Rahim ağzı yaraları, tedavi ve tercübesi olanların paylaşım alanı..

Bende rahim ağzı yarasindan muzdarip olanlardanim.
Suan 3 yillik evliyim,5 aylik vajinusmus doneminden sonra iliskiye girmeyi basarinca akintim var diye(bebek istiyoruz diye tam bakim olsun istedik) evliligimin 8.ayinda dr a gidip,yara oldugunu ogrenip o yaraya yakma ile mudahale ettiren biriyim.
Ve suan tam 2.5 sene boyunca hamile kalamadim istanbulda devlet hastanesi ve ozel dahil 10 dan fazla dr a gittim.cogu neden yara yaktirma yaptirdn.dogum ile yara geciyor diye tepki gosterdi.ve en son marmara egitimden kadin hastaliklarindan bir dr yara gebelige engel degil ama yaktirma gebelige engel dedi.cunku yakma islemi ile rahim agzi daraliyormus.hatta soyle dedi sperm minicik bir canli mutlaka gecer rahim agzindan ama rahim agzi darligi gebeligi engeller,senin su zamana kadar hamile kalamama sebeplerinden 1 tanesi DE olabilir dedi.
O yuzden sakin ama sakin yaranizi yaktirmayin cunku benim yaram yine tekrarladi ve akintim hic mi hic gecmedi.
Ve şunu iddia ediyorum benim akintimi dunyada gecirecek bir dr olduguna artik inanmiyorum.

Suan 3 yillik evliyim,5 aylik vajinusmus doneminden sonra iliskiye girmeyi basarinca akintim var diye(bebek istiyoruz diye tam bakim olsun istedik) evliligimin 8.ayinda dr a gidip,yara oldugunu ogrenip o yaraya yakma ile mudahale ettiren biriyim.
Ve suan tam 2.5 sene boyunca hamile kalamadim istanbulda devlet hastanesi ve ozel dahil 10 dan fazla dr a gittim.cogu neden yara yaktirma yaptirdn.dogum ile yara geciyor diye tepki gosterdi.ve en son marmara egitimden kadin hastaliklarindan bir dr yara gebelige engel degil ama yaktirma gebelige engel dedi.cunku yakma islemi ile rahim agzi daraliyormus.hatta soyle dedi sperm minicik bir canli mutlaka gecer rahim agzindan ama rahim agzi darligi gebeligi engeller,senin su zamana kadar hamile kalamama sebeplerinden 1 tanesi DE olabilir dedi.
O yuzden sakin ama sakin yaranizi yaktirmayin cunku benim yaram yine tekrarladi ve akintim hic mi hic gecmedi.
Ve şunu iddia ediyorum benim akintimi dunyada gecirecek bir dr olduguna artik inanmiyorum.

Mrb oncelikle cok gecmis olsun bnce Allah tan umut kesilmez hamile kalmanizi saglicak bi yontem mutlaka vardr ama bnde cocugu henuz olmayanlarin yarayi yaktrmadgini dymustum benmde yaram var ve henuz ilk cocuguma hamileyim dktr zaten tavsiye etmemisti bnde yaram olmasina ragmen hamile kaldim rabbim ims sizede nasip eder bnce siz yinede deneyin olmazsa tup bebek yaptirin Allah in izniyle olur ins

Mrb oncelikle cok gecmis olsun bnce Allah tan umut kesilmez hamile kalmanizi saglicak bi yontem mutlaka vardr ama bnde cocugu henuz olmayanlarin yarayi yaktrmadgini dymustum benmde yaram var ve henuz ilk cocuguma hamileyim dktr zaten tavsiye etmemisti bnde yaram olmasina ragmen hamile kaldim rabbim ims sizede nasip eder bnce siz yinede deneyin olmazsa tup bebek yaptirin Allah in izniyle olur ins
Cok tesekkur ederim.Allah insallah benim gibi isteyen herkese nasip eder.
Ben gelecek ay aşılama yaptirmayi dusunuyorum..eger nasip olmazsa tup bebek deneyecegiz.
Tabi nasip kismet bu tarz seyler..rabbim benim icin hangi zamanda hayirlisi ise o zamanda verecektir.
burada bulunan benim durumumda olan tum arkadaslara her daim bol bol dua ediyorum.Allah hepimizin yardimcisi olsun..

:( Rabbm kisa zamnda hayrli evlat nasip edr InşaAllah.

Ben de rahim azgındaki yaramı yaktırdım, doktor hiç cocugu olmamıs bayanlara yapılmadıgından bahsetmedi. Cocugu olmayıp da yaktırma yaptıran var mı? Normal yollardan cocugunuz oldu mu? ve normal mi dogum yaptınız?

Teşekkürler

İnanamiyorum bnde daha dün yaktrdm napcam ben şimdi allah kahretsin ama çoğu kadın bole gebe kaldi yaktrpda

İnanamiyorum bnde daha dün yaktrdm napcam ben şimdi allah kahretsin ama çoğu kadın bole gebe kaldi yaktrpda
Bana doktorum böyle gebe kalman bu yarayla imakansz dedi fitil kullandm geçmedi yaktılar uyutupda iki ay ilişki yasak dedi .yara yaktran hastalarmz nerdeyse çoğu gebe geldiler dedi doktorum ve doktorumdan herkez çok memnun

Bana doktorum böyle gebe kalman bu yarayla imakansz dedi fitil kullandm geçmedi yaktılar uyutupda iki ay ilişki yasak dedi .yara yaktran hastalarmz nerdeyse çoğu gebe geldiler dedi doktorum ve doktorumdan herkez çok memnun[/
banada yara hamileliği önlemiş olabilir dedi antibiyotik ve fitil verdi 5 gün kullan gel dedi dondurma işlemi yapacakmış. açıkcası başka çözümü ilaçla tedavi yada bitkisel çözümü varmı 1 ay daha beklemelimiyim bilemedim

Yara yaktktan snra antibitik kullanyrm içinde 5 tane var iki ay snra gitcm gecmis mi die bakcak yine insallah gecmistir ya

yakmayı da rahim ağzını daraltıyo sperm geçisi sorunlu oluyor diyorlar o yüzden hamile kalmak zorlaşıyormuş internetten araştırdımda :(

inşallah öyle olur. belki yaranının durumuyla alakalıdır bilmiyorum ama sen kaç aylık evlisin bu kadar kısa sürede nasıl yara olabiliyor sebei ne anlamış değilim
Ben bir yıldr evliyim geçen yıl enfeksiyon vardi bu yilda bu çıkmş enfeksiyon yara ya dönüsms

Back
X