Rahim ağzı yaraları, tedavi ve tercübesi olanların paylaşım alanı..

aycan canım ne yaptın smear baktıracaktın gittin mi doktora...
ben daha hpv aşısı olmadım ya internetteaçılmayan bir sitenin önbelleğinden bu aşıların yan etkileri ile ilgili bulduğum yazılar ve bir köşe yazarının yazısı beni kıllandırdı. cesaret edemedim daha yani... önümüzdeki perşembe günü farklı bir doktora daha gideceğim onun da bilgisini alacağım..
ondan sonra sizlere de yazarım...

arkadaşlar tekrar meraba.. benim yara işim düzeldi düzelmesine ama ben 2 yıldır enfeksiyon ve yanmadan bıktım.. bazen aylarca ilaç almama rağmen geçmiyo bazen de geçiyo bi dahaki ay tekrar oluyo( bu konuda bildiğiniz bişey var mı doktora gitsem ilaç veriyo o da fayda etmiyo zaten.. netten baktım aynı kaderi paylaşan çok var ama ömrüm boyunca yanmalı ilişki istemiyorum ben

canım benim de bildiğim antibiotik ve fitil veriyorlar başka bişey yapmıyorlar bu sendeki iltihabın ne kaynaklı olduğu belli mi peki yara yoksa neden oluyor bu?
ben de 1 yıl çektim senin gibi ama şimdi düzeldi gibi...
kullandığım ilaçlarda ürtiker yaptı beni daha da ilaç kullanamayacağım artık...hak veriyorum sana zaten en çok uğraştıran bu kadın hastalıkları....hepsinin derdi ayrı...ayda 3-4 kere kontrole gittiğim oluyor benim... sen bence memnun değilsen doktor değiştir.. her doktorun deneyimleri bilgisi önerileri farklı oluyor yaklaşım tarzları da öyle...
umarım artık geçer bir an önce iyi olursun...

ya kızlar benimde daha önceden yaram olmuştu yaktırdım,ama şu aralar her ilişkiden sonra kanamam oluyo yine yaramı acaba:26:?ya şimdi başka ildeyim kendi doktoruma gitmek istiyorum .neden oluyo acaba?yaradan başka sebeblerden dolayı yanma olabilirmi?bilgisi olan yardım lütfen

ya ben gittiğim doktorları yazsam destan olur çok doktora göründüm, çok ilaç kullandım.. en son yaramı donduran doktor dedi ki hemen ilaç kullanma vajinan kendi atmaya çalışsın.. o da pek mümkün değil.. artık ilaç almak istemiyorum en azından çok kötü olmadıkça.. çünkü bi tarafı düzeltmeye çalışırken diğer tarafı yıkıyoruz.. belki bildiğiniz bitkisel tedavi vardır dedim? bende kronik mantar ve onun dışında sarı akıntılı enfeksiyon var.. neopenotran funit fln veriyorlar..

canım bende de yara sorunu olmuştu biliyorum.. büyük ihtimalle yaradan dolayı kanıyor.. ama yoğun enfeksiyon varsa tahriş yapmış ve ondan da kanıyor olabilirr. bence doktora bi kontrol ettir.. geçmiş olsunn

anladım bitkisel bir tedavi bilen varsa sana cevap yazacaktır ben duymadım.. vücut kendi de atabilir bu iltihabı gerçi ama uzun zamandır var diyorsun..seba med özel sabunlar var ya bayanlar için özel bölge için onlar mantar oluşumunu engelliyor..ve sadece üstten yıka çünkü vajinanın içine su kaçmaması gerekli özel asidik ortamı var iltihapları mikrobu önleyen bunu bozuyor su...belki dikkat ediyorsundur da ben yazayım dedim..

yok daha gidemedm

arkadaşlar ibrahim saraçoğlu vajinal enfeksiyon için soğan kürünü önermiş:
ortaboy soğanı öğle ve akşam yemeklerinden önde 5er dakika kaynatıp 15 gün boyunca içiyosunuz. ben bugün başlıycam umarım iyi gelir:97:

