illa biseyler oluyo ama gidip gelme gibi yani yormadan. Göbek deliğinde bişey yok ama genital organda böyle batma gibi ağrılar hissediyorum o korkutuyo beni. Onun dışında bi sknti yok gibi ama hiç belli olmuyo iyiyim dediğim zamanlarda uzunluklarim hep kisaldi malesef. Perşembe randevum var günler geçsin ve gideyim hemen...

Kızlar bende bugün dışarı çıktım yemek yedim biraz bebis için alışveriş yaptım. Eve gelince çok kötü oldum belim ve Karnım çok ağrıyor. Bide mide bulantısı var. Keşke cikmasaydim :(

Erkencianne o batma bendede oluyor arada.rahim büyümesi diyolar.gibek deligide o yüzden diolar.ama uzun sürmüyor sukur.pembe başlıklı kız sende birde hunileşme var.ne alisverisi..bence daha dikkatli olmalısın.

Bende de hunilesme olduğu için malesef hiç öyle gezmeye heves bile edemiyorum malesef. Ya bide sürekli yattığım için sanırım surekli kendime stres yapacak bişey buluyorum. Şimdi de sanki karnım assa inmiş gibi geliyo. Çok korkuyorum valla ya kafam karma karışık oldu. Keşke randevuyu daha erkene alma şansım olsaydı ama ışte eşim 'den dolayı beklemek zorundayim

Merak etmeyin allh yardım edecek bize ısallh.bende dün gece sağ kasığımda bir agri.uyuyamadim.hemen kalktım magnorm içtim belime bisi sardım.duzeldi sukur.terasda oturmustum biraz rüzgar yaparmı.yada dondurma yedim.bunlar yapabilirmi sizce.

Evet cnm hastanedeyim tahlil verdim sonuçları bekliyorum. Devlet Hastanesine geldim bugün a doktor doğru düzgün ilgilenmedi. Hiç tatmin olmadım açıkçası. Karindan rahim agzimi ölctu 26 mm dedi. Hunilesme mevcut dedi. Birazdan nst ye girecem.

Canım işte sorun orda değil. Üstten ölcunce benim zaten hep öyle çıkıyor. Benim kendi doktorum kesinlikle alttan usg ile ölçülmesi gerek net sonucu öyle belli olur demişti. Bu doktor karından olctu 1 dakika sürmedi muayene etmesi. Çok sinir oldum. Tahlili de ben istedim sarı akıntım vardı diye. Çok şükür nst de tahliller de normal çıktı. Yarın kendi doktoruma gidecem.

Bilmiyorum aslında farklılık olsun istedim farklı bir fikir alayım dedim ama pişman oldum. Yarın kendi doktoruma randevu aldım gidecem 1 bucukta.

Git de için rahat etsin en azından canım. Bende perşembe yi iple çekiyorum. Bu ara sanki doğum yaklaştı gibi geliyo bebek sanki hafiften yerine yerleşmeye başladı gibi hissediyorum. Inşallah bir kaç hafta daha bekler

Farklı bir doktora görünmeyi istiyor insan.bende gitmiştim 1 ay falan önce.oda aynisini soyleyince rahatladim tabi.alttan ve usttenn cok fark etmio.senin için önemli olan hunileşme.evde yapman gereken sürekli yatmak dolaşmamak ve bol su.cok önemli.4 lt iciorum ben.birde siz nidicard kullaniyomusnuz.rahim ağzı icin iciorum ben.

Back
X