- 10 Mart 2018
- 27
- 35
- 3
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #2.121
Aynen bencede sor doktor biraz abartmış çünkü.. ben kürtaj yaptım 1 hafta sonra doktor rahim çok iyi tıparlamış değil. 1 yıl ne demekNisanda kontrolum var tekrar sorcam bakalım bu süre banamı ozel herkesemi ayni. Bende sasirdim bi ara saka yapiyor sandım
Merhaba yaktırdıktan sonra kanamam oldumu ben yaktiralı 10 gün oldu kanli lekelenmë tarzı akıntım var sizde de oldumuYara yaktiranlar lutfen cevap bekliyorum yarayi yaktirdim bir bucuk ay oldu doktor iliski icin 3 ay bekle sonra 3 ay esin korunarak birlikte ol ve 1 sene gebe kalma dedi bu dedikleri normalmi herkesemi aynisi uygulaniyor ilk defa duydum boylesini
Hafif kanli normal dedi doktor. Bende kanama oldu kontrole gittim beklemeden ama kanama yaradan degil hormonel dengesizlikten olmus ilac verdi gecti. Tam kan gibi olursa git benceMerhaba yaktırdıktan sonra kanamam oldumu ben yaktiralı 10 gün oldu kanli lekelenmë tarzı akıntım var sizde de oldumu
Fitili yara yakimindan sonrami verdi. Bende vermemisti bilemedim bence bi git kontrole ihmal etmeBayanlar yaramı yaktirdim 10.günümdeyim sarımsı su gibi akıntilarim bitti bugün koyu kanlı bir akıntım geliyor çok üzülüyorum yaktiranlar böyle sorun yasadimi (biokadin fitil kullanıyorum 4 tane kaldı )
Fıtıli evet yara yakildiktan sonra verdi bugün 14. Gun son fitil kullanicamFitili yara yakimindan sonrami verdi. Bende vermemisti bilemedim bence bi git kontrole ihmal etme
Yani tekrarlıyor mu dört kez donduruldu yazmışsınız merak ettim nlbizi nasil bir süreç bekliyor paylaşırsanız sevinirimSlm arkadaşlar gecen yazmıştım dört kez yaram donduruldu bu hafta kontrole gittiğimde geçmiş ii durumdasin dedi.fakat ilişki sırasında yine hafif kanama ve yanma oldu.. Anlam veremiyorum bu tarz birşey başına gelen var mi(((((
Yara yakildiktan sonra hemen transfer yapmazlar diye dusunuyorum cunku bir aya yakin hafif kanli bir akinti oluyor bebegin tutunmasina engel olur belki. Bana doktor bir yil hamile kalma dedi tekrar acilabilirmis yaraMerhabalar. Benim de buay ki adetimde transferim olacakti ama rahimde yara var diye once bunu yaktir dedi yarin adet olcam bugün yaktirabilir miyim sizce adet sonrasina kalirsa transfer bi sonraki adete kalacak(( güya memoriale gidiyrm ama net konismuyilar yumurtma toolamadan sonra dr.umu görmez okdum sadece telle sekreter ariyo soru soruysn cevao veremiyo
Hiç acimiyormudün yarayı yaktı doktor hiç acı duymadım desem yeridir
yara iyileşmeden çalışma yok dedi bekleyeceğiz artık napalım sağlık olsun da
hiç korkulacak bir işlem değil haberiniz olsun
Yakma sırasında ağrı sizi oluyormu korkuyorumBayanlar yaramı yaktirdim 10.günümdeyim sarımsı su gibi akıntilarim bitti bugün koyu kanlı bir akıntım geliyor çok üzülüyorum yaktiranlar böyle sorun yasadimi (biokadin fitil kullanıyorum 4 tane kaldı )
Sakın korkma yakma siradinda da sonrasinda da kesinlikle hic acî yokYakma sırasında ağrı sizi oluyormu korkuyorum
Canim rahim agzinda yaram var.kasik agrim oluyordu alt karin bolgesinde.2yildir kultur yaptirdim bisey cikmadi en son ozel bir labda pcr twsti yaptirdim klamidya cikti.sen hic test yaptirdin miKızlar rahim ağzı yarası olup ağrısı olam varmi pelvik bölgede? Yani alt karın ağrınız oluyor mu ? Rahim iltihabından şüpheleniyorum ama kolposkopide kronik servisit çıkmıştıağrınız oluyor mu?
Rahim agzinda yaran mi varKizlar rahim yarasi tedavisi olan varmi smear testi yaptirdim erozyon bulgulari yaziyor yardimci olurmusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?