Arkadaşlar ben yeni evliyim. 3 hafta önce ilişki sırasında kanamam olmuştu ama yoğun değil. Bir daha hiç olmadı. Şimdi ilişkiye girdikten belli bir süre sonra acı çekiyorum. Çok affedersiniz ıslanmış olmama rağmen. Rahimde yara olabilir mi? İnternetten okudum, rahim yarası olanlarda akıntı fazla oluyormuş bende böyle durum söz konusu değil. Doktora gitmeye de korktum. Sizce yara var mıdır?

enfeksiyon da ilişki sonrası acı yapar. bence doktora git basit bir enfeksiyonsa zaten ilaçla geçer hemencecik merak etme..

canım merhaba hangi doktora gittin tavsiye edebileceğin bir doktor varmı

canım merhaba hangi doktora gittin tavsiye edebileceğin bir doktor varmı

en son gittiğim doktor Karşıyaka da kıvanç bilici memnun kaldım.Çok bilgili bir doktor...Muayenesinde de öyle eli çok hafif.. ayrıca konuşmaları da insanı rahatlatıyor tavsiye ederim...
hpv aşısının da herhangi bir yan etkisinin olmadığını söyledi gel dedi aşını ben getirtir ben yaparım dedi...
Karşıyaka iskele karşısında özeli var ayrıca Karşıyaka Devlet hastanesinde de çalışıyor...

meraba arkadaşlar benim sizlere bi sorum olacak benim ablamda da yara vardı ve iki yıllık evli ilk evlendiği zamanlar yarasını yaktırdı henüz çocuğu yok şimdi akıntıları var acaba yarası tekrar etmiş olabilirmi böyle bişey sizce mümkünmü yaktırılan yara tekrar edermi ve çocuk düşünüyor 6 aydır denemelerine rağmen olmuyor onun için çok endişeleniyorum ben hamileyim 12 haftalık allahım ablama ve isteyen herkese yardım etsin kızlar lütfen dönün bana cevap bekliyorum yarasını yaktırdıktan sonra gebe kalan varmı bu durum gebeliğe engel mi cevaplarınz ı bekliyorum

Bende yaktırdım 5 gün oldu.. çok acıdı benim(başladı bitesiye kadar ağladım.. belki de paniklediğim için o kadar acı hissettim. şimdi fitil kullanıorum. perşembe tekrar kontrole gidicem. umarım benim
ve burdaki herkesin yaraları tamamen geçer.. bi de merak ettiğim kremden de olabiliomuş.. ağda ya da sir onlarda tehlikeli mi acaba?? ben paranoyak oldum.. bir daha eşimle birlikte olabilir miyim bilmiorum.. tekrar edicek die çok korkuorum(

canım her akıntı yara demek değildir normal basit bir enfeksiyon da akıntı yapar.. yaktırmadan sonra rahimağzı biraz daralıyormuş o yüzden doktorlar hiç çocuk yapmayanlara yaktırmayı değil de dondurmayı daha uygun buluyorlar. ama benim annem de halam da yaktırdıktn sonra hamile kalmış yani hepten de kısır yapmıyo.. şu da var hamile kalmadan bi doktor muayenesi şart eğer enfeksiyon varsa o tedavi ediliyor ve hamile kalmak daha kolaylaşıyor.. zira enfeksiyon sipermlerin yumurtalığa ulaşmasını engelleyebiliyor.. yani ablan bi doktora görünse çok daha iyi olacakk. umarım herşey istediğiniz gibi olurrr.

bnm de küçük bi yaram varmış, dr kültür aldı ona göre ilaç yazıcakmış.. ilaçla geçmesse en kötü ihtimal dondurucak.. nie oluyor ki bu yaralar sebebini bilen varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…