- 10 Aralık 2014
- 8.631
- 6.441
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim biraz daha dayan. Çok şükür 34 lu haftayı gördün insallh darısı bizim başımıza :)Bugün biraz daha iyiyim şükür ama günler geçmiyo çok bunaldim artık 7 haftadır yatıyorum ve yatmam gereken 4 hafta daha var doktor durursa eger 38. Haftada alicak doguma. Insallah durur. Ama 4 hafta nasıl geçer bilmiyorum :)
Maşallah bebeğin kilosu falan güzel şeker için de dikkat edersin biraz korkacak bişey yok :)Bugün bende gittim kontrole.allaha şükür iyi herşey.bebegimde 1008 gr 26 haftaligim.seker yüklemesi yapıldı.biraz şeker çıktı.diyet verdi.bakalim ne olacak.
Maşallah canım 30 u gördün bak sende çok şükür çok sevindim rahim agzi uzunlugun için de endişe etme bende haftalardır aynı şekilde ilerliyorum bende bugün 34+3 üm çok şükür. Bebeğinin kilosu falan nasılCanım bende iyiyim çok şükür. Dün kontrole gittim rahim ağzım 15 mm olmuş. Doktor yatmaya devam et dedi. Bebeğim iyiydi şükür. 29+5 olduk bugün. Haftaya celestone vurulacam yine 2 doz bakalım.
Inşallah cnm ya. Bebeğin kilosu 1475 gr di. Doktor iyi dedi çok şükür. Ama bebeğin böbrek lerinde ki genişleme biraz ilerlemiş dedi. Sağ böbrek 11 mm sol böbrek de 12 mm dedi doktor ama suyu iyi dedi. Doğumdan sonra müdahale gerekebilir dedi öyle yani.Maşallah canım 30 u gördün bak sende çok şükür çok sevindim rahim agzi uzunlugun için de endişe etme bende haftalardır aynı şekilde ilerliyorum bende bugün 34+3 üm çok şükür. Bebeğinin kilosu falan nasıl
Canım inşallah öyle müdahale ye falan gerek kalmaz sen içini ferah tut inşallah hiç sknti çıkmadan sağlıcakla evlatlarimizi kucaklariz Rabbim hepsini korusun inşallah. Benim randevum 26 temmuz da daha çok var önümüzde ki hafta bi devlete gitsem mi acaba diyorum çünkü meraktan çatlıyorum:)Inşallah cnm ya. Bebeğin kilosu 1475 gr di. Doktor iyi dedi çok şükür. Ama bebeğin böbrek lerinde ki genişleme biraz ilerlemiş dedi. Sağ böbrek 11 mm sol böbrek de 12 mm dedi doktor ama suyu iyi dedi. Doğumdan sonra müdahale gerekebilir dedi öyle yani.
Inşallah cnm gerek kalmaz müdahaleye. Benim doktorum her hafta çağırıyor. Devlete gitme bence adam akıllı ilgilendikleri yok saatlerce sırada beklemesi de cabasi. Yine de sen bilirsin git istersen farklı bir fikir almış olursun.Canım inşallah öyle müdahale ye falan gerek kalmaz sen içini ferah tut inşallah hiç sknti çıkmadan sağlıcakla evlatlarimizi kucaklariz Rabbim hepsini korusun inşallah. Benim randevum 26 temmuz da daha çok var önümüzde ki hafta bi devlete gitsem mi acaba diyorum çünkü meraktan çatlıyorum:)
Canim bence normal. Bak benim oğlum da 34 haftalik doğdu doktor diyo 2 ay geriden hesapla gelişimini. Her çocuk bir değil kimi daha erken konuşur kimi daha geç. Benim karşı komşu var onun oğlu da 25 aylık hiç doğru düzgün kelime soyleyemiyor bile. Ama geçen gün parkta bi kız gördüm maşallah şakır şakır konuşuyordu annesi 22 aylik dedi. Ben çok sorun etmiyorum açıkçası.Benimde 23 aylık suan gerçi bir ayda erken doğdu ama olsun. Benim kızda öyle herşeyi anlar yapar ama konusamiyo söylenenleri tekrar etmeye falan çalışıyo ama daha ötesi henüz yok. Eşimin dayısının kızı var. Onunda oğlu var 25 aylık oldu o. Baya konuşuyo. Renkleri falan söylüyomuş. O mu normal bizim kız mi çok geri kaldı yoksa benim kız normal o mu çok ileri düzeyde onu düşünmekteyim bu ara. Pedagoga falan gotursemmi diyorum.