Rahim ağzı yaraları, tedavi ve tercübesi olanların paylaşım alanı..

Canim rahim agzinda yaram var.kasik agrim oluyordu alt karin bolgesinde.2yildir kultur yaptirdim bisey cikmadi en son ozel bir labda pcr twsti yaptirdim klamidya cikti.sen hic test yaptirdin mi
Yok canım ya acaba bendede klamidya mi var çok korkuyorum

Meraba bende saglikocagina spiral taktirmak icin gittigimde rahim agzinda yara oldugunu ogrendim hemsirede yaktirmak yada dondurmak gerek dedi adetim 10 12 gun suruyor yaradan dolayimi uzun olur bel agrimda cok oluyor doktora gitcem ama korkuda var ne yapiliyor doktorda tahlil falan mi cvb yazarsaniz sevinirim oglumda 2 sene spiral kullandim ondan bu yana hep 10 gun suruyor cikarttirdim hamile kaldim simdi 1 yasinda kizim var 1 sene boyunca 3 aylik korunma ignesi vurundum o yuzden adet olmuyordum ignenin etkisi gecince adet oldum

Slm kızlar benim yaram vardı yakıldı bir ay oldu dün . Bugün regl oldum . Ama kan gelmiyor siyah birşey geliyor hafif kanlı . Anlam veremedim acaba yaramı düşüyor . Siyah ama korktum bilen yada böyle birşey yaşayan varsa acil cevap verebilir mi 12 gün sonra kontrolum var hemen mi gidim bilemedim

Merhaba,
Son durumunuz nedir acaba? Pütürler geçti mi? Benim de diş yuzeyde pütürlükler var, bi sürü. Dr asit ve camera ile taradi, vulva yüzeyini, ama bir şey yok dedi onlar için. Benim cildim pürüzsüzdü, hatta popo alt kısmında da pütürlükler var.

Selam kizlar.rahim ağzı yarası yaktırıp rahim ağzında darlik olusan varmi. Ben yaktirdim 2 sene sonra rahim filmi icin gittim dr kesinlikle rahim ağzı açılmıyor cekemem filmi dedi acaba nasil duzelir tamda tupbebek yaptiracakken cok kötü oldu bu

arkadaşlar bendede yara vardı hemde cok büyüktü 4 ay önce yaktırdım baya bi acı verdi , allaha şükürki geçti ama yaktırmayı pek tavsiye etmem en iyisi lap yöntemi bende sonradan öğrendim
Merhaba bende 4 ay önce yaktırdım 1 ay ilişki yasaktı hala her ilişkide kanama oluyor, dr gittim yara yok dedi maa neden kanama oluyor hala

Merhaba. Ben de cin1 ve kronik servisit teşhisi aldım. Leep yaptıracağım. Sizin durumunuz nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…